Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 16 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αματούρι

επικοινωνία με το γραφείο αλλά δεν βρήκα αυτήν που ήθελα οπότε επέλεξα Demi.
το κορίτσι στην ώρα του, απλό καθημερινό κοριτσάκι , το πρόσωπο της οκ καθώς και το ντύσιμο της δεν πρόδιδε την ιδιότητα της, Παντελόνι , μπουστάκι , δερμάτινο.
χαιρετούρες και πέρασε μέσα, κλασσική κίνηση να βγάλει τα σνίκερς της.
Ζήτησε ένα ποτήρι νερό και να περάσει για φρεσκάρισμα.
εμφανίστηκε με το στριγκάκι της, κορμάκι φρέσκο , καλό, τα στήθια της όπως πρέπει να είναι , πολύ όμορφα, πολύ καιρό είχα να χαρώ τέτοια φυσικά στήθια. Κωλαράκι μια χαρά αφράτο.
Κάναμε ένα iqos και άρχισα να τα χαϊδεύω , φιλάκια μπόλικα με γλώσσα, φιλάει λαιμό , αυτί , παίζει με την γλώσσας της.
κατηφόρισα στα στήθια, αυτά τα υπέροχα στήθια της μου είχα τραβήξει όλη την προσοχή. Πιπίλα στο ένα , χάιδεμα στο άλλο και εναλλάξ.
εκείνη προσπαθούσε να με χαϊδέψει μάσα στο βρακί, το έβγαλα και τον πήρε στο στόμα, Συμπαθητική η πίπα της, άργησα να πάρω μπρος αλλά το πάλεψε. μπαλάκια -ντιπ δεν είχαμε .ντιπ για ντιπ.
ταυτόχρονα με την πιπούλα εξερεύνησα το μουνάκι της με τα δακτυλάκια μου, μέχρι δυο . πίσω δεν ξέρω,
το γυρίσαμε σε 69 , γεύτηκα το μουνάκι της, υγραίνεται αρκετά, το περιεργάστηκα αρκετή ώρα και με την γλώσσα μου και με τα δάκτυλα μου.
Σκουφάκι με ραβδώσεις έβγαλε από την τσάντα της η νεαρά μας, καπελώθηκα και πηδηχτήκαμε για αρχή ιεραποστολικά, ζορίστηκε το μικρό , φαινόταν στην φατσούλα της, δεν με άφηνε να εισέλθω ολόκληρος, έκλεινε τα μπουτάκια της. Τσούκου –τσούκου μπήκα όλος, την γύρισα στα πλάγια και έπιανα και τα υπέροχα βυζιά της . Ζήτησε brake για πασάλειμμα και την έστησα στα 4 , όλος μέσα , με το ένα πόδι στο πάτωμα και το άλλο πάνω στο κρεβάτι. Κάρφωνα και απομακρυνόταν, ξανακάρθωμα και ξαναπομακρυνόταν, έλα δω που πας και της πιάνω τα καπούλια πιο σφιχτά , δώστου τρομπαρισιές με ξεθέωσε και τελείωσα στην πλατούλα της.
Φρεσκαριστήκαμε , είχε πάει παρατέταρτο κάναμε τσιγάρο , τα είπαμε λιγάκι , μιλάει καλά αγγλικά , ντύθηκε και καληνύχτα σας με τα χρήματα στην τσάντα της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
gpd
Γλομπεάρχης
332
Πόντοι:
34.717
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, chaoserevos, George_1969 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2022
Τι μεγέθους είναι τα στήθη της;;;
review reaction 1 hornyasfuck
29 Μαρτίου, 2022
b+
gpd
gpd
review reaction 1 hornyasfuck