Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 17 10
Call-Girls
57832
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντηση σε ξενοδοχείο ν.π. , συνεννόηση από το γραφείο μια χαρά με 3-4 μηνύματα .
Προσπαθώντας 2 μέρες να την βρω όντας άτυχος έκανα σήμερα μια τελευταία προσπάθεια προς καλό μου και ήταν ελεύθερη .
Αφίξει , χτυπάει την πόρτα μπαίνει μέσα (λίγο ξενέρωτα στην αρχή αλλά πέος τιμήν της αυτό άλλαξε) είχα αφήσει τα χρήματα από πριν σε εμφανές σημείο , αλλα μου ζήτησε να της δώσω εγώ και δεν έκανε κίνηση να τα πάρει μόνη της . Μπαίνει για μπάνιο τονίζοντας μου ότι έχει κάνει αλλες 3 φορές πριν έρθει , έπειτα με παρότρυνση δίκη της μπαίνω και εγώ για ένα ντουζ ( να σημειώσω για κακοπροαίρετους ότι όχι ήμουν πολύ καλά πλυμένος όντας καθαριομανης) βγαίνω και ξεκινάει μερικά πολύ ωραία γλωσσόφιλα ( θα τα ήθελα λίγο πιο βαθιά ) στήθος εξαιρετικό , προσωπικά μου αρέσει να γεμίζει μια παλάμη . Ξεκινήσαμε με doggy αλλά αλαξαμε αρκετά στάσης με καλύτερη αυτή να με καβαλάει με το στήθος της στραμμένο προς τα εμένα . Διάλειμμα τσιγάρο ντουζ και από τους δυο μια μικρή κουβέντα και ξεκινάει να με φτιάχνει . Πίπα αρκετά καλή και δείχνει υπέροχα με το σκουλαρίκη στην γλώσσα ! Δάχτυλο έβαλα αλλά στην προσπάθεια για δεύτερο μου ζήτησε να είμαι ευγενικός ( απλά με ωραίο τρόπο μου είπε όχι 2 ) δεύτερο τελείωμα αυτή γονατιστή να παίρνει πίπα και τελείωμα που άλλου , σε αυτό το τέλειο στήθος (είναι λατρεία μου το nipple piercing). Δεν ξέρω εάν τις αρέσει 100% αυτό το επάγγελμα, αλλά τιμάει και το τελευταίο ευρώ , θα έλεγα οτι είναι συνειδητοποιημένη και ότι καταλαβαίνει πως δεν τα βγάζουν όλοι εύκολα . Σε μια σύνοψη ενα καλό ραντεβού , με ίσως στην επανάληψη λόγο του ότι μου αρέσει η αλλαγή , η βαθμολογία θα ήταν πιο υψηλή αλλά δεν το επέτρεπε στο σύστημα . Κλείνοντας έχοντας βρεθεί με κοπέλες από αυτό το γραφείο μόνο 2 φορές ( όχι ότι στα αλλά έχω αρκετές στο σύνολο είναι γύρω στις 6-7) και χωρίς και χωρίς καμία προμοτορια καθώς είμαι ενάντια στην παραπλάνηση θα πω συγχαρητήρια για το γραφείο γιατί μου έχει δώσει τις καλύτερες εμπειριες. Η άλλη συνεύρεση ήταν με την Αρινα που και για αυτή συγχαρητήρια .
Προσπαθώντας 2 μέρες να την βρω όντας άτυχος έκανα σήμερα μια τελευταία προσπάθεια προς καλό μου και ήταν ελεύθερη .
Αφίξει , χτυπάει την πόρτα μπαίνει μέσα (λίγο ξενέρωτα στην αρχή αλλά πέος τιμήν της αυτό άλλαξε) είχα αφήσει τα χρήματα από πριν σε εμφανές σημείο , αλλα μου ζήτησε να της δώσω εγώ και δεν έκανε κίνηση να τα πάρει μόνη της . Μπαίνει για μπάνιο τονίζοντας μου ότι έχει κάνει αλλες 3 φορές πριν έρθει , έπειτα με παρότρυνση δίκη της μπαίνω και εγώ για ένα ντουζ ( να σημειώσω για κακοπροαίρετους ότι όχι ήμουν πολύ καλά πλυμένος όντας καθαριομανης) βγαίνω και ξεκινάει μερικά πολύ ωραία γλωσσόφιλα ( θα τα ήθελα λίγο πιο βαθιά ) στήθος εξαιρετικό , προσωπικά μου αρέσει να γεμίζει μια παλάμη . Ξεκινήσαμε με doggy αλλά αλαξαμε αρκετά στάσης με καλύτερη αυτή να με καβαλάει με το στήθος της στραμμένο προς τα εμένα . Διάλειμμα τσιγάρο ντουζ και από τους δυο μια μικρή κουβέντα και ξεκινάει να με φτιάχνει . Πίπα αρκετά καλή και δείχνει υπέροχα με το σκουλαρίκη στην γλώσσα ! Δάχτυλο έβαλα αλλά στην προσπάθεια για δεύτερο μου ζήτησε να είμαι ευγενικός ( απλά με ωραίο τρόπο μου είπε όχι 2 ) δεύτερο τελείωμα αυτή γονατιστή να παίρνει πίπα και τελείωμα που άλλου , σε αυτό το τέλειο στήθος (είναι λατρεία μου το nipple piercing). Δεν ξέρω εάν τις αρέσει 100% αυτό το επάγγελμα, αλλά τιμάει και το τελευταίο ευρώ , θα έλεγα οτι είναι συνειδητοποιημένη και ότι καταλαβαίνει πως δεν τα βγάζουν όλοι εύκολα . Σε μια σύνοψη ενα καλό ραντεβού , με ίσως στην επανάληψη λόγο του ότι μου αρέσει η αλλαγή , η βαθμολογία θα ήταν πιο υψηλή αλλά δεν το επέτρεπε στο σύστημα . Κλείνοντας έχοντας βρεθεί με κοπέλες από αυτό το γραφείο μόνο 2 φορές ( όχι ότι στα αλλά έχω αρκετές στο σύνολο είναι γύρω στις 6-7) και χωρίς και χωρίς καμία προμοτορια καθώς είμαι ενάντια στην παραπλάνηση θα πω συγχαρητήρια για το γραφείο γιατί μου έχει δώσει τις καλύτερες εμπειριες. Η άλλη συνεύρεση ήταν με την Αρινα που και για αυτή συγχαρητήρια .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
Εγω με μεχρι 100 θα την πηδαγα τη συγκεκριμενη...αντιστοιχης...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Hase χτες στις 23:14
Τελικα η coca cola θέλει θυσίες γκaμιeσai κυριολεκτικα για να...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από dCorso χτες στις 22:47
Eμπειρια για το παλμαρέ και για πλήρη απομυθοποίηση.
Μπράβο...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από argyrotoxos χτες στις 22:46
καλή κριτική, αληθοφανής περιγραφή, μόνο αυτές τις μαλακίες...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από digger χτες στις 22:36
Από τα 5 τάρικα πόσα να της μένουν στο χερι καθαρα;
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Νίο χτες στις 22:35
Πολύ ωραία η κριτική σου.
Για την συγκεκριμένη κοπελια παντως...
στην κριτική Ανάμεικτα Συναισθήματα από Ημεδαπος χτες στις 22:31
Εύγε για την μυθοπλασία ! Άντε και για βραβείο φανταστικών...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Τσάρκας4 χτες στις 22:17
Respect μάγκα μου, γάμησες ένα 10άρι στην ομορφιά. Τυχερός που...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Geroxekoutis χτες στις 22:13
Κάπου κάτι δε μου κολλάει. Όλα καλά όμως.
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από sot.anas χτες στις 22:11
Blondy τι κάνεις, λογικά πρέπει να γράψεις 5 replies για να μπορείς...
στην κριτική Γυναίκα μόνη από Rafelo χτες στις 22:10
Ρε Μήτσο, το σώμα της είναι γνωστό από τις ταινίες της πριν...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από james034 χτες στις 21:59
Συγχαρητήρια για την ειλικρινή κριτική σου.Η Παολα είναι...
στην κριτική Πάολα λοιπόν...!!! από Giannis845 χτες στις 21:58
Tύπε μου, πολύ ωραία η κριτική σου. Δεν έχεις λόγο να έχεις....συναισθήματα...
στην κριτική Ανάμεικτα Συναισθήματα από Geroxekoutis χτες στις 21:56
καλη κυριακη ??
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από pussymaniac χτες στις 21:55
Τραγικος!ουτε εμφάνιση μας είπες ουτε τιποτα..σα να μην την...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από gnnakos χτες στις 21:29
O Steven King ζήλεψε την ιστορία σου και θα βγάλει νέα νουβέλα..."...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Crucifix χτες στις 20:57
Πεταχτηκαν τσαμπα 36 γαμησια στο Μεταξουργειο ή και 18 γαμησια...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Dsar263 χτες στις 20:20
Καλησπέρα ! μήπως έχεις το τηλέφωνο του μαγαζιού? δεν βρίσκω...
στην κριτική Πάολα λοιπόν...!!! από Kost_as χτες στις 20:13
Ο δράκος την γάμησε ή σας κοίταζε και τραβούσε μαλακια? ...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από RT103 χτες στις 20:09
Η αγγελία της λέει ότι είναι 30 ετών ενώ πρέπει να είναι 40...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από PhilHoston χτες στις 19:57
Σχόλια στις κριτικές
Εγω με μεχρι 100 θα την πηδαγα τη συγκεκριμενη...αντιστοιχης...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Hase χτες στις 23:14
Τελικα η coca cola θέλει θυσίες γκaμιeσai...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από dCorso χτες στις 22:47
Eμπειρια για το παλμαρέ και για πλήρη...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από argyrotoxos χτες στις 22:46
καλή κριτική, αληθοφανής περιγραφή,...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από digger χτες στις 22:36
Από τα 5 τάρικα πόσα να της μένουν...
στην κριτική Τζούλια Αλεξανδράτου από Νίο χτες στις 22:35
Πολύ ωραία η κριτική σου.
Για την συγκεκριμένη...
στην κριτική Ανάμεικτα Συναισθήματα από Ημεδαπος χτες στις 22:31