Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μετά την αναχώρηση της Αλίσα και 30 λεπτό διάλειμμα για ανασύνταξη, ήρθε η άφιξη της Kira.

Πολύ παρόμοιος χαρακτήρας και κινήσεις με την Αλίσα, και τα δύο κορίτσια φαίνονται και είναι αματούρια που δεν έχουν σχέση με τον χώρο.

Επειδή οι ομοιότητες στο χαρακτήρα και στη συμπεριφορά ήταν πολλές, τη ρώτησα αν είναι φίλες και όντως μου το επιβεβαίωσε.

Και οι δύο από Ουκρανία, πιθανότατα βρέθηκαν εδώ λόγω της κατάστασης εκεί και για να μαζέψουν χρήματα. Δε χρειάζεται ανάλυση επι του θέματος και σίγουρα δεν είμαι πολιτικός αναλυτής.

Η Kira έχει extention στα μαλλιά, έχει φτιάξει τα χειλάκια και φαίνεται χωρίς όμως να είναι αντιαισθητικά και ροφίστικα.

Έχει μία ανασφάλεια στις κινήσεις της λόγω απειρίας και επίσης ανασφάλεια με την εμφάνισή της αρκετά μεγάλη χωρίς να χρειάζεται.

Έχει λίγο κοιλίτσα, όχι κάτι τρομερό σαφώς, αλλά προσπαθεί να την κρύψει με κινήσεις που κάνει που δείχνει αυτή την ανασφάλεια.

Έχει απίστευτες δίμετρες ποδάρες, πολύ απαλή επιδερμίδα και κωλάρα τόσο όσο για χούφτωμα. Βυζάκι όμορφο φυσικό πορτοκαλάκι, και εδώ ανασφάλεια γιατί θέλει να το μεγαλώσει λέει… Πρόσωπο πολύ συμπαθητικό όπως στις σέλφι.

Πίπα δεν το έχει, εκεί φάνηκε η απειρία ξεκάθαρα. Ωστόσο κάνει απαλές κινήσεις και δέχεται οδηγίες.

Και ενώ όλα κυλούσαν σε μέτριους / χαλαρούς ρυθμούς, στο γαμήσι μεταμορφώθηκε σε τίγρη. Μόλις μπήκα μέσα της άρχισε να καρφώνεται με δύναμη, γραπώθηκε πάνω μου και τα έδινε όλα. Κάποια στιγμή χάθηκε η μπάλα, με δάγκωσε στο στήθος και έμπηξε και νύχια σε πλάτη και κώλο ενώ ήμουν από πάνω της. Προσοχή οι δεσμευμένοι για τυχόν σημάδια.

Το έζησε απίστευτα το γαμήσι, πολύ πάθος και ένταση με φίλαγε και έγλυφε ασταμάτητα κατά τη διάρκεια. Τόσο παθιασμένο γαμήσι είχα να κάνω κανά χρόνο, όταν βρέθηκα με πρώην μετά από καιρό…

Πολύ καλή εμπειρία, μπράβο και στο γραφείο που πάλι ήταν άψογο.

Καλά βόλια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Myk69
Σπουδαίος
22
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, mancunian1986 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2022
Ξέχασα να αναφέρω ότι η κοπέλα δε μιλάει σχεδόν καθόλου αγγλικά.

Κάνει προσπάθειες και θέλει να επικοινωνήσει, απλά δεν μπορεί
review reaction 1 Bartender 74, alexios80, TOMCRUISE
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1