Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 17 10
Call-Girls
57860
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ο ορισμός της γυναίκας που μπαινει στο δωμάτιο για να σε αποπλανήσει. Αν και δεν διανύω την πρώτη νιότη μου κάπως έτσι αισθάνθηκα όταν την είδα. Το σώμα της είναι όπως στις φωτογραφίες με αρκετά tattoos αλλά καθόλου αντιαισθητικά.Βυζια με peircings ξεχειλίζει στην παλάμη όταν το χουφτώνεις και η ίδια αυτοθαυμάζεται στον καθρέφτη με πονηρά χαμόγελα.Οταν τη γλύφεις στις ρώγες ενεργοποιεί το ηφαίστειο μέσα της...
Διάθεση για πολλά παιχνίδια και αν βρεις τα κουμπιά της λυσάει να γαμηθεί.Με τα δάχτυλα δεν έδειξε ενοχληση ίσα ίσα που το ευχαριστήθηκε.Στο 69 Με έστειλε με την γλώσσα της όταν άρχισε να γλύφει τον πούτσο και να τον χτυπάει με μανία.Εχει και στη γλώσσα piercing αλλη μπάλα η πίπα με αυτό. Αν ήταν Ελληνίδα θα την είχα λούσει στο dirty talking αλλά και αυτή καλά τα πήγε στον hard ρυθμό.
Ίσως να έπαιξε και ρόλο η χημεία που βγάλαμε αλλά σίγουρα είναι από τα καλύτερα πουτανίδια που κυκλοφορούν αυτή την εποχή.Ενταξει έχει πολλές δυνατές μουναρες αλλά αυτή στο κρεβάτι βγάζει το κάτι άλλο.
Διάθεση για πολλά παιχνίδια και αν βρεις τα κουμπιά της λυσάει να γαμηθεί.Με τα δάχτυλα δεν έδειξε ενοχληση ίσα ίσα που το ευχαριστήθηκε.Στο 69 Με έστειλε με την γλώσσα της όταν άρχισε να γλύφει τον πούτσο και να τον χτυπάει με μανία.Εχει και στη γλώσσα piercing αλλη μπάλα η πίπα με αυτό. Αν ήταν Ελληνίδα θα την είχα λούσει στο dirty talking αλλά και αυτή καλά τα πήγε στον hard ρυθμό.
Ίσως να έπαιξε και ρόλο η χημεία που βγάλαμε αλλά σίγουρα είναι από τα καλύτερα πουτανίδια που κυκλοφορούν αυτή την εποχή.Ενταξει έχει πολλές δυνατές μουναρες αλλά αυτή στο κρεβάτι βγάζει το κάτι άλλο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 22, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
τι τις θελουν αυτες τις μαλακιες,αμαν πια!
@tomcruise εγώ τρελένομαι, να παίζω με τη γλώσσα και να ακούγεται τινκ τινκ στο δόντι μου.... τέρμα καύλα αλλά γούστα είναι αυτά
Έχει πέσει αρκετά σε βαρος σε σχέση με τότε.. με ότι αυτό συνεπάγεται για την κωλαρα της που πλέον έχει γίνει κωλαράκι..
Αλλα δυστυχώς Εχει πεσει και σε απόδοση σε σχέση με τότε...
Η δοκιμή της στην μετά queens εποχή έγινε προ συνεργασίας με το γραφείο, Νοέμβριο του 21, οπότε δεν γνωρίζω αν εχει αλλάξει κατι τώρα..