Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 17 10
Call-Girls 52976
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το ραντεβου κλειστηκε μετα απο προταση του γραφειου και με ερωτηματικα αρκετα δικα μου, καθως οι επιλογες για ξανθια και πρωκτικο δεν ηταν αρκετες βεβαια.
Σε γνωστό γαμιστρωνα του Μοσχατου η Έλσα εφτασε χωρις καθυστέρηση, με μια μαυρη μακρια φουστα, ενα μπουφανακι αοο πανω κι απο μεσα ενα ολοσωμο κορμακι ολο καυλα, με κατι 12ποντες γόβες με τακουνι στιλετο που απτη μια τρομαξα αλλα τις περπαταγε ανετα και απτην αλλη το πρωτο πράγμα που της ειπα ,'θα σε γαμησω με αυτες', και γελασε ολο πονηρια.

γυναικα ψηλη, νταρντανα, και γενικά οτι λεει ειναι,Σωμα για γαμησι και εφαγε και τα μπατσακοα της στο κωλο ,που εδειξε να τα γουσταρει πολυ
Την ειχαν ενημερωσει για πρωκτικο,μου ειπς κιολας οτι το γουσταρει.
Ηταν μια φαντασιωση μου να βλεπεις ενα τετοιο κοριτσι να γαμιεται με ορεξη απτο κωλαρακι της.
βυζι μικρο,μουνακι φιλετο λειο και αρκετα στενο, το μαλλι εφτανε κωλο και με καυλωσε και αυτο.
Δυο φορες την γεμισα σπερμα,μια στο κωλο της πανω μια στη κοιλια της.
Αγαπαει τα παιδια σίγουρα γιατι και τις δυο φορες γελαγε και τα χαιδευε πανω της σαν να ητανε δικα της!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 20, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
34
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 doc_lin, Salonikiospetitelover, Larson και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού