Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 1 10
Call-Girls
8556
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
καλησπερα στους φιλους.τζιφος οι αγγελοι σημερα (το αγαπημενο μου γραφειο),δεν υπηρχε ουτε θηλυκια γατα διαθεσιμη, τι θα κανω?? θα παρω το ρισκο...κ καλως το πηρα !!
καταρχην θα ηθελα να πω δυο πραγματα για το gde το οποιο δειχνει να ξαναπαιρνει τα πανω του και λογω επιλογων κοριτσιων αλλα και των υπηρεσιων τους.ημουν καλος πελατης του gde για καιρο.εδω κ περιπου 2 3 χρονια ομως οποια κοπελα κ να επαιρνα επεφτα απτην μια φωλα στην αλλη κ ετσι απλα ξεκοψα και δεν ξαναπηρα απο αυτο το γραφειο.τις δυο τελευταιες φορες ομως περιεργως οχι απλα ηταν καλες επιλογες ,αλλα και επιλογες στο γουστο μου που ειναι οι λατινες για οσους εχετε διαβασει κριτικες μου ισως το γνωριζετε.
λοιπον μακρυγορησα.
παμε στην κοπελα.βασικα στα της εμφανισης λογω της αδυναμιας μου στις λατιν κοπελες πλιζ συγχωρεστε με αν εβαλα κατι παραπανω ειτε στο προσωπο ειτε στην εμφανιση αδυναμιες ειναι αυτες κ γουστα.ομως για να ειμαι αντικειμενικος(οοοοσο μπορω) θα πω το εξης.η ιβαννα οκ ειναι σιγουρα εμφανιση κοπελιτσα,θα γυρισεις στο δρομο να την κοιταξεις,αλλα δεν θα παθεις καμια μουνοπλακα που λεμε.δεν εχει τηηηην κωλαρα των λατινων ειναι ομως καλο το κωλαρακι της.ειναι μικρη γυρω στα 22 μου ειπε και την πιστευω,στο προσωπο εχει πολυ ωραια σαρκωδη χειλη ωραια ματια αλλα λιγο ατσουμπαλη μυτη.δεεεεν με χαλαει καθολουυυυ !!!!!!
προγραμμα... ειναι gfe εμπειρια κ οχι τιποτα πορνοσταρ που θαχετε μερικοι στο μυαλο σας λογω λατινικης αμερικης.ειναι κοπελιτσα φιλαει καλα συμμετεχει αλλα θελει καθοδηγηση.της αρεσει πολυ το γλειφομουνι κ εννοειται οτι την περιποιηθηκα.στην πιπα θελει σιγουρα δουλεια θα λεγα οτι λογικα πριν κανει αυτη τη δουλεια δεν πρεπει ναχει παει κ με καμια 50αρια γκομενους .φαινεται οντως απειρη αλλα δεν σε χαλαει ουτε στο σεξ το παει καλα το πραμα.λοιπον αυτα εν κατακλειδη περασα παααρα πολυ ωραια κ ισως την ξαναεπισκεφτω.καλη συνεχεια σε ολους !!
καταρχην θα ηθελα να πω δυο πραγματα για το gde το οποιο δειχνει να ξαναπαιρνει τα πανω του και λογω επιλογων κοριτσιων αλλα και των υπηρεσιων τους.ημουν καλος πελατης του gde για καιρο.εδω κ περιπου 2 3 χρονια ομως οποια κοπελα κ να επαιρνα επεφτα απτην μια φωλα στην αλλη κ ετσι απλα ξεκοψα και δεν ξαναπηρα απο αυτο το γραφειο.τις δυο τελευταιες φορες ομως περιεργως οχι απλα ηταν καλες επιλογες ,αλλα και επιλογες στο γουστο μου που ειναι οι λατινες για οσους εχετε διαβασει κριτικες μου ισως το γνωριζετε.
λοιπον μακρυγορησα.
παμε στην κοπελα.βασικα στα της εμφανισης λογω της αδυναμιας μου στις λατιν κοπελες πλιζ συγχωρεστε με αν εβαλα κατι παραπανω ειτε στο προσωπο ειτε στην εμφανιση αδυναμιες ειναι αυτες κ γουστα.ομως για να ειμαι αντικειμενικος(οοοοσο μπορω) θα πω το εξης.η ιβαννα οκ ειναι σιγουρα εμφανιση κοπελιτσα,θα γυρισεις στο δρομο να την κοιταξεις,αλλα δεν θα παθεις καμια μουνοπλακα που λεμε.δεν εχει τηηηην κωλαρα των λατινων ειναι ομως καλο το κωλαρακι της.ειναι μικρη γυρω στα 22 μου ειπε και την πιστευω,στο προσωπο εχει πολυ ωραια σαρκωδη χειλη ωραια ματια αλλα λιγο ατσουμπαλη μυτη.δεεεεν με χαλαει καθολουυυυ !!!!!!
προγραμμα... ειναι gfe εμπειρια κ οχι τιποτα πορνοσταρ που θαχετε μερικοι στο μυαλο σας λογω λατινικης αμερικης.ειναι κοπελιτσα φιλαει καλα συμμετεχει αλλα θελει καθοδηγηση.της αρεσει πολυ το γλειφομουνι κ εννοειται οτι την περιποιηθηκα.στην πιπα θελει σιγουρα δουλεια θα λεγα οτι λογικα πριν κανει αυτη τη δουλεια δεν πρεπει ναχει παει κ με καμια 50αρια γκομενους .φαινεται οντως απειρη αλλα δεν σε χαλαει ουτε στο σεξ το παει καλα το πραμα.λοιπον αυτα εν κατακλειδη περασα παααρα πολυ ωραια κ ισως την ξαναεπισκεφτω.καλη συνεχεια σε ολους !!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
hell13
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ανανεώσεις καταλόγου
Ανανεώσεις καταλόγου
Σχόλια στις κριτικές
10 ευρωπουλα ειναι η τιμή του μαγαζιου;
στην κριτική Αντριαννάρα από BWC21_athens χτες στις 23:49
Τι να πω τη ρώτησα και μου είπε+20 δεν είχα δει καν το σάιτ.τέλος...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 23:31
αγαπημενοι μου συναγωνιστές, έχω περάσει πολλές φορές από...
στην κριτική Μπαρμπορα τα λόγια είναι περιττά από javajis_javajis χτες στις 23:15
Κάτι δεν κολλάει. Έδωσες 170 και για cim, ενώ στο σάιτ γράφει...
στην κριτική Squrting queen από BigMountain χτες στις 23:09
Αν εξαιρέσεις την εβελινα που οκ είναι τρόπον τινα πορνσταρ...
στην κριτική Νορμάλ καταστάσεις προς το καλό με αρκετές κωλάρες! από Raul11 χτες στις 22:51
Την δεύτερη φορά πήγε να μου την κάνει και εμένα το έγραψα.έστελνε...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 22:49
....@pastelios για τα σιγουρα εχουμε τις κοπελες μας, εδω ειμαστε...
στην κριτική Ποτέ ξανά!!!!! από Odin_ χτες στις 22:32
@TRAXANOPLAGIAS1234 από τότε που ήρθε. το γράφουν όλες οι κριτικές....
στην κριτική Κύρα τοπ μόντελ από javajis_javajis χτες στις 22:04
Σίγουρα ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα? Ούτε 69 δεχόταν, ούτε...
στην κριτική Squrting queen από Lonewolff(1) χτες στις 20:00
Ένα event για ζευγάρια το περιμένουμε και εμείς πώς και πώς...
στην κριτική Επίσκεψη μετά από καιρό από Twonakedstars χτες στις 17:43
Vlada για γερη καβλαντα
στην κριτική Vlada: Σε γουστάρω πολύ από arxidakos χτες στις 16:16
30/200 χωρίς να χύσει κιόλας; Σκίσιμο αλλά δυστυχώς όχι το σωστό....
στην κριτική Μάπα το καρπούζι από Daeva2 χτες στις 16:13
Ωραίο καυλακι , έχει και αδερφή που εργάζεται
στην κριτική Vlada: Σε γουστάρω πολύ από Eros82 χτες στις 15:48
Και μετά ξύπνησες…
στην κριτική Γυναίκα μόνη από thecleverone χτες στις 13:26
samis11 Oι φωτογραφίες 1-3-5 και κυριως οι 8-9 την θυμιζουν εντονα.Τα...
στην κριτική Μελίνα η ΚΩΛΑΡΑ σου. από gnnakos χτες στις 12:33
Η ανάρτηση είναι προφανώς λάθος. Το μαγαζί δεν είναι στην...
στην κριτική Δεν είναι και τόσο κακό για ένα χαλαρό ποτάκι από john.iannou χτες στις 12:11
Σχόλια στις κριτικές
10 ευρωπουλα ειναι η τιμή του μαγαζιου;...
στην κριτική Αντριαννάρα από BWC21_athens χτες στις 23:49
Τι να πω τη ρώτησα και μου είπε+20 δεν...
στην κριτική Squrting queen από Ιουλιος χτες στις 23:31
αγαπημενοι μου συναγωνιστές, έχω περάσει...
στην κριτική Μπαρμπορα τα λόγια είναι περιττά από javajis_javajis χτες στις 23:15
Κάτι δεν κολλάει. Έδωσες 170 και για...
στην κριτική Squrting queen από BigMountain χτες στις 23:09
Αν εξαιρέσεις την εβελινα που οκ είναι...
στην κριτική Νορμάλ καταστάσεις προς το καλό με αρκετές κωλάρες! από Raul11 χτες στις 22:51
...