Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 6 10
Call-Girls
19946
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Έχοντας κλειδώσει καιρο την μικρή την κλεινω για να την απολαυσω. Έρχεται με χαμόγελο και λίγα αγγλικά μου συστηνεται και ζητάει το δωρο της.
Έχει έρθει με έάν γαλάζιο φουστανάκι και εχω πάρει ματι ηδη τα ζουμπουρλά μπουτάκια της.
Αρχιζω με το μαλακό τα γλωσσόφιλα μιας και ειναι μικρούλα μην τρομάξει , και τα φιλία στο λαιμό. Εκει καταλαβαίνω ότι γουστάρει και έχει αρχισει να φτιάχνεται. Της βγάζω το φουστανάκι την τραβάω πανω μου και την φιλάω ζουλώντας το τροφαντό λευκό κωλαράκι της.
Την ξαπλώνω και μιας και ειναι τοσο μικρό πάω να γευτώ το μουνάκι της. Τρέχανε να ποτάμια... αφου καβλωσε με ξάπλωσε και άρχισε ένα ρουφηγμα προιον της δικής της κάβλας. Δεν ήξερε πως να τον πρωτο πάρει. Έκανε μερικά πνιξίματα και γενικο γλειψιμο.
Μου φόρεσαι τον σκούφο και πηγε να με καβαλήσει. Είναι στενη και τον έπαιρνε με προσοχη να ανοίξει, πόναγε αλλα δεν σταμάταγε τον πήρε δυνατά και όταν την γύρισα να την καρφώσω εγώ, μου έδειχνε ότι τον θέλει πιο δυνατά. Κοινως κάβλωσε και ηθελε να ξεσκιστεί. Οκ.
Το στηθος μικρό αλλά δεν με χάλασε καθόλου.
Με τελείωσε και μετά ηθελε αγκαλιες.
Μεγάλο Ναι απο εμένα και παιρνει την ποδία για να μπει στο σπίτι.
Ζουμπουρλόυδικο όπως και όσο ακριβώς προβλέπεται για την ηλικία της.
Θέλει ηρεμους χειρισμούς.
(Θα την ξαναέπαιρνα για πολύωρο ραντεβού να το χω γυμνό συνέχεια )
Έχει έρθει με έάν γαλάζιο φουστανάκι και εχω πάρει ματι ηδη τα ζουμπουρλά μπουτάκια της.
Αρχιζω με το μαλακό τα γλωσσόφιλα μιας και ειναι μικρούλα μην τρομάξει , και τα φιλία στο λαιμό. Εκει καταλαβαίνω ότι γουστάρει και έχει αρχισει να φτιάχνεται. Της βγάζω το φουστανάκι την τραβάω πανω μου και την φιλάω ζουλώντας το τροφαντό λευκό κωλαράκι της.
Την ξαπλώνω και μιας και ειναι τοσο μικρό πάω να γευτώ το μουνάκι της. Τρέχανε να ποτάμια... αφου καβλωσε με ξάπλωσε και άρχισε ένα ρουφηγμα προιον της δικής της κάβλας. Δεν ήξερε πως να τον πρωτο πάρει. Έκανε μερικά πνιξίματα και γενικο γλειψιμο.
Μου φόρεσαι τον σκούφο και πηγε να με καβαλήσει. Είναι στενη και τον έπαιρνε με προσοχη να ανοίξει, πόναγε αλλα δεν σταμάταγε τον πήρε δυνατά και όταν την γύρισα να την καρφώσω εγώ, μου έδειχνε ότι τον θέλει πιο δυνατά. Κοινως κάβλωσε και ηθελε να ξεσκιστεί. Οκ.
Το στηθος μικρό αλλά δεν με χάλασε καθόλου.
Με τελείωσε και μετά ηθελε αγκαλιες.
Μεγάλο Ναι απο εμένα και παιρνει την ποδία για να μπει στο σπίτι.
Ζουμπουρλόυδικο όπως και όσο ακριβώς προβλέπεται για την ηλικία της.
Θέλει ηρεμους χειρισμούς.
(Θα την ξαναέπαιρνα για πολύωρο ραντεβού να το χω γυμνό συνέχεια )
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2022
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν