Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 8 10
Call-Girls
25384
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Καιρό έχω να σας γράψω οπότε θα γράψω μερικές μαζεμένες κριτικές
Ξεκινάω με την πιο πρόσφατη
Δυσκολεύτηκα λίγο να βαθμολογήσω όσον αφορά την εμφάνιση, διότι είναι κάτι μεταξύ το Ακριβέστατες με το ελαφρά επεξεργασμένες
Στο συνηθισμένο μου ξενοδοχείο άραξα πήρα ένα καφεδάκι γιατί δεν είχα πιει όλη μέρα έστριψα ένα τσιγάρο και περίμενα το μουνάκι να το γαμήσω
Να μην λέμε τα ίδια με το γραφείο άμεσα έκλεισα το ραντεβού αφού μου έδωσε μια λίστα με διαθέσιμες την ώρα που ήθελα
Άκουσα τα τακουνάκια και το διακριτικό χτύπημα στη πόρτα.
Αυτό που αντίκρισα μου άρεσε πάρα πολύ
Μπήκαμε για ντουζάκι μαζί και άρχισε από εκεί το μπαλαμούτι!!
Γλωσσόφιλα έδωσε κάργα και ξεκίνησε να μου χαϊδεύει το πούτσο και να μου τον παίζει με τα σαπούνια και τους αφρούς
Πλύσιμο μετά μαλακίας
Αφού στεγνώσαμε ο ένας τον άλλον με την πετσέτα μετακομίσαμε στο κρεβάτι
Εκεί με έβαλε κάτω και μου έκανε επική πίπα και γλείψιμο και ρούφηγμα τον φρεσκοξυρισμένων αρχιδιών μου και περασμένων με ενυδατική
Για να μην χύσω την σταμάτησα και κατέβηκα να ανταποδώσω
Τι ωραίο feeling είναι να βλέπεις το πρόσωπο μιας κοπέλας να κοκκινίζει από την καύλα
Πέρασμα καπότας και σφυροκόπημα μερικων λεπτών με αυτήν σε πισωκολλητό
Έχυσα στην καπότα και προσπαθούσα να πάρω ανάσες γιατί μου κόπηκε από την ένταση του γαμησιού
Μου πήρε 4-5 λεπτά να επανέλθουν οι παλμοί της καρδιάς μου σε νορμάλ ρυθμούς
Τσιγαράκι-να δω το άτιμο πότε θα το κόψω και κουβεντούλα τόσο όσο καθόλου να μην θίξω πολέμους και μαλακίες
Αφού δεν την ρώτησα καν από που είναι
Ξανά ντούζ όπου με καθάρισε παντού εξονυχιστικά
Ο δεύτερος γύρος κινήθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα και μάλιστα υπερβήκαμε τον χρόνο κατά δέκα λεπτά μέχρι να τελειώσω
Από τα σταντάρακια μου σε περίπτωση που δεν βρω κάτι νέο
Ελπίζω να βοήθησα
Ξεκινάω με την πιο πρόσφατη
Δυσκολεύτηκα λίγο να βαθμολογήσω όσον αφορά την εμφάνιση, διότι είναι κάτι μεταξύ το Ακριβέστατες με το ελαφρά επεξεργασμένες
Στο συνηθισμένο μου ξενοδοχείο άραξα πήρα ένα καφεδάκι γιατί δεν είχα πιει όλη μέρα έστριψα ένα τσιγάρο και περίμενα το μουνάκι να το γαμήσω
Να μην λέμε τα ίδια με το γραφείο άμεσα έκλεισα το ραντεβού αφού μου έδωσε μια λίστα με διαθέσιμες την ώρα που ήθελα
Άκουσα τα τακουνάκια και το διακριτικό χτύπημα στη πόρτα.
Αυτό που αντίκρισα μου άρεσε πάρα πολύ
Μπήκαμε για ντουζάκι μαζί και άρχισε από εκεί το μπαλαμούτι!!
Γλωσσόφιλα έδωσε κάργα και ξεκίνησε να μου χαϊδεύει το πούτσο και να μου τον παίζει με τα σαπούνια και τους αφρούς
Πλύσιμο μετά μαλακίας
Αφού στεγνώσαμε ο ένας τον άλλον με την πετσέτα μετακομίσαμε στο κρεβάτι
Εκεί με έβαλε κάτω και μου έκανε επική πίπα και γλείψιμο και ρούφηγμα τον φρεσκοξυρισμένων αρχιδιών μου και περασμένων με ενυδατική
Για να μην χύσω την σταμάτησα και κατέβηκα να ανταποδώσω
Τι ωραίο feeling είναι να βλέπεις το πρόσωπο μιας κοπέλας να κοκκινίζει από την καύλα
Πέρασμα καπότας και σφυροκόπημα μερικων λεπτών με αυτήν σε πισωκολλητό
Έχυσα στην καπότα και προσπαθούσα να πάρω ανάσες γιατί μου κόπηκε από την ένταση του γαμησιού
Μου πήρε 4-5 λεπτά να επανέλθουν οι παλμοί της καρδιάς μου σε νορμάλ ρυθμούς
Τσιγαράκι-να δω το άτιμο πότε θα το κόψω και κουβεντούλα τόσο όσο καθόλου να μην θίξω πολέμους και μαλακίες
Αφού δεν την ρώτησα καν από που είναι
Ξανά ντούζ όπου με καθάρισε παντού εξονυχιστικά
Ο δεύτερος γύρος κινήθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα και μάλιστα υπερβήκαμε τον χρόνο κατά δέκα λεπτά μέχρι να τελειώσω
Από τα σταντάρακια μου σε περίπτωση που δεν βρω κάτι νέο
Ελπίζω να βοήθησα
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!