Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 12 10
Call-Girls
32705
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Ιρεν ειναι μια μεγαλοκοπελα γυρω στα 40. Με υποδεχτηκε πολυ ομορφα φορωντας κατι σεξυ εσωρουχα. Φατσα εχει για μενα πολυ ομορφη και απορω γιατι την αδικουν και δεν την βαζουν στις φωτος. Θετικα το πολυ ωραιο προσωπο, η διαθεση να κανεις οτι παιχνιδι θελεις μαζι της, στα αρνητικα για μενα το πολυ μικρο βυζι και οτι ηταν λιγο μπρουταλ στο θεμα πιπας βαζοντας και χερι που με πονεσε λιγο, θελω τρυφεραδες εγω στο εργαλειο μου αλλοι μπορει να θελουν τετοιες φασεις οπως βλεπω και σε κατι τσοντες, γουστα ειναι αυτα. Ευχαριστηθηκα πολυ να γλυφω το μουνακι της και να της βαζω δαχτυλο. Στο γαμησι πολυ καλη αισθηση αιδιου και εδωσα πονο με την Ιρεν να γουσταρει τρελα και να με σφιγκει. Εγω σε μια φαση της ειχα πιασει το λαιμο σαν να την πνιγω και ειχα καυλωσει υπερβολικα. Γενικα περασα καλα και δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου.
Η μονικα στο τηλεφωνο αψογη οπως παντα και με καθοδηγησε σωστα για την επιλογη μου μιας και ειμουν και αναμεσα σε αλλη κοπελα αλλα το σωσαμε. Ονοματα δεν λεμε. Αυτα απο μενα και καλα βολια. Η κοπελα μου ειπε θα κατσει εως τις 24.
Η μονικα στο τηλεφωνο αψογη οπως παντα και με καθοδηγησε σωστα για την επιλογη μου μιας και ειμουν και αναμεσα σε αλλη κοπελα αλλα το σωσαμε. Ονοματα δεν λεμε. Αυτα απο μενα και καλα βολια. Η κοπελα μου ειπε θα κατσει εως τις 24.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν