Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 83 10
Call-Girls 251776
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είναι από τις κοπέλες που ήθελα να συναντήσω. Έχω διαβάσει πολλά για την Natali και ήθελα δω τι ισχύει από όλα αυτά. Ισχύουν όλα.
Έφτασε στο δωμάτιο νωρίτερα. Ανοίγοντας την πόρτα πέρασε μέσα με αέρα και άνεση λες και βλεπόμασταν για πολλοστή φορά. Φορούσε τζάκετ, κοντό φόρεμα και μποτάκια. Αφήνει την τσάντα της στο κομοδίνο, βγάζει το τζάκετ και τα μποτάκια και μου συστήνετε. Βγάζει το φόρεμα, το οποίο την δυσκόλεψε και το σουτιέν όπου φανερωθηκαν οι διαστημικές βυζαρες της. Εγώ είχα μείνει σαν χάνος να την βλέπω. Οι κινήσεις της ειχαν μια απίστευτη άνεση. Δεν ήξερα πως να αντιδρασω. Λες και πήγαινα πρώτη φορά με κοπέλα του χώρου. Πραγματικά με σκάλωσε.
Πρόσωπο πολύ όμορφο, μου έκανε εντελώς baby face, στήθος απλά δεν υπάρχει και στην όψη και στην αφή, κωλος σκέτη κόλαση και πόδια απλα ποδαρες.
Έμεινε με τι στριγκακι, που της πήγαινε πάρα πολύ και με τις κάλτσες. Έρχεται και με καβαλάει και αρχίζουμε αμέσως χαμουρεμα. Δεν σκέφτηκα καν να την ρωτήσω αν θέλει να κάνει μπάνιο. Φιλιά βαθιά, υγρά, παθιαρικα με πολυυυυυ γλώσσα. Μου έγλυψε το αυτί και τον λαιμό. Τις χούφτωνα όλο το σώμα. Κάποια στιγμή μου λέει: κρυώνεις; βγάλε κανένα ρούχο. Όπως είπα ένοιωθα σαν πρωτάρης. Σηκώνομαι να ξεντυθω ενώ αυτή είχε ξαπλώσει με ανοιχτά πόδια προς τα εμένα και είχε σταύρωσε τα χέρια κάτω από τα βυζια ώστε να τα έχει φουσκωμένα και σηκωμένα. Πάω από πάνω της και αρχίζουμε πάλι φιλια όπου καταλήγω στις βυζαρες της. Της βάζω δάχτυλο όπου το δέχτηκε. Ήταν μούσκεμα. Πάω κάτω και αρχίζω τη σπάτουλα ενώ την δαχτυλιαζα. Αιδοίο όμορφο, μικρό αλλά με μεγάλη κλειτοριδα και σαρκωδη χείλη για ρουφηγμα. Γρήγορα το δάχτυλο χώθηκε στην πόρτα της κολάσεως. Δεν είπε κουβέντα. Μου έδειξε ότι το ευχαριστιώταν πιο πολύ πίσω πάρα μπροστά. Της τον δίνω για πιπα. Εκεί έδωσε ρέστα. Πιπα για Όσκαρ. DT, MF, σάλια, πνιξιματα, φωνούλες, παιχνίδια με τον πουτσοκεφαλο, γλύψιμο και ρουφηγμα στις μπάλες. Τα πάντα είχε το μενού. Όλα αυτά με eye contact όλη την ώρα. Κάποια στιγμή την ρώτησα αν ο πουτσος μου είναι μεγάλος για την κωλαρα της. Μου χαμογέλασε, μου έκλεισε το μάτι και συνέχισε την πιπα. Σκέφτομαι ότι δεν θα αντέξω να την γαμησω. Ήμουν εντελώς οριακά. Της λέω βάλε σκουφί και όσο αντέξω. Δεν τον έβγαζε από το στόμα. Αφού της το είπα 3-4 φορές έβαλε το σκουφί στο κεφαλάκι και το ξε δίπλωσε με το στόμα όπου συνέχισε να πιπωνει. Με καβαλάει και εκεί οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί. Δεν μπορούσα να κρατήσω. Μετά από 1-2 λεπτά βγήκα όπου τις τα έδωσα στο στόμα. Τα πήρε αδιαμαρτυρητα. Φρεσκάρισμα και μετά τσιγάρο. Είπαμε κάποια πράγματα. Μιλάει άπταιστα ελληνικά χωρίς ρωσική προφορά.
Αρχίζουμε δεύτερο γύρο με δική της πρωτοβουλία. Είχαμε επανάληψη του πρώτου. Βαθιά φιλιά με γλώσσα, σπάτουλα και πάλι μια επική πιπα. Μόνο που τώρα τα δάχτυλα στην κωλαρα της ήταν δύο. Καθώς με πιπωνε την ρώτησα αν θέλει να της τον βάλω στον κωλο. Μου χαμογέλασε, μου φόρεσε σκούφο με τον ίδιο τρόπο, στήθηκε στα 4, έβαλε λίγο τζελ και μου λέει βάλτον μόνος σου. Μπήκε εύκολα. Πρώτα στα 4 και μετά ιεραποστολικο. Το τέλος ήρθε πάλι στο στόμα της. Την ώρα που πήγε να φύγει τον στραγγιξα και ήρθε σαν καλό κορίτσι να γλύψει και τα υπόλοιπα.
Μπάνιο μαζί, κάναμε τσιγάρο, ντύθηκε και έφυγε για τον επόμενο.
Πραγματικά το ζει. Δεν λέει μα και μου. Δέχεται τα πάντα (σε νορμάλ πλαίσια). Στην πιπα δένει τα μαλλιά της με λάστιχο (σπανίζει αυτό). Στήνεται ιδανικά στα 4 για anal χωρίς να κλέβει. Αντέχει και τον παίρνει από όλες τις τρύπες με χαρά. Λεφτά στο τέλος.
Υ.Γ : Το depend of size για anal αφορά τους δεινόσαυρους;

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
52
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Antonis_Greece4, ilivefortits, TOMCRUISE και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2022
Δεν μας είπες πόσο κόστισε το οσκαρικό γαμησι. Αυτή για να την πετύχεις να κλείσεις ραντεβού πρέπει να κάνεις τεμεναδες. Μας λες για κωλο,χύσιμο στη μαπα. Κανένα χηνάριο πλήρωσες; Σε σπίτια έρχεται ή μόνο ξενοδοχεία;
Β
βόρδελος
review reaction 1 TOMCRUISE
19 Φεβρουαρίου, 2022
Ρώτα το γραφείο αν κάνει επισκέψεις σε σπίτια. Χυσιμο στο στο στόμα και όχι στη μάπα αλλά τεσπα. Το cim και το cif είναι μέσα στην τιμή, δεν πληρώνεις έξτρα. Μπες στο σαιτ, κοίτα την καρτέλα της και υπολόγισε. Μια ώρα συν πρωκτικο.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, piko και 1 ακόμα μέλος
20 Φεβρουαρίου, 2022
Μήπως να μάθω και γραμμική άλγεβρα;
Β
βόρδελος
21 Φεβρουαρίου, 2022
Καλό νά βάζουν κάποιοι τὴν τιμή γιά νά μήν ψαχνόμαστε, ἀλλά κάποιοι ἄλλοι ἄς μήν τά θέλουν ὅλα μασημένα...
review reaction 1 TOMCRUISE, das379
22 Φεβρουαρίου, 2022
http://www.athensgirls.net/agn/call-girls/callgirls-available/item/471-girl-natali-2
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5