Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 17 10
Call-Girls 75153
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αποτίω φορο τιμης σ'αυτην την ανεπαναληπτη μητρομανη πουτανα, η οποια ορισε τη σταση Riding..

Απο τη πολυχρονη κ πολυπαθη πορνοκαριερα μου, εχω δει πουτανες να σφαδαζουν στο κρεβατι του προκρουστη αλλα τετοιο riding τα ματια μου δεν εχουν ξαναδει..

Μου ειχε πει θα εφευγε αυτο το σ/κ κι ως γνησιος μουνοδουλος επρεπε να βιωσω για πολλοστη αλλα και τελευταια φορα αυτο το busty πορνιδιο.

Θα σταθω μονο σε 2 γεγονοτα.

Το 1ο ειναι η ασυλληπτη πιπα, deepthroat, mouthfuck, σφαλιαρισματα και φτυσιματα της πουτας, γλειφοκωλι στα προκαταρκτικα που ειχαν κανει τη ψωλη να ειναι πετρα ,στα ορια της εκρηξης..Το ξερετε το συναισθημα, δε θελεις να τελειωσει.

Και το δευτερο ειναι το riding που κρατησε 2 φορες πανω απο μιση ωρα στο οποιο ηταν σε κατασταση εκστατικη, το στομα ηταν ορθανοιχτο ( αμα ειχα 2η πουτσα θα της το γεμιζα ), η φωνη της ηταν ανεπαναληπτη κι απεριγραπτη, μπασα κ καυλωτικη, τα χερια της τη μια εσφιγγαν κ χτυπουσαν το στηθος μου με μανια κ την αλλη κρατουσαν το κεφαλαρι του κρεβατιου για αντισταση για να δινει πιεση στο riding, εχυνε απανωτα χωρις σταματημο ενω οταν κουραζοταν τη βοηθουσα κρατωντας την λεκανη της, αυτη εδινε πιεση προς τα εμπρος κι εγω μετα την εσπρωχνα προς τα πισω κ δως του ξανα το ιδιο κ χυσιματα μεχρι τελικης πτωσης..

Στο τελος επεσε καθυδρη πανω μου κ την πηρε ο υπνος για κανενα 20λεπτο..
Μια ισπανικη σιεστα για να παρει δυναμεις.

Δεν την εχυσα στο 2ωρο, γιατι κυριολεκτικα ειχα κατακαυλωσει απο τα χυσιματα της..Την αφησα να γινει κυρια της πουτσας μου κ να κανει ο,τι αυτη θελει..

Στο τελος πριν φυγει μου εβαλε ηχητικο στο google translate για το πώς ταιριαζει η πουτσα μου στο μουνι της...

Πριν φυγει κι ενω ειχα ανοιξει την πορτα, ηρθε διπλα μου εβγαλε τη γλωσσαρα της κ μου εγλειψε το μαγουλο, το λαιμο το αυτι για κανενα λεπτο ενω ειχα ανατριχιασει ολοκληρος..

Ευχομαι να μην ξαναερθει γιατι πραγματικα θα παθει τιποτα απο τετοια μητρομανια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
20220213_223419
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
144
Πόντοι:
25.186
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, OUROBOROS, Yatoputso και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2022
Τόσο καλή ήταν λες ε... κρίμα που έφυγε τότε και μένουν άλλες που δεν κάνουν ούτε για κομοδίνα. Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
Αν και τα χείλη της μου φαίνονταν κάπως, προσπάθησα 2-3 φορές να την κλείσω χωρίς επιτυχία.
review reaction 1 paparovicz, hornyasfuck, roughfucker
15 Φεβρουαρίου, 2022
mia γυρνα πισω ή εστω τηλεφώνα
review reaction 3 paparovicz
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2