Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 2 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
--Είδα την Milana και άρχισα να πορνό ονειροπολώ όπου από μέσα μου πήγαζε μια δόση φαντασίωσης, βλέποντας τις φωτός της λέω εδώ με αυτό το πιπίνι θα γίνει μάχη ή θα φάω τα μούτρα μου όποτε δεν άργησα και έστειλα στο νεοσύστατο γραφείο να μου κλείσει το ραντεβού μαζί της για να το διαπιστώσω από κοντά αν όντως είναι έτσι τα πράγματα η εγώ θα μείνω ονειροπόλος σε αυτό το ραντεβού.
--Παρφουμαρίζομαι και περιμένω στο πόρνο κρεβάτι με ανυπομονησία να δω τι θα αντικρίσω γιατι οι φωτός έδειχναν ένα όμορφο πιπίνι κάνοντας την φαντασια μου να καλπάζει σαν άγριο άλογο έτοιμο να τρέξει την κούρσα, χτυπαει η πόρτα ίσα ίσα που την άκουσα και ανοίγοντας αντικρίζω ένα μελαχρινό σχολικόριτσο με πρόσωπο ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και σίγουρα απείχε κατά πολύ των φωτογραφιών όχι άσχημη αλλά αυτό που λέμε η κόρη του γείτονα, χαμογελαστή και ελαφρώς τρακαρισμένη κάτι που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, για να την κάνω να νιώσει οικία την φιλάω στα χειλάκια τις όπου ανταποκρίθηκε και καλωσορίζοντας την πιάνοντας το χεράκι τις. φορούσε εφαρμοστό τζιν, ανοιχτό μπούστο να φαίνονται τα πιπινιού βυζάκια τις πάνω σε άσπρα αθλητικά παπούτσια. Από την πρώτη στιγμή που την είδα έφυγαν όλα τα πόρνο όνειρα διαλυθήκαν σε δευτερόλεπτα σαν συννεφάκι, όποτε και έπρεπε να μπω σε άλλο μούντ ερωτικού περιεχόμενου ειδικά για νεοσύστατα πιπίνια Εμμμμ
-- Γδύνοντας την φανερώθηκε ένα σώμα σφιχτό μπαμπάτσικο ευτραφής πιπινιού με απουσία γυμναστικής, βυζί 2 καλό στητό όπως αρμόζει για την ηλικία της με ωραία μεγάλη ροδέλα ρόγα για πιπίλισμα, άκρα περιποιημένο.
--Παίχτηκαν δυο γύροι με επιτυχία και ένα μασάζ για να συμπληρώσουμε τον υπολειπόμενο χρόνο, Την καθοδηγώ ξαπλώνοντας την στο κρεβάτι με ωραία παθιάρικα φιλιά στα χειλάκια της γλωσσίτσα δεν την έδινε μάλλον πρόβλημα με τα ροφό χείλια διέκρινα, μετά άρχισα να φιλάω το κορμάκι της με τελική κατάληξη στα ωραία μουνόχειλα της και άρχισε το πιπίνι να ηδονίζεται αφού τα υγρά κατεβαίναν μαζί με τα δαχτυλάκια μου να μπαινοβγαίνουν στις τρυπούλες της. Γυρίζω σε στάση 69 και με ωραίες και άπλες κινήσεις τις δίνω τον έμπειρο μητσαρα Ναι! όλο στο στόμα για να αναλάβει την υπόλοιπη δουλειά για το πότε γλίστρησε όλος μέσα δεν το κατάλαβα ούτε εγώ έμεινα μαλάκας με το πιπίνι ΠροσκύνημαΠροσκύνημα, στην συνέχεια την πιάνω πάλι από το χεράκι και την γονατίζω για να τις δώσω να καταλάβει ότι θέλω να την δω και σε αυτήν την στάση πως θα ανταποκριθεί με τον μητσαρα με θεά στον καθρέφτη άρχισε να τον απολαμβάνει τόσο πολύ όπου σε μια φάση την σταμάτησα εγώ ίδιος για να της δώσω την έναρξη του σκουφιού και του σφυροκοπήματος που ακολούθησε μπροστά από τον καθρέφτη και στο κρεβάτι με πίσω κολλητό λήγοντας έτσι το τέλος του πρώτου γύρου μας. Ντους με δικιά μου προτροπή γιατι ντρεπόταν και γυρίζοντας και εγώ από το μπάνιο την βλέπω τυλιγμένη με την πετσέτα της την πιάνω από το χέρι και πάλι την ξετυλίγουμε και την πετάμε μαζί στην καρεκλά σαν ήθελε να γαμηθεί αλλά ντρεπόταν να το εκδηλώσει οπότε την βοήθησα εγώ να το ξεπεράσει το ταμπού της και αρχίσαμε να εκδηλωνόμαστε μαζί και να επιδιδόμαστε σε ερωτικό παθιάρικο σεξ όπως το απαιτούσε η κατάσταση στην αρχή με γλύψιμο στο μουνί της κάνοντας την να ηδονιστή ξανά μετά γύρισε από μόνη της και πήρε τον μητσαρα όπως αρμόζει σε έναν έμπειρο του είδους, σκουφί ξανά την βάζω από πάνω μου αφήνοντας την να αφεθεί στα ερωτικά μονοπάτια μαζί μου και στην συνέχεια γύρισμα με έμενα από πάνω τις δίνοντας τον όλο μέσα βαθιά στην υγρή πιπίνι μουν ο τρύπα της βρίσκοντας το τέλος με τα σπέρματα μου πάνω στο κορμί της με χαμόγελο από εδώ μέχρι απέναντι από την πλευρά της. Μ πανάκι πάλι και από τους δυο μας, αυτή την φορά την βρήκα γυμνού λα στο κρεβάτι της λέω πόσο χρόνο έχουμε μου λέει δεν ξέρω σαν μην ήθελε να με αποχωριστεί όποτε αφού δεν μπορούσαμε να που με και τίποτα το ιδιαίτερο λόγω ανύπαρκτων αγγλικών τις λέω ρίξε ένα μασάζ να χαλαρώσουμε όπως και έγινε τις άφησα το αντίτιμο και την αποχαιρέτισα γλυκά γλυκά με φιλάκι.
--Λοιπόν το πιπίνι δεν έχει καμια σχέση με τις φωτογραφίες, άλλα περίμενα και άλλο μου βγήκε ήταν πρόσχαρο, χαμογελαστό και δεκτική σε ότι θέλησα να κάνουμε μαζί χωρίς τουπέ και μαλακίες σίγουρα αν δεν με κέρδισε η εμφάνιση της, ένα είναι σίγουρο με κέρδισε σε όλα τα άλλα και αυτό για έμενα μετράει πάνω από όλα έτσι και αλλιώς σε αυτό το σπορ όλα πρέπει να τα περιμένουμε και να τα αντιμετωπίζουμε όπως το απαιτεί η κατάσταση τις δεδομένου στιγμής αναλόγως προσόντων Ματάκι συστήνεται ανεπιφύλακτα σε ονειροπόλους Χαχαχα!Χαχαχα! αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
P
Κριτικές: