Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 32 10
Call-Girls 60420
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Στεφανια την ειχα συναντησει πριν πολυ καιρο σε duo με την masha.Μου ειχε κανει θετικη εντυπωση αλλά την ειχα βρει λιγο skinny (δυσαναλογη με τοφτιαγμενο στηθος της) και με σγουρα μαλλια,που δεν την κολακευαν. Αυτη την φορα ειδα μολις αφαιρεθηκαν τα ρουχα μια πάρα πολυ βελτιωμενη οπτικα εκδοση της Στεφανιας. Το σωμα εχει καμπυλωσει τοσο οσο χρειαζεται για να γινει χυτο, χωρις καθολου περιτα και κοιλιες.Βασιλιάς παραμενει το φοβερα καλοφτιαγμένο στηθος που δεν σου περναει απο το μυαλο οτι δεν ειναι φυσικό. Διαθεση πολυ καλη και γρηγορο σπασιμο παγου με βαθυ γλωσσοφιλο και "χούφτωμα" αναμεσα στα ποδια μου πριν να παει για ντους. Στον κυριως αγωνα, γλωσσοφιλα απλόχερα, πιπα πολυ καλλή, με γλυψιμο γυρω περιοχής και τρελή και αχόρταγη διαθεση για σεξ, που ειναι αλλωστε και το αγαπημενο της χομπυ ...μεγάλη ανταποκριση στο γλυψιμο που της έκανα, δακτυλοσκοπηση εμπρος (πισω δεν δοκιμασα) και αντοχη στα εντονα σφυροπκοπήματα και στο ιεραποστολικό αλλά και στο doggy. Εβλεπα το σωμα της σε ολες τις στασεις κατα την διαρκεια και με καβλωνε ακόμη περισσοτερο...Δεν βλεπω την ωρα για επαναληψη αλλλά μαλλον θα φυγει συντομα απ' ότι μου ειπε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 08, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή