Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 39 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 255201
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το ραντεβού με τη Νικόλ κλείστηκε από το μεσημέρι για το βράδυ στο σπίτι μου. Εύκολα και γρήγορα μέσω μυνημάτων με ενημέρωσε για το πρόγραμμα της. Μια ώρα χαλάρωσης μετά από μια ημέρα τρέλας στη δουλειά είναι αυτό που χρειαζόμουν οπωσδήποτε.
Η πρώτη ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν η κοπέλα μου χτύπησε το κουδούνι δέκα λεπτά νωρίτερα από τη προγραμματισμένη ώρα, πράγμα αρκετά δύσκολο με τη κίνηση που επικρατεί εκεί έξω. Η δεύτερη ευχάριστη έκπληξη ήταν οτι στη πόρτα μου εμφανίστηκε ένα πολύ όμορφο κορίτσι, όπως αυτό ακριβώς των φωτογραφιών. Αρκετές φορές έχω απογοητευθεί από τις επιλογές μου, είτε λόγω καλυμένων χαρακτηριστικών προσώπου, είτε από υπερβολικά επεξεργασμένες φωτογραφίες που δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες... τι να κάνουμε όμως, live with it που λένε και στο χωριό μου! Όμως αυτή τη φορά, it was not the case !!! Με προσπάθεια κρατήθηκα να μην μου πέσει το σαγόνι ! Σαφώς υπάρχουν κοπέλες για όλα τα γούστα, αλλα η συγκεκριμένη έχει ακριβώς την εμφάνιση που με ελκύει σε μια γυναίκα.

Ήρθε με casual ενδυμασία όπως είχα ζητήσει γιατί δεν θέλω να δίνω τροφή στους περίεργους της πολυκατοικίας. Άλλωστε τι σημασία έχουν τα ρούχα αφου θα βγουν ;!... Πολυ περιποιημένη, μακρυά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια με έντονες βλεφαρίδες και διακριτικό μακιγιάζ.
Είναι αρκετά μικρόσωμη αλλά ταυτόχρονα με ιδανικές αναλογίες. Θηλυκότατη σιλουέτα, με πλήρως ανεπτυγμένο σώμα παρα το νεαρό της ηλικίας. Ενισχυμένο στήθος στο απόλυτα σωστό μέγεθος για τον σωματότυπο της, σε σημείο που οσο είναι ντυμένη δεν είναι το πρώτο που προσέχεις αλλά μόλις γδυθεί σου πετάγονται τα μάτια έξω αφού τίποτα δεν σε έχει προιδεάσει !
Ωραίο κωλαράκι και όπως φαίνεται λατρεύει τα tattoos αφού αρκετά όμορφα σχέδια κοσμούν το κορμί της ενισχύοντας το sexy image της μικράς ! Άψογη στην προσωπική της υγιεινή, ντους πριν όπως και μετά.

Ένα φρέσκο και λαχταριστό μαναράκι στο κρεβάτι μου, σχεδόν ήθελα να της πω κάτσε εκεί απλά να σε βλέπω και να τον παίζω, δεν θα σε γαμήσω ! Το στοματικό της ήταν πρόστυχο και καυλωτικό. Όμως ένα από τα μεγάλα ατού της στο κρεβάτι είναι οτι ξερει πως να ποζάρει και να προκαλεί. Να μισοκλείνει ηδονικά τα μάτια της καθώς με καβαλούσε ή να στήνεται μπροστά στο τζάμι και να με κοιτάζει πάνω από τον ώμο της καθώς την έπαιρνα στα όρθια με λίγα και καλά προστυχόλογα. Έκανε και τα δικά της αλλά γενικά ακολουθεί τις επιθυμίες του παρτενέρ της. Τελειώνοντας, βλέποντας τον δισταγμό μου με ενθάρρυνε, «χύσε στα βυζάκια μου» ...Τι καύλα Θεε μου ;!

Αν πρέπεί οπωσδήποτε να αναφέρω κάτι μεμπτό, θα ήταν ίσως μια τάση, οχι βιασύνης, αλλά να γίνουν τα πράγματα πιο άμεσα. Ή ίσως και να τελείωσα πιο γρήγορα απ’οτι θα ήθελα. Αλλα μην παραπονιέμαι, μου έχουν τύχει φορές να μην μπορώ να τελειώσω καθόλου από το ξενέρωμα !... Παρ’ όλα αυτά δεν έχω κανένα παράπονο από τον υπολογισμό του χρόνου, το ραντεβού μας κράτησε ακριβώς 60 λεπτά.
Επίσης πολύ σημαντικό το κομάτι του socializing, αφού μου αρέσει να χρησιμοποιώ χρόνο πριν και μετά για να συζητάω με τις κοπέλες. Θεωρώ οτι για να πάρει κάποιος το μέγιστο, πρέπει να επενδύσει έστω λίγο σε μια ατμόσφαιρα, να μπορέσουν οι κοπέλες να χαλαρώσουν, έρχονται σε έναν άγνωστο για πρώτη φορά, οκ επαγγελματικό είναι αλλά όλοι άνθρωποι είμαστε in the end of the day. Λίγα κεριά, καθαριότητα, καθαρές πετσέτες είναι το έλαχιστο. Η Νικόλ ήταν πολύ ευχάριστη και ευγενική. Ειλικρινής αλλά και διπλωματική, ξέρει να αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις, ποιός ο λόγος άλλωστε; Αυτό τουλάχιστον εισέπραξα εγώ από την πλευρά της. Τέλος, έχει το επίπεδο να ανοίξει και να κρατήσει συζήτηση με έναν άντρα πολύ μεγαλύτερο από την ηλικία της. Δεν πιστεύω οτι απευθύνεται σε όσους θέλουν PSE ή πιο extreme καταστάσεις, αλλά κατί πιο όμορφο και καθημερινό. Η μέρα έκλεισε με σκέτη απόλαυση ! Money well spent !... Μαζί μας θα τα πάρουμε ;!...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, GALLAS, Kontopodis και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2022
Παιδιά φάουλ. Δυστυχώς η κριτική σε πολλά σημεία είναι copy paste από κριτική σε άλλο προφίλ της κοπέλας (η προτελευταία μου κριτική για την ακρίβεια)...lame
02 Φεβρουαρίου, 2022
Πολύ όμορφο κείμενο !
Απλό , Ουσιώδες - Εμπεριστατωμένο , Πλήρες & Ευκολοδιάβαστο.

Συγχαρητήρια συνάδελφε ,
«Να μας γράφεις..» Καπέλο

C27. -
02 Φεβρουαρίου, 2022
@eridon1877
Διαβάζοντας όλες τις κριτικές της κοπέλας, οδηγήθηκα στην επιλογή της. Μετά την προσωπική μου εμπειρία, διαπίστωσα οτι συμφωνώ απόλυτα με την πλειοψηφία των προηγούμενων οι οποίοι με έχουν υπερκαλύψει.
Θέλοντας όμως για πρώτη φορά να γράψω μια κριτική, λογικό είναι κάποια σημεία να ταιριάζουν αφού για την ίδια κοπέλα γράφουμε όλοι και πάνω-κάτω την ίδια εικόνα σχηματίσαμε. Αυτό αν μη τι άλλο αποδεικνύει οτι οι περισσότεροι συμφωνούμε.
02 Φεβρουαρίου, 2022
?ζωγράφισες φίλε
07 Μαρτίου, 2022
Μπορεις να μου δωσεις σε προσωπικο μηνυμα το τηλεφωνο της να κανονισω ραντεβου ?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5