Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 17 10
Call-Girls 75156
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επιλογή τελευταίας στιγμής και άμεσα διαθέσιμη. Ήρθε πολύ ωραία ντυμένη. Ήταν αρκετά μαγγωμενη στην αρχή και απόμακρη. Έγιναν οι απαραίτητες χαιρετούρες και πήγε για μπάνιο. Πριν παει όμως με κινήσεις των χεριών, γιατί από αγγλικά 4-5 λέξεις το πολύ, μου ζήτησε να χαμηλώσω τον φωτισμό στο ελάχιστο.

Βγήκε τυλιγμένη με την πετσέτα και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα. Βαθιά και υγρά. Δεν κράτησαν όμως για πολύ αφού με το που έβαλα το χέρι στην κλειτοριδα άρχισε τις βαθιές ανάσες. Μόλις μπήκαν δύο δάχτυλα μέσα της άρχισε τα βογκητα. Μέσα στην καυλα η κοπέλα. Μόλις κατάλαβε ότι πήρα την άνω βόλτα γονάτισε και άρχισε μια επίκη πιπα με deep!!! Τον έτρωγε, τον εξαφανιζε, τον καταβροχθιζε. Την ξαπλώνω και την αρχίζω στο γλύψιμο. Πολύ όμορφο αιδοίο. Δύο δάχτυλα μόνιμα μέσα (πίσω δεν ήθελε). Αφού τελείωσε έβαλα καποτα και ήρθε από πάνω. Η τύπισα με ξεπουτσιασε. Γαμιωταν δίχως αύριο. Τι γαμησι ήταν αυτό!!! Δεν ήθελα να τελειώσει. Όταν κουράστηκε ανέλαβα εγώ όπου μετά από λίγο ήρθε το τέλος. Μάλλον τελείωσε και αυτή μαζί μου αν κρίνω από τα da da da και κάτι ρώσικα που έλεγε.

Μπάνιο πρώτα εγώ και μετά αυτή. Μιλήσαμε λίγο με τη βοήθεια του γκουγκλη και άναψε ένα icos. Μου ήταν αδύνατο να περιμένω να τελειώσει το τσιγάρο της και της χώνω δύο δάχτυλα στο είδη υγρό αιδοίο της. Πετάει αμέσως το icos και παίρνει θέση για γλύψιμο όπου δεν έχασα την ευκαιρία. Μετά σηκώνομαι όρθιος και έρχεται στα 4 όπου αρχίζει μια πιπαρα, επανάληψη του πρώτου γύρου. Όταν έγινε πέτρα καποτα και στα 4. Έκανε κάτι κινήσεις με τα χέρια σαν να μου έλεγε πιο σιγά. Τι πιο σιγά; Δεν έχει σιγά. Έτσι όπως με έκανες θα σου δώσω το μουνι στο χέρι. Έβαζε το χέρι στο στόμα για να μην μας ακούσει το τετράγωνο. Όσο περνούσαν τα λεπτά έπαιρνε καλύτερη θέση για να τον παίρνει όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο δυνατά. Την γυρίζω ιεραποστοκικο. Πιάνει τις πατούσες και φέρνει τα πόδια όσο πιο πίσω μπορούσε. Συνεχίστηκε για λίγο ακόμα το σφυροκοπημα και ήρθε το τέλος. Αφού πήρε κάποιες ανάσες μου λέει τελείωσα 3 φορές και συνολικά μου είπε καμια 10ρια φορές ευχαριστώ. Πιάνει το κινητό και μου γράφει. Είχα ανάγκη να κάνω σεξ. Το απολαμβάνω με πουτσες σαν την δικιά σου και γαμιαδες σαν εσένα. Μετά από 5 λεπτά έκανε μπάνιο ντύθηκε και έφυγε για τον επόμενο.

Ρε πάτε καλά; Τέτοια γκόμενα και δεν έχει 50 κριτικές; Με το γαμησι που κάνει δεν είναι full booked; Λοιπόν εγώ δεν είδα τις ατέλειες στο σώμα που λέτε γιατί όπως είπα στην αρχή πριν πάει για μπάνιο ζήτησε να χαμηλώσω τα φώτα. Αυτό που είδα ήταν μια γυναίκα με πολύ ωραίο πρόσωπο (είχε αρκετό φωτισμό όταν μπήκε) αν και τα χείλη λίγο μεγαλύτερα από όσο θα ήθελα, με στήθος που για μένα είναι ο ορισμός της βυζαρας. Σφιχτό, γεμάτο 2.5αρι σε πολύ καλό ύψος. Ποδαρες και κωλαρα. Γενικά το σώμα της για τα γούστα μου είναι το ιδανικό. Ούτε μοντελε ούτε μπαμπατσικο. Είναι τόσο όσο. Στο σεξ απλά δεν υπάρχει. Ζει για να γαμιεται. Το γουστάρει και το δείχνει. Με όσες του χώρου έχω πάει στον δεύτερο γύρο έχω θέμα. Κάποια στιγμή θα μου πέσει. Με την Mia ήταν πέτρα σε όλη τη διάρκεια. Μόνο και μόνο από την όρεξη και την καυλα που είχε. Ο roughfucker είχε 100% δίκιο στην κριτική του. Είναι ακριβώς όπως τα έγραψε. Μετά από την Mia τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Ότι έχει γράψει ισχύει.

Δεν βάζει τζελ. Δέχεται σκαμπιλια στον κωλο. Τα λεφτά στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 29, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
52
Πόντοι:
7.131
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, ilivefortits, elpotero και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2022
μεγαλη πορνη φιλε, εγω δεν το περιμενα...
θηλυκοτατη, καυλοφατσα, βυζαρες, κωλαρα, ποδαρες..
την πεθανα στο mouthfuck κ στο σκληρο γαμισι..αδιαμαρτυρητα.
μονο κωλο δεν πηρα προς το παρον..

οταν σε καβαλησε ειδες κινησεις που εχει με τη λεκανη ???
review reaction 1 hornyasfuck, das379
31 Ιανουαρίου, 2022
Ούτε εγώ το περίμενα. Την είδα μαζεμένη στην αρχή σαν πρωτάρα. Το ντύσιμό της ωραίο αλλά όχι ξεκωλε για να σε προδιαθέτει. Μόλις πιάνει πουτσα γυρνάει διακόπτη και γίνεται η τέλεια πουτανα. Εμφάνιση από τις καλύτερες. Ειδικά το βυζι. Απλά τέλειο. Από πάνω έλεγα όνειρο ζω μη με ξυπνάτε.
review reaction 3 review reaction 1 roughfucker, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2