Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 12 10
Call-Girls
32194
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
το κορίτσι είχα να το συναντήσω από το 19.
κάλεσα το γραφείο , την ρεζερβάραμε και έφτασε στην ώρα της στον χώρο μου.
απλά ντυμένη, παντελονάκι, μπουφάν , μποτάκι και μπλουζάκι κοντομάνικι από μέσα.
ότι βλέπετε στο πιο αθώο θα σας έρθει. προσωπάκι καθαρό με το ανάλογο φούσκωμα στα χείλια της, όχι κάτι το υπερβολικό όμως. κορμάκι πεντακάθαρο από μπογιές και πλαστικούρες.
Ζήτησε νεράκι αλλά το άλλαξε σε λευκό κρασί.
είπαμε δυο κουβεντούλες, σιγά μην με θυμόταν, έκανε ένα iqos και πέρασε για φρεσκάρισμα.
επιστροφή με τα όμορφα εσώρουχα της.
μινιόν κορμάκι, με στηθάκια μικρά αλλά με ρόγα πετροκέρασο. Πωπουδάκι καλά κρατεί ακόμη και δέχεται μαλακά σκαμπιλάκια
Φιλιά μπόλικα με χρήση γλώσσας,
το κορίτσι είναι για πολύ γλύψιμο , από την κορφή μέχρι τα νύχια. το πέρασα κανά δυό χέρια, σκέτη ανατριχίλα .
ασχολήθηκε και με το πουλί μου , πιπούλα σε σχέση με την προϋπηρεσία της δεν την λες και καλή , προς το μέτρια , δεν είναι και η αξέχαστη , δεν κάνει ντιπ.
περιποίηση από μένα χωρίς χρήση δακτύλου παρά μόνο με γλώσσα.
Αυτό ρε παιδιά που παίζουν οι γκόμενες με τα αυτιά την ώρα που τις γλείφουμε που το οφείλετε ; πολλές το κάνουν και θυμάμαι μία άλλη που μου έπιανε την μύτη χαχαχαχαχαχαχα.
είχαμε πολλά υγρά και μουρμουρητά από την μικρή,
από πίσω δεν πειράζουμε με δακτυλάκι παρά μόνο όταν φτάσει στο αποκορύφωμα αλλά μισό νύχι.
πέρασμα προφυλακτικού ιεραποστολικά, με καβάλησε και μετά στα πλάγια. δεν είχαμε μα και μου , μόνο στην αρχή ήθελε σιγά και τρυφερά.
περάσαμε για ντουζάκι . κρασί , τσιγάρο.
δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιπούλα, περιποίηση στο μουνάκι της και καβάλησα το κορίτσι στα τέσσερα.
εκεί κώλωσε στην αρχή με τα μακροβούτια αλλά μόλις υγράνθηκε λύθηκαν όλα .
γρήγορο μπανιάρισμα και καληνύχτα σας .
κάλεσα το γραφείο , την ρεζερβάραμε και έφτασε στην ώρα της στον χώρο μου.
απλά ντυμένη, παντελονάκι, μπουφάν , μποτάκι και μπλουζάκι κοντομάνικι από μέσα.
ότι βλέπετε στο πιο αθώο θα σας έρθει. προσωπάκι καθαρό με το ανάλογο φούσκωμα στα χείλια της, όχι κάτι το υπερβολικό όμως. κορμάκι πεντακάθαρο από μπογιές και πλαστικούρες.
Ζήτησε νεράκι αλλά το άλλαξε σε λευκό κρασί.
είπαμε δυο κουβεντούλες, σιγά μην με θυμόταν, έκανε ένα iqos και πέρασε για φρεσκάρισμα.
επιστροφή με τα όμορφα εσώρουχα της.
μινιόν κορμάκι, με στηθάκια μικρά αλλά με ρόγα πετροκέρασο. Πωπουδάκι καλά κρατεί ακόμη και δέχεται μαλακά σκαμπιλάκια
Φιλιά μπόλικα με χρήση γλώσσας,
το κορίτσι είναι για πολύ γλύψιμο , από την κορφή μέχρι τα νύχια. το πέρασα κανά δυό χέρια, σκέτη ανατριχίλα .
ασχολήθηκε και με το πουλί μου , πιπούλα σε σχέση με την προϋπηρεσία της δεν την λες και καλή , προς το μέτρια , δεν είναι και η αξέχαστη , δεν κάνει ντιπ.
περιποίηση από μένα χωρίς χρήση δακτύλου παρά μόνο με γλώσσα.
Αυτό ρε παιδιά που παίζουν οι γκόμενες με τα αυτιά την ώρα που τις γλείφουμε που το οφείλετε ; πολλές το κάνουν και θυμάμαι μία άλλη που μου έπιανε την μύτη χαχαχαχαχαχαχα.
είχαμε πολλά υγρά και μουρμουρητά από την μικρή,
από πίσω δεν πειράζουμε με δακτυλάκι παρά μόνο όταν φτάσει στο αποκορύφωμα αλλά μισό νύχι.
πέρασμα προφυλακτικού ιεραποστολικά, με καβάλησε και μετά στα πλάγια. δεν είχαμε μα και μου , μόνο στην αρχή ήθελε σιγά και τρυφερά.
περάσαμε για ντουζάκι . κρασί , τσιγάρο.
δεύτερο ημίχρονο είχαμε πιπούλα, περιποίηση στο μουνάκι της και καβάλησα το κορίτσι στα τέσσερα.
εκεί κώλωσε στην αρχή με τα μακροβούτια αλλά μόλις υγράνθηκε λύθηκαν όλα .
γρήγορο μπανιάρισμα και καληνύχτα σας .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ένδειξη ηρεμίας κατευνασμού το χάϊδεμα των αυτιών.
Επίσης έχει και την σημασία το αριστερά/δεξιά που έχουν τα γκέμια , έλεγχος/οδηγία στο ζώο .
Επίσης στο γλειφομούνι είναι δύσκολο να κρατήσει η άλλη τις παλάμες ακίνητες η πίσω από το μαξιλάρι για πολύ ώρα . Δεν μπορεί .
Η σωστή λοιπόν αντίδραση (εδώ σκάει το μυστικό για τις γυναίκες) για μια εξελιγμένη σύντροφο η επαγγελματία του χώρου θα ήταν να ψηλαφήσει τους τρικέφαλους σε πρώτη φάση (λόγω αρχεγονων καταγραφών στο DNA μας ως είδος) ώστε να δεί αν όντως αυτός που γλείφει είναι δυνατός δλδ κυρίαρχος , μπορεί να φέρει κρέας στην σπηλιά .
Αυτά στον κόσμο μια μεταφυσικής προσέγγισης με πραγματική ερμηνεία όμως .
Καλή συνέχεια