Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Η κοπέλα είχε μπει στο ραντάρ μου γιατί μου αρέσουν οι καμπύλες την γυναίκα αλλά κυρίως την διάλεξα για τις βυζάρες της. Σαν μέγας βυζολαγνος (άλλωστε το λέω σε κάθε κριτική μου) δεν μπορούσα να μην διαλέξω την Βαλερια.
Η κοπέλα άργησε όλο και όλο 5 λεπτακια, αυτό δεν είναι θέμα, μπήκε με χαμόγελο, αλλά αρκετά κουμπωμενη λες και είναι πρωτάρα. Καθησε σε απόσταση από εμένα, με το ζόρι μου μιλούσε, λες.και της είχα κάνει κάτι.
Εντέλει ξεντυθηκε μπήκε για μπάνιο και βγήκε γυμνή για να αρχίσει το ματσάκι. Εκεί πραγματικά βγάζει έναν άλλον εαυτό. Κάνει καλό χαμουρεμα σε γλύφει παντού μέχρι που φτάνει στην πουτσα. Κάνει μέτρια πιπα, ελάχιστα πέρασε από τις μπάλες (με το στόμα της, γιατί με τα χέρια της τα χαϊδευε συνέχεια). Της αρέσει να την περιποιούνται και δέχεται τα ερωτικά σου παιχνίδια με την γλώσσα σου.
Έχει μεγάλες βυζάρες που στις δίνει στο στόμα σου να τις χαρείς, έχουν πέσει τα βυζια λόγω βαρύτητας και λόγω ηλικίας, αλλά σε γενικές γραμμές το θέαμα δεν είναι αποκρουστικό.
Στο σεξ τα δίνει όλα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Παίρνει πρωτοβουλίες, στήνεται ωραία και κουνιέται καλά.
Με μένα παίχτηκαν 4 στάσεις. Ιεραποστολικο, στα πλάγια, cowgirl και στα 4. Τελείωσα την πρώτη φορά στην κοιλιά της και την δεύτερη της τα έριξα στην πλάτη.
Δεν ξέρω αν θα την ξανασυναντουσα γιατί μου έβγαλε μια ξυνηλα και στην αρχή που μπήκε στο δωμάτιο αλλά και όταν τελείωσε το σεξ. Ενώ όσο γαμιωμασταν δεν έβγαλε κάτι τέτοιο. Κάτι σε όλο αυτό με χάλασε. Αν ήταν καλύτερη στο σοσιαλ τότε θα γινόταν στανταρακι.
Αυτά και προσοχή γιατί αγριεύει ο καιρός!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
20 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
128
Likes:
22.278
Πόντοι:
28.900
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Karelis69, George_1969 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού