Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 66 10
Call-Girls 125852
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την είχα βάλει στο μάτι από καιρό και ήταν δύσκολο να την πετύχω. Είναι ίσως η πιο διάσημη του γραφείου. Δικαιολογημένα.

Μπαίνω στο δωμάτιο και με περιμένει όμορφα ντυμένη με ένα παντελόνι που αναδεικνύει τα ωραία της πόδια. Αν δεν είχε το μαλλί πιασμένο και ήταν βαμμένη θα ήταν ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες. Πολύ ωραίο μουνί. Αρχοντικό.

Στην αρχή είναι λίγο απόμακρη και σου δίνει οδηγίες. Εδώ βάλε τα ρούχα , πήγαινε για μπάνιο. Ευγενική αλλά σαν να σε τσεκάρει.
Είναι ωραία γυναίκα και το ξερει. Αν σπάσεις τον πάγο με 2-3 κομπλιμέντα μαλακώνει. Σίγουρα δεν είναι η γκόμενα που θα σε αρχίσει μόλις μπεις στη πίπα και στα φιλιά.

Μόλις βγήκα από το μπάνιο με περίμενε με μαύρα εσώρουχα και έπινε κρασί ( φάουλ που δεν με ρώτησε να μου προσφέρει κάτι , ενώ αυτή έπινε. )
Τέλος πάντων η εικόνα ήταν τόσο καύλα που άναψα αμέσως. Σιγά σιγά άναβε και αυτή. Τα φιλιά από απλά γινόταν γλωσσόφιλα , να και οι αναστεναγμοί και σιγά σιγά έλιωνε το κορίτσι !
Πίπα ωραία αργή . Δεν χρειάζεται να πω και πολλά έχει τόσες κριτικές. Παίρνει κάτι ωραίες στάσεις στα 4 που κρατάει όρθια την πλάτη. Πολύ καύλα. Την κοιτάς και λες τι μουνί γαμάω. Στο cow girl είναι τρομερή επίσης. Το τελείωμα ήρθε στο κωλαρακι της.

Στο ημίχρονο μου έκανε μασάζ από μόνη της. Πολύ καλή στο social. Καλύτερα αγγλικά από μένα Πλατύ χαμόγελο .
Στο δεύτερο γύρο ήμουν λίγο κουρασμένος και προσπάθησε αρκετά να με φτιάξει. Όμως δεν γινόταν κάτι.
Τίμια το κορίτσι προσπάθησε. 5 λεπτά πριν την λήξη μου είπε να πάω για μπάνιο για να έχει ελεύθερο το δωμάτιο ακριβώς. Γενικά είναι ακριβής στην ώρα της. Δεν προσπάθησε να φάει χρόνο πουθενά.

Ίσως ξαναπάω. Θα το σκεφτώ γιατί νομίζω περισσότερο προβληματίστηκα εγώ που πλήρωσα με το αν κάνω κάτι λάθος και την πειράξει παρά αυτή.
Νομίζω είναι η γκόμενα που θέλει να σε γνωρίσει στο πρώτο ραντεβού και στα επόμενα να είναι φωτιά. Στοχεύει να έχει σταθερούς πελάτες.
Πάντως πέρασα ωραία και σκέφτομαι αν ήταν λίγο πιο θερμή τι θα γινόταν ?? Γιούπιιι!:drooling-face:

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
109
Πόντοι:
24.806
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, TOMCRUISE, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού