Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 50 10
Call-Girls 139813
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Έχοντας ελεύθερο χρόνο στις γιορτές προσπαθούσα να θυμηθώ τα ραντεβού του 2021 και θυμήθηκα το αποτυχημένο ραντεβού με τη Dia για την οποία είχα ξεχάσει να γράψω.
Λοιπόν έχοντας διαβάσει παλιότερα τις περισσότερες κριτικές για την κοπέλα είπα να δοκιμάσω κι εγώ να έχω γνώμη για την κοπέλα.
Από την αρχή οι φωτογραφίες της δεν μου άρεσαν (υποκειμενικό), δεν είναι του γούστου μου, προτιμώ να δίνω τα λεφτά μου σε κοπέλες που είναι εκθαμβωτικές, αλλά είπα ας δοκιμάσω μπορεί να είναι διαφορετική στο σεξ.
Φτάνοντας στο δωμάτιο της μου ανοίγει η κοπέλα με τα εσώρουχα της. Η κοπέλα δεν είχε μακιγιάζ και είχε σημάδια ακμής. Μέτριο πρόσωπο για εμένα βέβαια το γνωρίζω από την αρχή. Δεν θυμίζει escort!
Λέω δεν πειράζει μπορεί να μην είναι όμορφη αλλά ούτε sexy αλλά ίσως είναι καλή στο κρεβάτι.
Μετά από γρήγορο μπάνιο και λίγο σοσιαλ ξεκινήσαμε. Στο σεξ δεν είχε καθόλου ενέργεια, ίσως από τα πολλά ραντεβού, το οποίο με ξενέρωσε. Προσπάθησα να την κάνω να συμμετέχει με διαφορετικές στάσεις αλλά ήταν σαν ρομπότ. Τελείωσα με μια απλή πίπα. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αρέσει στους αρκετούς αλλά για εμένα είναι όχι! Όπως είπα το πρόσωπο είναι μέτριο και θυμίζει κορίτσι από χωριό της Ουκρανίας, ειδικά με αυτά τα σπυράκια είναι πραγματικά κακό για τη δουλειά που κάνει. Δεν θα την διάλεγα ξανά παρά τις υπόλοιπες κριτικές. Ο καθένας έχει τη γνώμη του

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Σεπ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
267
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Constantinos27, mancunian1986 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2022
Κοίτα συμφωνώ και σε καταλαβαίνω.. Διότι κάτι παρόμοιο έγινε και σε εμένα με την Dia.. Δεν έγραψα κριτική τότε που την πήρα ήταν καλοκαίρι να φανταστείς διότι είπα μέσα μου.. Ε... Σου έκατσε κουρασμένη, χωρίς όρεξη (την είχα πάρει και μεσημέρι) και μέτρησα πάνω από 20 χασμουρισματα..!! Της λέω νυστσζεις ε;; ναι μου λέει πριν λίγο ξύπνησα ο πρώτος είσαι στην ημέρα ???άλλοι παρσκαλανε να είναι πρώτοι για να είναι ξεκούραστη η γκόμενά... Και σε εμένα ήταν αγουροξυπνησμενη???Ναι οκ πετιτ, αψεγάδιαστο σώμα, φοιτητριουλα δεν την λες γυναίκα που την βλέπεις στον δρόμο και λιποθυμάς... Ένα όμορφο κορίτσι με ωραίο δέρμα, σφικτο κορμί.. Και εγώ δεν συμφωνώ δεν είναι ότι δεν πέρασα καλά.. Αλλά δεν ήταν αυτό που περίμενα... Από όσα είχα διαβάσει δηλαδή από τους συναγωνιστες. Σε μένα θα έλεγα ότι βαριόταν!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1