Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 2 10
Call-Girls 8393
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Όντας σε εορταστικό mood και έχοντας άπειρες καύλες, αποφάσισα να κλείσω ραντεβού με την Αλις απ'το your angels, την οποία είχα τσεκάρει μέρες πριν και δεν μπορούσα να βγάλω απ'το μυαλό μου το ενδεχόμενο να την γαμήσω και να γλεντήσω της υπέροχες βυζάρες που έβλεπα στις φωτογραφίες.

Συνεννόηση με το γραφείο εύκολη, η κοπέλα άμεσα διαθέσιμη αν και κάλεσα αργά μέσα στην μέρα ( αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση) και οδεύω προς το ξενοδοχείο που θα την συναντήσω.

Περιμένοντας με ανυπομονησία την εντυπωσιακή κοπέλα που είδα στις φωτογραφίες, η αδρεναλίνη και οι κάβλες είχαν χτυπήσει κόκκινο. Έπειτα από το παραδοσιακό, διακριτικό, διπλό χτύπημα της πόρτας όμως, ήρθα αντιμέτωπος με μια μεγάλη απογοήτευση.

Η κοπέλα που αντίκρυσα δεν είχα καμία σχέση με τις φωτογραφίες, και όταν λέω καμία εννοώ στο σημείο που αμφέβαλλα σοβαρά αν έγινε κάποιο λάθος και στείλανε άλλη. Το πρόσωπο μέτριο, τα βυζιά αρκετά μικρότερα από τα κανονομαστάρια των φωτογραφιών και πεσμένα και αναφερόμαστε φυσικά σε μια κοπέλα υπέρβαρη, που ένας άντρας μέσων γούστων και προτιμήσεων δεν θα είχε ποτέ το κίνητρο να πληρώσει για έρωτα μαζί της.

Έχοντας κλείσει αρκετά ραντεβού με το γραφείο στο παρελθόν και όντας ευχαριστημένος, σάστισα και δίστασα να το κάνω θέμα (έπαιξαν ρόλο και οι κάβλες που είχα και θόλωναν σε μεγάλο βαθμό την κρίση μου και την κριτική μου σκέψη). Ανοίγω λοιπόν με δικιά μου πρωτοβουλία μια ολιγόλεπτη κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος, και το πρώτο σφύριγμα του αγώνα ξεκινάει με φιλιά εκατέρωθεν σε στόμα και λαιμό.

Η κοπέλα ήταν δεκτική, ευχάριστη, δεν έδειχνε βαριεστημένη αλλά ούτε και παθιασμένη. Τα φιλιά, ενώ είχα ρωτήσει επανειλημμένα το γραφείο αν προσφέρονται με γλώσσα από την κοπέλα και είχα λάβει θετική απάντηση, ήταν ρηχά, ανέραστα και σβέλτα. Το παρέβλεψα παρά τη μεγάλη μου απογοήτευση, στα όρια του εκνευρισμού (τα γλωσσόφιλα είναι το φετιχ μου και το θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι και απαραίτητη προϋπόθεση για την εξέλιξη μιας πλήρης ερωτικής συνεύρεσης) και συνεχίσαμε με γδύσιμο και γλύψιμο σε όλα τα σημεία του σώματος.

Κατά το γδύσιμο λοιπόν γίνονται ακόμα περισσότερο αντιληπτά τα περιττά κιλά και ιδιαίτερα η συσσώρευση λίπους στην περιοχή της λεκάνης και την κοιλιά (σαμπρέλα). Το ένα της πόδι ήταν όσο και τα δύο δικά μου, τα δάχτυλα των χεριών της μοιάζαν σαν κρουασανάκια φούρνου, η κοπέλα ήταν κατάλληλη για διαφήμιση προϊόντος αδυνατίσματος, υποδυόμενη φυσικά το "πριν".

Λόγω του άχαρου θεάματος της κοιλιάς και του πλαδαρού, πεσμένου στήθους, περάσαμε ότι είχε να κάνει με face to face με συνοπτικούς ρυθμούς. Λίγο ισπανικό, πίπα μέτρια και ρηχή χωρίς περιποίηση γύρω περιοχής και λίγο ιεραποστολικό με προσπάθεια της να προσθέσει μια νότα πάθους στην κατά τα άλλα αποτυχημένη βραδιά φιλώντας με στο λαιμό, κάτι το οποίο και εκτίμησα.

Ακολούθησε σύντομο πέρασμα από όλες τις στάσεις, με αξιέπαινη προσπάθεια από μέρους της να με ευχαριστήσει και έδειχνα να το ευχαριστιέται και εκείνη. Το τέλος ήρθε με κατάθεση στην καπότα.

Η συνάντηση έκλεισε με ωραία κουβεντούλα και ευχάριστο social time, αν και ενδόμυχα με είχε κυριεύσει η σκέψη ότι υπήρξα θύμα μιας απάτης.

Αποχώρησα από το ξενοδοχείο με μια αίσθηση απογοήτευσης, σκεπτόμενος ότι μόλις είχα αποκλείσει μόνιμα ένα γραφείο από την προτίμησή μου, μιας και ήταν η δεύτερη φορά που αντίκρυσα κοπέλα της οποίας η εμφάνιση απείχε σε τεράστιο βαθμό από της φωτογραφίες.

Φυσικά και δεν άξιζε τα λεφτά η συγκεκριμένη και δεν θα την συναντούσα ξανά, ειδικά σε αυτή την τιμή.

Υ.Γ: Στη συμπεριφορά γραφείου έβαλα "ΜΕΤΡΙΑ" λόγω παραπληροφόρησής μου περί φιλιών με γλώσσα και παραπλανητικών φωτογραφιών της κοπέλας, κατά τα άλλα η συνεννόηση ήταν εύκολη και άμεση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Alpha25
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
404
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 6 mancunian1986, Yatoputso, monstercock greece και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Δεκεμβρίου, 2021
Ρε άνθρωπε, γιατί γράφουμε τις κριτικές ???,Για να σώσουμε κόσμο απο τις φόλες....
Απο κάτω δεν τη διάβασες τη κριτική ???
review reaction 1 srek7, das379, Yatoputso και 2 άλλα μέλη
31 Δεκεμβρίου, 2021
Συνάδελφε δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά αν διαβάσεις τις πληροφορίες του σαιτ των αγγέλων θα δεις ότι γράφει ότι οι κοπέλες προσφέρουν την υπηρεσία gfe δλδ φιλιά και χάδια σε όποιον θέλουν. Το γραφείο δεν τις υποχρεώνει να δίνουν φιλιά. Φιλούν κάποιον όταν νοιώθουν άνετα μαζί του. Έτσι λέει στο σαιτ. Όσο για την διαφορά στην εμφάνιση τι να πω, πιο επεξεργασμένες φωτογραφίες πεθαίνεις. Μπαμ κάνει
review reaction 1 olddog, srek7, Yatoputso και 2 άλλα μέλη
06 Ιανουαρίου, 2022
roughfucker έχεις δίκιο, από κεκτημένη ταχύτητα παρέλειψα να τσεκάρω υπάρχουσες κριτικές.
06 Ιανουαρίου, 2022
das379 δεν επισημαίνουν κάτι τέτοιο. Γράφουν σε όλες ότι προσφέρουν βαθύ φιλί με γλώσσα (deep french kissing) και λίγες το κάνουν πραγματικά. Και όταν τους ρώτησα για την συγκεκριμένη υπηρεσία μου απάντησαν ότι η κοπέλα το κάνει, και όχι ότι διαλέγει κατά περίπτωση. Άρνηση παροχής υπηρεσίας που έχει συμφωνηθεί από πριν δικαιολογώ μόνο για λόγους ελλιπούς προσωπικής υγιεινής του πελάτη και μόνο.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4