Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 31 10
Call-Girls
32490
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
In call συνάντηση στην γνωστή λεωφόρο για λόγους ακρίβειας. επίδειξη πιστοποιητικών και άνοδος στον όροφο για το meeting. Ανοίγει η πόρτα και αμέσως αρχίζω να ζω φαντασίωση. καλοντυμένη καθαρή και επικοινωνιακή , σαν να μπήκα στο δικηγορικό γραφείο να υπογράψω την λύση της επαγγελματικής διαφοράς. Αφού είπαμε τα διάφορα, ντουζάκι και έξοδος φτιαγμένος απο το μυαλό μου περισσότερο. Με αρπάει στα γλωσσόφιλα (πράγματι είναι εξαιρετική σε αυτό) πέφτουμε στο κρεββάτι και μετά απο βυζολαγνεία αράζω να απολαύσω την πίπα, που λόγω του φιλιού , είχα υψηλές προσδοκίες. Εκεί κινήθηκε στα όρια της μετριότητας με εμένα να δοκιμάζω το όριο της και να είναι πολύ χαμηλό στο όριο της αερόπιπας. δεν πειράζει σκέφτομαι, θα ζήσω το πάθος με την δικηγόρο. Πράγματι πέρασμα σκούφου καβάλημα και αρκετό κούνημα με ελαφριά ραπίσματα στην πίσω κίνηση. Εδώ να σημειώσω πως, έχει πολύ πλάκα με τις κορασίδες που δεν θέλουν να τους πειράζεις την πίσω είσοδο. με το που της ακουμπάς χοροπηδάνε σαν τρομαγμένα γατιά, Δυστυχώς γελάω και λιγο τα 49 χρόνια λίγο η δουλειά, είχαμε πτώσεις.. τεσπα, συνέχισε με λιγο πιπομαλακία και καταλήξαμε με ένα ιεραποστολικό στα πλαίσια του παθιασμένου σεξ με την δικηγόρο. Συμπερασματικά, καλή παρουσία , θα δοκίμαζα άλλη μιά φορά γιατί πιστεύω πως με γνωριμία θα αποδώσει καλύτερα και έχει και τα θετικά καθαριότητας και καλής συμπεριφοράς.
Καλά Χριστούγεννα συναγωνιστές
Καλά Χριστούγεννα συναγωνιστές
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Δεκεμβρίου, 2021
Πιστεύω ότι πολλές πηδάνε όταν ακουμπάς πίσω τρύπα επείδη όπως μου έχουν πει μερικές είναι ατσούμπαλοι, απότομοι και μαλάκες χωρίς να ξέρουν να την επεξεργαστούν στην αρχή.
redb
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1