Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 7 10
Call-Girls
18422
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συναντηση με την Michelle σαββατο αργα το βραδυ μετα απο ξενερωμα που εφαγα απο συναδελφισσα της.Η ωρα 2:30 το πρωι και με ενα τεταρτο διαφορα απο την ωρα που ενημερωθηκε φτανω στο δωματιο της.Οι φωτογραφιες της ειναι κοντα σε αυτο που ειδα με μονη εξαιρεση στο οτι την κολακευουν στην ηλικια η οποια μου φανηκε 3-4 χρονια παραπανω απο αυτο που δηλωνει, πραγμα που αποδειχθηκε οτι ειχε μικρη σημασια.
Ειχε ενημερωθει οτι ερχομαι απο φολα και προσπαθησε να σωσει την παρτιδα.
Παρολο που ειχε λιγο χρονο να ετοιμαστει και οπως μου ειπε κοιμοτανε με υποδεχθηκε πεντακαθαρη αρωματισμενη, με ωραια εσωρουχα και high heels.Ομορφο προ-milf μετριου αναστηματος ωραιο σωματακι, φυσικο δυαρι βυζι, ωραιο προσωπο και αρκετα προσεγμενη.
Μου εδωσε πετσετα να φρεσκαριστω και με περιμενε σε θεση μαχης..Στο παιχνιδι παιζει δυνατα φιλαει βαθια, δεν εκλεψε πουθενα ενα μισαωρο ολοκληρο που κρατησε ο ενας και μοναδικος γυρος που παιξαμε και ας δυσκολευομουν να τελειωσω λογω της ταλαιπωριας και του περασμενου της ωρας.Στο τελος τα πηρε και στο στομα on the house.
Ωραια εμπειρια, σιγουρα θα ηθελα και ενα ωριαιο ραντεβου και με αυτη πιο ξεκουραστη να δω αν παιζει σε πιο ψηλες στροφες.
Στη ληξη με ξεπλυνε, με εντυσε, με συνοδεψε μεχρι την πορτα και μου υπενθυμισε πως την επομενη φορα αν θελω να περασω καλα ξερω που να παω
Ειχε ενημερωθει οτι ερχομαι απο φολα και προσπαθησε να σωσει την παρτιδα.
Παρολο που ειχε λιγο χρονο να ετοιμαστει και οπως μου ειπε κοιμοτανε με υποδεχθηκε πεντακαθαρη αρωματισμενη, με ωραια εσωρουχα και high heels.Ομορφο προ-milf μετριου αναστηματος ωραιο σωματακι, φυσικο δυαρι βυζι, ωραιο προσωπο και αρκετα προσεγμενη.
Μου εδωσε πετσετα να φρεσκαριστω και με περιμενε σε θεση μαχης..Στο παιχνιδι παιζει δυνατα φιλαει βαθια, δεν εκλεψε πουθενα ενα μισαωρο ολοκληρο που κρατησε ο ενας και μοναδικος γυρος που παιξαμε και ας δυσκολευομουν να τελειωσω λογω της ταλαιπωριας και του περασμενου της ωρας.Στο τελος τα πηρε και στο στομα on the house.
Ωραια εμπειρια, σιγουρα θα ηθελα και ενα ωριαιο ραντεβου και με αυτη πιο ξεκουραστη να δω αν παιζει σε πιο ψηλες στροφες.
Στη ληξη με ξεπλυνε, με εντυσε, με συνοδεψε μεχρι την πορτα και μου υπενθυμισε πως την επομενη φορα αν θελω να περασω καλα ξερω που να παω
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 18, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2021
Ἐγώ λυπήθηκα ποὺ τὴν ξύπνησες... Ξέρω: εὐαισθησίες...
hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1