Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 31 10
Call-Girls
32490
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Στο μακρινό πλέον 2000 ειχα δώσει ECCE το γνωστό σε όλους lower.
Τότε έκανα ιδιαίτερα μαθήματα με μια αγγλικού που μέχρι σημερα δεν κατάλαβα εαν ήταν ωραία ή εαν το μπλαζε υφος που είχε δεν με "άφηνε" να την δω ως ωραία. Αυτη λοιπόν φορούσε το ίδιο άρωμα που φόρεσε η Αντελ στο ραντεβού μας και πραγματικά ένιωσα πιτσιρικάς πάλι. Όταν δε η Αντέλ έβγαλε το φουστάνι που φόραγε αποκαλύφθηκε ένα γεμάτο μιλφουρο σωμα που με έκανε να μου τρέξουνε τα σάλια.
Φιλάει καθηγητικά, και ετσι την έγλυψα απο πάνω μεχρι κάτω. Τσιμπουκι φοβερό και αμέσως καβάλημα. Ειχα χαθεί μεταξύ σε παρεθλόν και παρόν. Μου άρεσε η σωματάρα της ο τρόπος που έκανε έρωτα και το άρωμά της. Εαν μια τετοια ή η ίδια μου καθόταν τότε στα μικράτα μου θα ειχα μελώσει για τα καλά. Τώρα νομίζω θα ήμουν αγαπούλης για ενα χρονικό διάστημα (μιας και ειμαι μικροτερός της και γαζελιτσες κυκλοφορούν άπειρες). Αλλά σοβαρός αγαπούλης.
Πέρασα ώραία και η επικοινωνία ήταν καλή. Ενώ μου αρέσει το PSE δεν μπορεσα να το βγάλω με αυτή ίσως γιατι εξ αρχής παρασύρθηκα απτις αναμνησεις κλπ ίσως επειδη δεν το εκπέμπει και η ιδια.
Η κριτική μου δεν κινείται στο φάσμα της αντικειμενικότητας το ξέρω.
Καταγράφω τα παρακάτω για να καταλάβετε πάνω κάτω.
Φιλάει σουπερ
Ρουφάει σουπερ
Κάνει καλό κρεβάτι
Θα έχετε μια καλη επικοινωνια/συζητηση.
Είναι γυναίκα.
Τότε έκανα ιδιαίτερα μαθήματα με μια αγγλικού που μέχρι σημερα δεν κατάλαβα εαν ήταν ωραία ή εαν το μπλαζε υφος που είχε δεν με "άφηνε" να την δω ως ωραία. Αυτη λοιπόν φορούσε το ίδιο άρωμα που φόρεσε η Αντελ στο ραντεβού μας και πραγματικά ένιωσα πιτσιρικάς πάλι. Όταν δε η Αντέλ έβγαλε το φουστάνι που φόραγε αποκαλύφθηκε ένα γεμάτο μιλφουρο σωμα που με έκανε να μου τρέξουνε τα σάλια.
Φιλάει καθηγητικά, και ετσι την έγλυψα απο πάνω μεχρι κάτω. Τσιμπουκι φοβερό και αμέσως καβάλημα. Ειχα χαθεί μεταξύ σε παρεθλόν και παρόν. Μου άρεσε η σωματάρα της ο τρόπος που έκανε έρωτα και το άρωμά της. Εαν μια τετοια ή η ίδια μου καθόταν τότε στα μικράτα μου θα ειχα μελώσει για τα καλά. Τώρα νομίζω θα ήμουν αγαπούλης για ενα χρονικό διάστημα (μιας και ειμαι μικροτερός της και γαζελιτσες κυκλοφορούν άπειρες). Αλλά σοβαρός αγαπούλης.
Πέρασα ώραία και η επικοινωνία ήταν καλή. Ενώ μου αρέσει το PSE δεν μπορεσα να το βγάλω με αυτή ίσως γιατι εξ αρχής παρασύρθηκα απτις αναμνησεις κλπ ίσως επειδη δεν το εκπέμπει και η ιδια.
Η κριτική μου δεν κινείται στο φάσμα της αντικειμενικότητας το ξέρω.
Καταγράφω τα παρακάτω για να καταλάβετε πάνω κάτω.
Φιλάει σουπερ
Ρουφάει σουπερ
Κάνει καλό κρεβάτι
Θα έχετε μια καλη επικοινωνια/συζητηση.
Είναι γυναίκα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Κάποιες λεπτομέρειες παραπάνω θα μπορούσες να δώσεις όμως.
Είχα μία γαλλικού και εγώ μικρός και τώρα το σκέφτομαι να ζήσω αναμνήσεις όπως εσύ.
Κοίτα έχει κάνει τις παρεμβάσεις της, ειναι κοντά στις φωτο (είναι παλιες αυτες, εχει στρογγυλέψει λογω ετών, εμένα όμως αυτο που ειδα μου άρεσε)
Δεν αφήνει δάχτυλα να ξέρεις, αυτο είναι το "όχι" που θυμάμαι. Τέλος όταν της ζητησα λιγο παραπάνω φλογέρα, φαντάσου ότι εάν την άφηνα θα ήταν ακόμα εκει.
Την μεγάλη ανωμαλία με το σκληρο κάρφωμα δεν μου το βγαλε εμένα, που ειμαι φουλ οπαδός. Αλλα να σου πω ρε συ δεν με χάλασε.