Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.7 7 10
Call-Girls
18555
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Διάλεξα τη Βίκυ να πάω να τη γαμησω
Μα έλα που καλύτερα θα 'τανε τη σκέψη αυτή να αφήσω...
Γυαλιστερή στις φωτός της και χαμόγελο με ναζι,από κοντά όμως δεν ήτανε και αυτό πολύ με νοιάζει...
Παραπλανητικές οι φωτό της μια αηδία σκετη.Ο φωτογραφος θέλει κρέμασμα ίσως από τη χετη...
Ζήτησε μπροστά τα χρήματα με γρήγορες κινήσεις,κατάλαβα το ραντεβού θα είναι με χαμηλές τις πτήσεις...
Ούτε κίνησε έκαμε να μου τον εσηκωσει,το μόνο που την ένοιαζε κάποιος να τη πληρώσει...!
Με έστειλε τον έπλυνα μα φόρεσε καποτα,αυτή ούτε ρωτα και σου το βάζει πρώτα...
Πίπα με προφύλαξη και πάρα πολύ χέρι,σταμάτησα δεν άντεξα αυτό που την συμφέρει...
Το έληξα το story γρήγορα όχι άλλο
Μακριά από αυτήν φαίνεται έχει κάλο...
Το γραφείο καλό πήρε να με ρωτήσει,μάλλον πρόλαβε η άλλη το story να ξηγησει...
Εκτιμώ την στάση τους στο μέγα πρόβλημα μου,δεν έδειξαν αδιάφοροι στο τέλος ήταν κοντά μου...
Δεν θα την έβλεπα ξανά την φολα ολκής,αυτή θα την επέλεγα στα όρια κλινικής... Ψυχιατρικής!
Αρκετά παραπάνω κιλά από ότι στις φωτογραφίες.Περιεργη και απότομη συμπεριφορά του τύπου ψεκάστε σκουπίστε.Ουτε αυτό δηλαδή δεν κάνει...Έφυγε στα είκοσι λεπτά...Είχε προπληρώθει.Το γραφείο κάλεσε πίσω για να ενημερωθεί εκτιμώ τη στάση τους.
Μα έλα που καλύτερα θα 'τανε τη σκέψη αυτή να αφήσω...
Γυαλιστερή στις φωτός της και χαμόγελο με ναζι,από κοντά όμως δεν ήτανε και αυτό πολύ με νοιάζει...
Παραπλανητικές οι φωτό της μια αηδία σκετη.Ο φωτογραφος θέλει κρέμασμα ίσως από τη χετη...
Ζήτησε μπροστά τα χρήματα με γρήγορες κινήσεις,κατάλαβα το ραντεβού θα είναι με χαμηλές τις πτήσεις...
Ούτε κίνησε έκαμε να μου τον εσηκωσει,το μόνο που την ένοιαζε κάποιος να τη πληρώσει...!
Με έστειλε τον έπλυνα μα φόρεσε καποτα,αυτή ούτε ρωτα και σου το βάζει πρώτα...
Πίπα με προφύλαξη και πάρα πολύ χέρι,σταμάτησα δεν άντεξα αυτό που την συμφέρει...
Το έληξα το story γρήγορα όχι άλλο
Μακριά από αυτήν φαίνεται έχει κάλο...
Το γραφείο καλό πήρε να με ρωτήσει,μάλλον πρόλαβε η άλλη το story να ξηγησει...
Εκτιμώ την στάση τους στο μέγα πρόβλημα μου,δεν έδειξαν αδιάφοροι στο τέλος ήταν κοντά μου...
Δεν θα την έβλεπα ξανά την φολα ολκής,αυτή θα την επέλεγα στα όρια κλινικής... Ψυχιατρικής!
Αρκετά παραπάνω κιλά από ότι στις φωτογραφίες.Περιεργη και απότομη συμπεριφορά του τύπου ψεκάστε σκουπίστε.Ουτε αυτό δηλαδή δεν κάνει...Έφυγε στα είκοσι λεπτά...Είχε προπληρώθει.Το γραφείο κάλεσε πίσω για να ενημερωθεί εκτιμώ τη στάση τους.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Δεκεμβρίου, 2021
Δηλαδή σου πήρε 140 για 20 λεπτά μαλακια και έφυγε? Μιλάμε για ληστεία
woopsie
12 Δεκεμβρίου, 2021
Κρίμα ρε γαμωτο...φαινεται ωραία αλλά όλες οι κριτικές είναι πολύ κακές...απορώ γιατί την φέρνουν ακόμα.
Johnny_Castle
12 Δεκεμβρίου, 2021
Αν κάνω τους και λογαριασμους που έκανε ο Θανάσης Βέγγος στην ταινία "Θα σε κάνω βασίλισσα" θα φταίω;
argyrotoxos
13 Δεκεμβρίου, 2021
ασε φιλε γιατι κι εγω μ'αυτο το γραφειο την εχω πατησει ασχημα
Διαγραμμένο μέλος 210059
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4