Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η κοπελα εχει πλεον ενταξει στο προγραμμα της κωλογλυφαδα και στραπον, οποτε ηθελα να την συναντησω. Δυο τρεις φορες δεν την βρηκα διαθεσιμη την ωρα που ηθελα, τελικα την βρηκα χθες.
Στην ωρα της οπως συνηθιζεται με το glamour, χτυπαει η πορτα και βλεπω μια κοπελα πιο ομορφη απο τις φωτογραφιες... Τα χαρακτηριστικα της στη σελιδα της ισχυουν εκτος απο την ηλικια που πρεπει να ειναι στα 25-26. Το αξιοπεριεργο ειναι οτι το στηθος της ειναι τοσο τελειο και στητο που ουτε που το σκεφτηκα οτι παιζει να ειναι φυσικο. Στο τελος που τα λεγαμε της λεω: το εχεις φτιαξει, ε; και με κοιταει περιεργα και μου λεει οχι, πιασε. Τοτε εδωσα σημασια και ψηλαφισα και πραγματι ειναι φυσικο!! Το προσωπο της επισης μου φαινεται πιο ομορφο απο κοντα, εχει ματαρες.
Εκανε το μπανακι της και με ρωτησε τι θα κανουμε, της ειπα για τα εξτρα, κωλογλυφαδα και στραπον και αρχισαμε με χαδακια και φιλια, και σε μια φαση μου λεει με πολυ ναζιαρικη φωνη: Can i suck your cock? καυλα μου, παρτον!!!! τοτε αρχισε μια πολυ ομορφη πιπα, την αφησα αρκετη ωρα και με ειχε καυλωσει καλα. Της ειπα να κατεβει, αρχισε το γλυφοκωλι και με κοιταγε με τις ματαρες της... τρομερο θεαμα. Για ποδολαγνεια δεν ενδεικνυται, γαργαλιεται, γι'αυτο το λογο δεν την περιλαμβανει και στις υπηρεσιες της. Εχει παντως πολυ ομορφες γαμπες και ποδια. Καναμε σεξακι κανονικο, στα ισια, στα τεσσερα και μετα εβαλε το στραπ. Καναμε 3 στασεις, στα 4, εγω απο πανω και μετα στα ισια. Δεν εδειξε καποια ιδιαιτερη εμπειρια αλλα ανταπεξηλθε μια χαρα. Γενικοτερα περασα παρα πολυ ομορφα, ειναι μια πανεμορφη κοπελα που προσφερει υπηρεσιες που μου αρεσουν και η οποια εχει καποιους προσωπικους κοφτες οπως φτυσιματα και γλυψιματα αλλα εμενα δεν με χαλαει.
Θα επιδιωξω να την ξαναδω!
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
220€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου