Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Call-Girls 15907
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ο παλιοκαιρος συνήθως συνοδεύεται από καύλες και έτσι με την δικιά μου αφού χαζεύαμε απτό απόγευμα κάτι τσόντες και κάτι ψηλοπειραγματα μεταξύ μας,όσο και αν λέγαμε θα το αποφύγουμε, το βράδυ μας φούντωσε και από τα τσοντοσαητ καταλήξαμε να κοιτάμε το σαητ των Αγγέλων.
Στάθηκε στην αλινα,εγώ στάθηκα στη Τζοανα, κέρδισε ως γνωστόν πάντα το θυλικό?
Το γραφείο μας είπε ότι την ώρα που τη θέλαμε δεν ήταν διαθέσιμη αλλά και πάλι δε μπορούσα να μη χαλάσω χατηρι στη δικιά μου,οπότε μπήκαμε στην αναμονή, ήπιαμε τα κρασάκια μας και περιμέναμε την Αλίνα.
Έφτασε στην ώρα της, πάνω σε γόβες,(είναι που είναι ψηλή,ξέφευγε με τις γόβες...)
Εντυπωσιακή στην εμφάνιση,μελαχρινή, με ωραίο σέξυ φρύδι που την δίνει μια αγριάδα πονηριά πουτανια που της πάει, όλο αυτό όμως σπάει και παιρνει μια αγγελική μορφή όταν χαμογελάσει.
Χείλη φτιαγμένα όχι υπερβολικά,αλλά τονίζουν τη πρόστυχια της.
Φιλί στη πόρτα σε μένα στο μάγουλο,περνάει στο σαλόνι,την πλησιάζει η δικιά μου και πέφτει το πρώτο φιλί στο στόμα...λέω οκ,κατάλαβα,λεσβιοφερνει
γκομενα χαχαχαχα

Σώμα είναι λεπτή, είναι γυναίκα,μαλλί ωραίο,βυζί,τρύπες μυρωδάτες και δαχτυλοδηχτουμενες.
Δεν έκανε μπάνιο,της είπαμε και εμείς δε χρειάζεται,μύριζε υπέροχα ολόκληρη.
Θα πω εδώ πως είναι άτομο που ξέρει να συμπεριφερθεί σε ζευγάρι...
Δεν μιλήσαμε πολύ,δεν το έχει άλλωστε το αγγλικό,αλλά η ώρα ήταν φουλ στα φιλιά γλυψηματα χάδια και παιχνίδια οπότε δε χρειάστηκε τίποτα άλλο.
Λατρεύει το γλυφομούνι.γουσταρει τη πίπα, (πιπωνει καλά όλη τη περιοχή) και μοιράζετε στο ζευγάρι ισάξια παρόλο που την έκοψα εξαρχής να γουστάρει πιο πολύ το θυληκό.
Με τον δονητη γάμησε τη δικιά μου όπως της αρέσει ενώ εγώ τη γαμαγα από πίσω και έβγαζε ωραίες φωνουλες ηδονής με το μουνι της να στάζει διαρκώς.

Το ραντεβού ήταν γεμάτο καύλες, οι καύλες συνεχίστηκαν και αφού έφυγε και σίγουρα είναι άτομο που εμπειρικά σε ζευγάρι θα περάσει καλά και ο ένας και ο άλλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
CoupleNP
Ανώτατος
65
Πόντοι:
11.330
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Katz, olddog και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2022
καλα εσυ εχεις γυναικα και περνεις τη γυναικα και πας με ιεροδουλη?μεγαλη ηλιθιοτητα χαχα ισως η μεγιστη αλλα τεσπα τη γνωμη μου λεω καλη συνεχεια.
J
jimakos900
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1