Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 19 10
Γενική βαθμολογία

4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Έχοντας διαβάσει τις κριτικές εδώ και βλέποντας και τις φωτογραφίες, είπα να δοκιμάσω τη συγκεκριμένη κοπέλα που βρίσκεται πάλι στην Ελλάδα.

Συνεννόηση μέσω WhatsApp με το γραφείο και ραντεβού στο χώρο της σε γνωστό ξενοδοχείο στη Συγγρού. Μπαίνοντας στο ξενοδοχείο αφού μου σκάναραν πιστοποιητικό και μου ζήτησαν ταυτότητα, έπρεπε σώνει και καλά να σημειώσουν τα στοιχεία μου, αλλά και το ποιο δωμάτιο σκοπεύω να επισκεφθώ, κάτι που με χάλασε αρκετά (κρατήστε μας και το ΑΦΜ την επόμενη...). Παρόλα αυτά κατανοώ ότι δεν είναι τόσο θέμα του γραφείου αυτό, απλά το αναφέρω.

Φτάνω στο δωμάτιο της κοπέλας και μου ανοίγει με μια ημιδιάφανη μαύρη ρόμπα, μαύρα εσώρουχα και παντόφλες. Όχι και η καλύτερη εμφάνιση για να υποδεχτείς τον πελάτη αλλά οκ. Η κοπέλα εμφανισιακά είναι όπως στις φωτογραφίες της οπότε δεν έχω να πω και πολλά, χωρίς τη λάμψη προφανώς, και μου είπε ότι είναι 27 που όντως φαίνεται.

Πάω για γρήγορο ντουζάκι και βγαίνοντας από το μπάνιο νιώθω ένα ψύχος να με διαπερνάει. Επειδή κάπνιζε πριν είχε ανοίξει το παράθυρο και δεν είχε βάλει το a/c. Την κοιτάω, χαμπάρι δεν είχε πάρει γιατί κοίταζε το κινητό της. Μου ρίχνει ένα βλέμμα και λέει "Money first". Τι money first ήθελα να της πω εδώ θα πάθουμε καμιά πνευμονία! Της δίνω τα λεφτά, της είπα και για το a/c και το διόρθωσε.

Και πάμε στα του αγώνα τώρα. Καλά καλά δεν πρόλαβα να κάτσω στο κρεβάτι με πιάνει και με αρχίζει στα φιλιά (ελάχιστη ως καθόλου γλώσσα) και μου τραβάει την πετσέτα που είχα γύρω μου αρχίζοντας το εργόχειρο. Όλο αυτό όμως όχι με τον στυλ "θα σε φάω" αλλά πιο πολύ μου έβγαζε "ελα να τελειώνουμε". Παράλληλα τα μηνύματα στο κινητό της να σκάνε το ένα μετά το άλλο και αναγκάστηκε να πάει να το κλείσει. Πάει να ξεκινήσει την πίπα αλλά την κόβω και της λέω ότι θέλω να την γλείψω πρώτα εγώ και λέει οκ. Βγάζει τα εσώρουχα και ξαπλώνει ανάσκελα σαν παιδάκι που ετοιμάζεσαι να το βάλεις για ύπνο δίχως ίχνος ερωτισμού. Προσπαθώ να το προσπεράσω και πάω να τη γλείψω και με το που ακουμπάω την κλειτορίδα της την ακούω να αναστενάζει. Ώπα ρε λέω τι έγινε εδώ καλά καλά δεν την ακούμπησα τι προσποιητά είναι αυτά. Της εγλειφα το μουνί, το οποίο φαίνεται πως έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα και μετά από μερικά λεπτά την νιώθω να τρέμει και τα βογγητά της έγιναν αληθινά καθώς τελείωνε.
Με ξαπλώνει και ξεκινάει να μου παίρνει πίπα με ελάχιστη χρήση χεριού και βάζοντας το όσο πιο βαθιά μπορούσε. Γενικά μια τίμια πίπα με αλλαγές στην ένταση και στο ρυθμό αλλά γενικά σύντομη. Πέρασμα σκούφου και συνέχεια σε στάση cowgirl με την κοπέλα να χοροπηδάει πάνω μου και εγώ να χουφτώνω την κωλάρα της. Αρχίζει όμως να κοπανιεται πάνω μου σε σημείο που να γίνεται επίπονο έτσι όπως έσκαγε πάνω μου, της το λέω και αντί να χαμηλώσει ρυθμούς ξεκαβαλάει και ξαπλώνει ανάσκελα για ιεραποστολικό. Της σηκώνω τα πόδια και την αρχίζω ένα δυνατό γαμήσι που έδειχνε να το αντέχει, πράγμα που με χαροποίησε. Συνεχίσαμε αρκετή ώρα σε αυτή τη στάση μέχρι που της ζήτησα να κάτσει στα 4. Εκεί δεν χόρταινα να βλέπω τον κώλο της να κοπανάει πάνω μου. Το θέαμα ήταν άκρως απολαυστικό και το ευχαριστήθηκα στο έπακρο. Νιώθω ότι δεν μπορώ να κρατηθώ για πολύ ακόμα και της λέω να κάνουμε 69 που το κρατάω πάντα για το τέλος. Και εκεί μου απαντάει "uhmm, no 69". Μένω λίγο μαλάκας γιατί θυμόμουν πως είναι στις υπηρεσίες που παρέχονται. Αν δεν υπήρχαν τα προηγούμενα σκηνικά δε θα με ένοιαζε και τόσο, αλλά αφού είχαν συμβεί όλα αυτά, εξηγώ στην κοπέλα πως το 69 είναι στο πρόγραμμα και μου πετάει ένα "I know, ok". Με τα πολλά ανεβαίνει πάνω μου και αρχίζει ένα insane mouthfuck όσο εγώ την έγλειφα. Στη συνέχεια άρχισε το καραμέλωμα της γύρω περιοχής ενώ μου τον έπαιζε με τέτοια λύσσα που όμοια της δεν έχω ξαναδεί και το τέλος δεν άργησε να έρθει.

Κοιτάω το ρολόι μου είχαμε 15 λεπτά ακόμα. Οκ σκέφτομαι, δεύτερο γύρο δεν προλαβαίνουμε, πάω να κάνω ένα ντουζάκι και βγαίνω να πούμε δυο κουβέντες με την κοπέλα μιας και δε μιλήσαμε καθόλου στην αρχή. Αμ δε. Την ώρα που βγαίνω τη βλέπω καθόταν και έστελνε στο κινητό και είχε ανοίξει πάλι το παράθυρο (έτσι να μην την γλιτώσουμε την πνευμονία)! Της πιάνω λίγο την κουβέντα όσο ντυνόμουν, από πού είναι, πόσες φορές έχει έρθει στην Ελλάδα, αν έχει σπουδάσει κάτι κλπ κλπ αλλά τη βλέπω ότι όλες της οι απαντήσεις είναι σχεδόν μονολεκτικές χωρίς πολλή όρεξη να πιάσει κουβέντα. Οκ λέω δεν έχει νόημα να το κουράζουμε άλλο και ετοιμάζομαι και φεύγω κανά 5λεπτο πριν λήξει ο χρόνος. Περιμένω το ασανσέρ να κατέβει και την ώρα που ανοίγει η πόρτα βλέπω τη Μαρίνα από το ίδιο γραφείο (την αναγνώρισα από τις φωτό στο site) να βγαίνει με ένα μαύρο νυχτικό και ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι και να κατευθύνεται προς το δωμάτιο από το οποίο βγήκα. Έτσι μου έφυγε και η απορία σε ποιον έστελνε στο κινητό. Μπορούσε παρόλα αυτά να περίμενε 5' να φύγω πριν το κάνει πάρα να της στέλνει ενώ εγώ είμαι ακόμα εκεί.

Τέλος πάντων, αυτή είναι η συνολική μου εμπειρία από τη συνεύρεση με τη συγκεκριμένη κοπέλα. Να πω την αλήθεια περίμενα αρκετά περισσότερα έχοντας διαβάσει τις κριτικές εδώ και απογοητεύτηκα. Μπορεί να μην ήταν η μέρα της ή να μην είχε όρεξη. Κατανοητό. Ωστόσο το να ασχολείσαι με το κινητό ενώ ο πελάτης είναι ακόμα στο χώρο είναι απλά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και δεν χωράνε δικαιολογίες. Θα την έβαζα στις χειρότερες συνευρέσεις μου στο χώρο, καθώς φαίνεται ότι δεν τα πολύ βρήκαμε. Χωρίς πάντα αυτό να σημαίνει ότι μια τυχόν δική σας εμπειρία θα είναι αντίστοιχη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., TOMCRUISE, missak 43 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2021
''ημιδιάφανη μαύρη ρόμπα, μαύρα εσώρουχα και παντόφλες''
''Βγάζει τα εσώρουχα και ξαπλώνει ανάσκελα σαν παιδάκι που ετοιμάζεσαι να το βάλεις για ύπνο''
''με το που ακουμπάω την κλειτορίδα της την ακούω να αναστενάζει. Ώπα ρε λέω τι έγινε εδώ καλά καλά δεν την ακούμπησα τι προσποιητά είναι αυτά''
''Και εκεί μου απαντάει "uhmm, no 69". Μένω λίγο μαλάκας γιατί θυμόμουν πως είναι στις υπηρεσίες που παρέχονται.''
''Περιμένω το ασανσέρ να κατέβει και την ώρα που ανοίγει η πόρτα βλέπω τη Μαρίνα από το ίδιο γραφείο (την αναγνώρισα από τις φωτό στο site) να βγαίνει με ένα μαύρο νυχτικό και ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι και να κατευθύνεται προς το δωμάτιο από το οποίο βγήκα. Έτσι μου έφυγε και η απορία σε ποιον έστελνε στο κινητό''
Εκλασααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα στο ΓελιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΧαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
P
paparovicz
review reaction 1 hornyasfuck
04 Δεκεμβρίου, 2021
Πλακομουνιαζονται με τη Μαρίνα συναγωνιστή?
Δε της έλεγες να τις πάρεις και τις δύο μαζί... ?
review reaction 3 hornyasfuck, paparovicz
04 Δεκεμβρίου, 2021
Δυστυχώς δεν πέρασες καλά όπως άλλοι.
Ο λόγος ότι Καρίνα - Μαρίνα είναι κολλητές και απλά θα προτιμούσαν να είναι μαζί και να κάνουν το χαβαλέ παρά να είσαι εκεί και να "ενοχλείς".
Καθόλου επαγγελματισμός όπως φαίνεται, σε δικό μου outcall ευτυχώς δεν είχα τη παρόμοια μεταχείριση.
review reaction 1 hornyasfuck, paparovicz
05 Δεκεμβρίου, 2021
Εμένα πάντως για κάποιο λόγο με έπεισε η κριτική σου να την συναντήσω. Κουλό;;;;;;
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, redb, paparovicz
06 Δεκεμβρίου, 2021
@redb Ἴσως γιατί ἦταν outcall καί δέν ὑπῆρχε ἀντιπερισπασμός
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5