Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Call-Girls 4974
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
--Αγαπητοί μου συναθλητές είπα να δοκιμάσω την Λίνα μιας και μια μικρή αποχή στο άθλημα με ανανέωσε γεμίζοντας τις πόρνο μπαταρίες μου, μιας και με είχαν ξεζουμίσει στην ενέργεια τα προηγούμενα Τουράκια κάνοντας τον Μητσαρα να σέρνεται και να μην μπορεί να μαζέψει τα μπαλάκια του απ' τα πατώματα Χαχαχα!. Έτσι το αγγελάκι μου και για καλή μου τύχη έχοντας Άγιο στην κυριολεξία με απέτρεψε από τυχόν ραντεβού ατύχημα και μου έκλεισε το ραντεβουδάκι στο αγαπημένο μου πόρνο ξενοδοχείο με την καινούργια άφιξη Λίνα για Crash test.
--Φτάνοντας άρχισα να παρφουμαρίζομαι, ξαπλώνω στο πόρνο κρεβάτι και αρχίζοντας μια προς μια να επεξεργάζομαι τις εικόνες που είχαν πολλές παραλλαγές διαφόρων εικονικών παρουσιαστικών και παραστάσεων τις εν λόγω κορασίδας μπερδεύοντας με στο τι θα αντικρίσω καχεκτικό, πλασματάκι, ή καμια κόμισα. Εκεί που έχω αράξει χτυπάει η πόρτα, ανοίγοντας την αντικρίζω ένα απλό καθημερινό κορίτσι που δεν σου πάει ο νους σου, μελαχρινό με κατσαρό μαλλί με ένα στενό τζιν διαγράφοντας τις όποιες καμπύλες υπήρχαν πάνω τις μαύρο μπλουζάκι με ένα εκρού παλτό από πάνω τις πάνω σε μποτάκια.
--Τις λέω πέρασε καθώς διάβαινε την πόρτα χαρούμενη ευδιάθετη και με χαμόγελο στα χειλάκια της, κατευθείαν φιλί μάγουλο με μάγουλο σε μια φάση μπουρδουκλωθήκαμε μεταξύ μας από την αμηχανία της γιατι από τι φάνηκε και μου είπε είναι από Κίεβο κάνοντας πρώτη φορά αυτήν την δουλειά, Α άρχισα να αναλογίζομαι θα περάσουμε φανταστικά Χμμμ;Χμμμ; έπεσα σε Πρωτάρα δεν πειράζει γιατι πάντα για όλα υπάρχει η πρώτη φορά και συνήθως και η πιο περιπετειώδης.
--Άρχισα να την γδύνω ενώ στο μεταξύ τα φιλιά από μάγουλο άρχισαν να γίνονται φιλιά με γλώσσα με όλο ποιο μέσα την γλωσσίτσες μας, με το που την έγδυσα πλήρως φανερώθηκε ένα σώμα λεπτό χωρίς υπερβολές απλό και λιτό, βυζί 2 φυσικό, κώλος ωραίος καθώς πρέπει με ελαφριά αχλάδωση και άκρα περιποιημένη και πάνω και κάτω με την μόνη διαφορά βαμμένα μόνο κάτω. Πέφτουμε και οι δυο χωρίς να χάνουμε χρόνο στο πόρνο κρεβάτι αρχίζοντας από τα ψιλά κατεβαίνοντας στα ενδότερα εκεί που το μουνάκι μόλις είχε αρχίσει να υγροποιείτε και όταν έβαλα και την γλωσσίτσα μου και τα δαχτυλάκια μου να παίρνει σάρκα και οστά από ηδονή και καύλα, (πίσω πόρτα έφαγα πόρτα) από μέσα μου λέω όπα εδώ είμαστε μόλις ειχα αρχίσει να ξεκλειδώνω την πόρτα του παράδεισου, αφού έτσι λοιπόν γυρνάω ανάποδα σε στάση 69 για να υποδεχτεί τον ανανεωμένο μητσαρα και να δει και αυτός αν η πόρτα όντως άνοιξε για τα καλά.
--Εκεί που πάω να κάνω βαθιά λαρυγγοσκόπηση στο στόματα κι της με σταματάει και τι μου λέει όπα δεν κάνω τέτοια και κατευθείαν η πόρτα από διάπλατη ανοιχτή έκλεισε με δύναμη μες στα μούτρα μου έμενα και του μητσαρα Κεφάλι σε τοίχο! αφήνοντας μας μαλάκες, λέω άστο δεν πειράζει πήγαινε το με το μαλακό λόγω Νεουδιού δείχνοντας μια επιείκεια, στην συνέχεια την βάζω γονατιστή με θεά την κωλαρά της και εδώ η πίπα ρηχή αλλά τουλάχιστον έδειχνε πάθος για απόλαυση. Δεν άντεξα σκουφί κάθομαι καρεκλά το περιμένοντας να ταιριάξουμε τα φύλα μας σε μια φάση καθώς πήγαινε να τον βάλει όλο μέσα αναφωνεί είναι λίγο μεγαλούτσικο για το μπόι μου ωχ λέω μην μου πεις ότι έχει πρόβλημα και αυτή αλλά ευτυχώς όλα καλά τον πήρε τελικά όλο μέσα για τι προφανώς της άρεσε την σηκώνω όρθια και με μανία άρχισα να την σφυροκοπάω με πίσω κολλητό όπου ήρθε και η λήξη του πρώτου γύρου τις πρωτάρας.
--Ντους και από τους δυο μας με χαμόγελο αυτή στα χείλη, προβληματισμένος εγώ βλέποντας την πόρτα του παραδείσου μισάνοιχτη λέω από μέσα μου έχω ακόμα ελπίδες τουλάχιστον να τις εκμεταλλευτώ στο έπαρκον. Σύντομη κουβεντούλα λέγοντας μου ότι είναι μανούλα και είναι τεχνολόγος τροφίμων τέλεια θα τις δείξω πως να επεξεργάζεται τον Μητσαρα να τον καταλάβει και να αφήσει τις αρνήσεις διότι έτσι θα προκόψει στο επάγγελμα αυτό αν θέλει να με ακούσει Χαχαχα!. Σε μια φάση την αρπάζω σε κάτι ρουφηχτά φιλιά σε όλο τις το κορμί κάνοντας την να τρέμει από ηδονή στην συνέχεια κατεβαίνω με φουλ επίθεση με μανία και λύσσα στο μουνάκι άρχισε να τουρλώνει όλο το κορμάκι της από καύλα και αναστεναγμούς και να τραβάει το κεφάλι μου όλο και πιο μέσα στο μουνάκι της τέλεια μόλις η πόρτα άνοιξε για τα καλά και δεν επρόκειτο να έκλεινε με τίποτα αυτήν την φορά, στην συνέχεια γυρίζει στα ξαφνικά με το μουνάκι της στο στοματάκι μου να δίνει βαθιές λαρυγγοσκοπήσεις στον μητσαρα λες και τα αναθεώρησε όλα για την ζωή έτσι μπράβο λέω δω στου να καταλάβει αυτά θέλει ξεχείλιζε από καύλα το νεουδι διψούσε για ανελέητο γαμήσι χωρίς αύριο και δεν σταματούσε να ρουφάει μέχρι και τα μπαλάκια χάρηκαν σκουφί και άρχισε το πανηγύρι τραβώντας με με μανία μέσα της και εγώ να μπαινοβγαίνω σαν το κομπρεσέρ πίσω, μπροστά, πλάγια, πίσω κολλητό κάνοντας με να να τελειώσω πανηγυρικά αυτόν τον γύρο του θριάμβου και τις επιβεβαίωσης ότι ακόμα στέκω αγέρωχος σε αυτό το σπορ με φουλ επιδόσεις χωρίς ντόπα. Τις αφήνω γλυκά γλυκά με χαμόγελο στα χείλη το αντίτιμο στην τσαντούλα της αφού παρ ολίγο από την ζαλάδα του έντονου Σεχ να το ξεχάσει ντύθηκε ανταλλάξαμε παθιάρικα φιλιά λέγοντας μου ότι το ευχαριστήθηκε με χίλια αυτό το γαμήσι άνοιξε την πόρτα κοιτάζοντας το κωλαράκι της να φεύγει ρυθμικά και εξαφανίστηκε.
--Λοιπόν μάγκες το ιδιαίτερο αυτό όμορφο κορίτσι δεν θα σας εντυπωσιάσει στην αρχή είναι ένα απλό καθημερινό μπορεί και να είναι η γκόμενα του διπλανού σου όπου δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι κάνει αυτή την δουλειά, εγώ πέρασα όμορφα με έκανε να ξανά έρθω πάλι στις επιδόσεις μου μιας και με είχε πάρει από κάτω το τελευταίο καιρό από τις χάλια επιδόσεις μου από τα προηγούμενα ραντεβού αν και στην αρχή πήγε να μου τα κάνει μαντάρα αλλά στην πορεία με διέψευσε πανηγυρικά δεν είναι για άγριες καταστάσεις μιας και το κάνει πρώτη φορά το άθλημα αυτό αλλά φαίνεται οτι εχει λαμπρο μελλον συστήνεται ανεπιφύλακτα στου λάτρεις των πιπινιών και στους λάτρεις των gfe ελπίζω να βοήθησα στην επόμενη επιλογη σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή