Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 19 10
Call-Girls 50155
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συνάντηση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα σε ξενοδοχείο επιλογής μου. Η συνεννόηση με το γραφείο εύκολη και καθως υπήρχε διαθεσιμότητα την ώρα που με βόλευε, το ραντεβού κλείστηκε εύκολα.

Πάμε στα βασικά τώρα.

Εμφανιση: Αυτό που είχα δει στις φώτο, αυτο ήρθε αφαιρώντας την λάμψη. Ωραίο χαμόγελο, ωραίο σώμα και το κοντό μαλλί της πάει. Άκρα περιποιημένα και πατουσάκια για γλύψιμο που μου αρέσει. Θα έβαζα 8 στην εμφάνιση, αλλά δν το επιτρέπει το σύστημα και ίσως να αδικουσα κάποιες άλλες που το 8 στην εμφάνιση το "έχουν" πολύ εύκολα. Οπότε ίσως το 7.5 να είναι το πιο δίκαιο.. Εμένα πάντως εμφανισιακά μου άρεσε αρκετά, γιατι αν δεν μου άρεσε δεν θα μπορούσα να προχωρήσω.

Αγωνας: φιλιά με γλώσσα, όπου αφού της εξήγησα ότι μου αρέσουν πολύ και με φτιάχνουν τα έδινε κανονικά και με πάθος αλλά και με παιχνίδια. Γενικά είμαι εύκολος και προτιμώ το χαλαρό σεξ με λίγη έως μέτρια ένταση. Μετά τα φιλιά, γλύψιμο στο ωραίο μουνακι της και στα πατουσάκια της, πέρασμα σκούφου και ιεραποστολικο με φιλιά όπου και τελείωσα με εκείνη να μιλάει ελάχιστα δυστυχώς (μου αρέσει να λένε προστυχολογα και ας μην τα καταλαβαίνω απαραίτητα) αλλα να αναστενάζει. Ντουσακι, ξεκούραση και 2ος γύρος ξεκίνησε με πιπα και δική της πρωτοβουλία. Οκ μου έχουν πάρει και καλύτερες πιπες, δν ενθουσιαστηκα αλλά καυλωσα και ξεκίνησα πάλι με σκούφο και την στήνω στα 4 να την οηδαω ποτέ έντονα και πότε αργά για να μην τελειώσω γρήγορα. Ωραίο στήσιμο και ωραία ανταπόκριση με χαμογελάκια, να γυρίζει να βγάζει την γλώσσα της να την γλυψω και χαλαρά ματσάκια στον κωλο της. Επειδή δεν άντεχα πολύ ( λόγο αποχης από το σεξ για προσωπικούς λόγους και από επιλογή) σταμάτησα και την εχυσα στα πατουσάκια της που έδειξε να της αρέσει.

Συμπερασμα: θα ξαναεπαιρνα για να δοκιμάσω και τα έξτρα της, δεν κλαις τα λεφτά σου και περνάς καλά. Θεωρώ ασφαλής επιλογή, αλλά σίγουρα θα υπάρχει και καλύτερη και θέλω να το ανακαλύψω. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
133
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, GALLAS, TheTester και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού