Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ημερομηνία συνάντησης μη ενδεικτική.
Συνάντηση σε ξενοδοχείο βόρειο-ανατολικού τομέα.

Προσπάθειες για να βρω μία αξιοπρεπή συνάντηση μετά από αρκετές συνεχόμενες φόλες. Πέφτει η Megan στο μάτι και κλείνετε η συνάντηση... επικοινωνία με το γραφείο άψογη στη συνηθισμένη μου ώρα. Έγνε επιστροφή μισής ώρας από το ραντεβού της Αμίνας και μπράβο για αυτό... 2η φορά που συμβαίνει με το συγκεκριμένο γραφείο.

Παρά 10 και χτυπάει κάποιος δειλά τη πόρτα... ανοίγω και ξεπροβάλει η Megan. Λοιπόν, φορούσε αρκετά καλό συνολάκι με μπουστάκι και δερμάτινο παντελόνι αλλά παπούτσια θα μπορούσε και καλύτερα, τσαντάκι όμορφο. Βαμμένη αρκετά και για ηλικία πρέπει να είναι 5-7 χρόνια +. Το πρόσωπο είναι σκληρό αλλά ως σύνολο για μένα δεν χάνει, αν μην τι άλλο μου έβγαλε άλλα ένστικτα.

Ξεκινάμε τα τυπικά... και εγώ και αυτή στο χαλαρό... χιαστί φιλί...και ζητάει λεφτά και πάει για μπάνιο. Χαλαρώνω... και βγαίνει σε 2 λεπτά ο διάολος ο ίδιος... η τύπισα ξέρει πολύ καλά πως να περπατήσει, πως να στηθεί και τι να κάνει για να σε καβλώσει στο φουλ. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στο κρεβάτι... 2 μέτρα απόσταση...ΩΧ ΛΕΩ.. θα μπλέξω... Έρχεται και με αρχίζει στα ναζιάρικα βλέμματα, χαδάκια στο στήθος πάνω από τη πετσέτα... να τρίβει τα πόδια της. Εγώ φυσικά να αντιστέκομαι σθεναρά Εμμμμ ... 5 δεύτερα μετά υπέκειψα και βγήκε ένα απίστευτο πάθος από τους δύο μας.

Αν και σιλικονάτο στήθος, εγώ το γούσταρα 100%... τύφλα να έχουν και τα φυσικά. Το κερασάκι στη τούρτα ήταν οι ρώγες της... οκαυ... απλά δεν υπάρχουν... με το κάθε πιπίλισμα να υπάρχουν και οι αντίστοιχες αντιδράσεις... έπεφτε η μία, πήγαινα στην άλλη... φούλ κάγκελο σε όλη τη συνάντηση. Με χαστούκισε και 2 φορές με τα στήθη της... ώπα λέω... έχουμε ορέξεις βλέπω. Χμμμ;

Βγάζει τη πετσέτα μου με το κατάλληλο επιφώνημα... ΩΠΑ ... τι έχουμε εδω? ΑΑΑΑΑ... εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι ήμουν σε υπερπαραγωγή τσόντας... και κάπως έτσι έπραξα...Χαχαχα! Πίπα από τις καλύτερες με γλύψειμο παντού, φτυσίματα, ισπανικό δευτερολέπτων, χτυπήματα στα βυζάκια της, γλωσσίτσα αρκετή, χεράκι ελάχιστο αλλά υπαρκτό και με ένα ευγενικό κόφτη με το αλλό χεράκι να μην τη πάω τέρμα μέσα. DT το προσπάθησε αρκετά καλά αλλά δεν άφηνε τέρμα... MF ως αντίποινα για τα χαστούκια και τα κατάλληλα επιφωνήματα με τις προσπάθειες ανάσας ανά τακτά χρονικά διαστήματα... μην μας μείνει και όλας. Το ευχαριστήθηκε και το καταευχαριστήθηκα. Σταματάω να σφαλιαρώσω το πωπουδάκι κρατώντας την ... εκεί άφησε για λίγο FULL DT. 2 φορές παραλίγο να τελειώσω... οπότε προσοχή γιατί ξέρει καλά τι κάνει.

Μου λέει, όποτε είσαι έτοιμος να προχωρήσουμε... έτοιμος κοπελιά ήμουν εδώ και αρκετή ώρα... ελάχιστο τζελ, ξεκινάμε cowgirl και ΟΚΑΥ... Η ΚΑΒΑΛΑΡΙΣΑ ΤΩΝ 7 ΗΠΕΙΡΩΝ λέω... και απλά τον χώνει όλο μέσα της από την αρχή, γραπώνει τη μέση μου με τα πόδια της να μην μπορώ να ανασάνω... και ξεκινάει ενα επικό καβάλημα... γούσταρε... το ένιωθε... φώναζε.. όλα τέλεια... αλλά μου φαίνονταν λίγο υπερβολικά. Σκέφτομαι εγώ γαμάω τόσο καλά ? Χμμμ; Και κάπου εκεί κουράστηκε.. τη πιάνω από τη μέση και τη ξεκινάω σε ένα επικό γαμησάκι ... κοντρολάρωντας την ακριβώς όπως θέλω να γαμηθεί χωρίς να αφήνω περιθώρια επιλογής. Η κοπέλα το ένιωθε στο φουλ... δεν σταματούσαν να τρέχουν τα υγρά και κάπου εκεί λέει θέλει να τελειώσουμε μαζί.. και τότε ξεκινά να σπαρταράει σαν το ψάρι.. σηκώνει λεκάνι και ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ απίστευτων διαστάσεων. Πρώτη φορά το συναντάω αυτό... κοπανιόταν μόνης και τόσο βαθειές διεισδύσεις που πόναγα Εμμμμ Δεν άντεξα και με αποτελείωσε με επικό τέλος να είναι πάνω μου για 1 λεπτό και να σπαρτάει μόνης και στη συνέχεια στο πλάι. Μου είπε τα γνωστά ότι πρώτη φορά γίνεται τόσο έντονα και είμαστε πάτσι τώρα και της άρεσε που τελείώσαμε μαζί... τα γνωστά που θα έλεγε και οποιαδήποτε γυναίκα ή γκόμενα σου... Cool της λέω.

Μπανάκι εγώ και μετά εκείνη και social πριν και μετά για να γνωριστούμε σε πολύ επιφανειακό επίπεδο. Cool τύπισα, κοσμογυρισμένη, ξέρει τι κάνει, το κάνει αρκετό καιρό και οι λόγοι της σεβαστοί. Δεν κλέβει αλλά πηγαίνει με το δικό σου ρυθμό... με το που βαρέθηκα να μιλάω ξεκινάμε και ήταν πανέτοιμη. Αν και είμαι άνθρωπος του κώλου, αυτά τα βυζάκια και ειδικά οι ρωγίτσες με μάγεψαν.. πάλι την περιποιήθηκα κατάλληλα και στο 2ο γύρο ήρθε η ώρα και για περαιτέρω γλύψειμο.. ΟΚΑΥ η κοπελιά είναι από τη κορυψή ως τα νύχια... ΓΥΝΑΙΚΑ, άψογη με τη καθαριότητα και μοσχοβολούσε παντού και πάντοτε. Απίστευτα γευστικό... στα τοπ 5 με Γιασμίν, Τάνια και Αμαλία. Κλειστή αρκετά και δέχτηκε όσα ήθελα. Ανταποκρινόταν τέλεια και γουστάραμε και οι δύο. Έπεσε και μία συζήτηση για ένα δίλεπτο κατά την εργασία μου... γιατί είμαστε και κοινωνικά παιδιά. Χαχαχα!

Με 3 κινήσεις μου περνάει προφύλαξη... και ξεκινάμε ιεραποστολικό... δώσαμε πόνο και οι δύο. Την πήγαινα γαμιώντας από τη μία άκρη του κρεβατιού στην άλλη όπου υπήρχε ευγενικός κόφτης για φουλ διείσδυση καθώς δεν άντεχε και το αποδέχτηκα. Κάποια στιγμή είχαμε φτάσει στην άκρη του κρεβατιού και αυτή να κρέμεται από τη μέση έτοιμη να πέσει.. δεν την ενδιέφερε και γουστάραμε μαζί.. σκηνές επικού κάλους λες και βλέπεις τσόντα. Αγριάδες δέχτηκε με δικό μου περιορισμό... χαλαρά για τα μέτρα μου. Κάπου εκεί τελείωσε και απλά γαντζώθηκε και ήθελε να μην σταματήσω... στο τέλος αφού με άφησε πάμε και στα 4...

Στα 4 αρκετά καλά στησίματα ΑΛΛΑ ίσα ίσα για να μην γίνεται φουλ διείσδυση... με μερικές κινήσεις τη γύρισα λίγο προς τα πάνω και τον δέχτηκε μέχρι το τέλος του τούνελ όπου εκεί αναφώνησε κάτι ρώσικα(δεν το περίμενε μάλλον και με έβριζε Εμμμμ)... αρκετό σφυροκόπημα και τέλος πάλι. Με ξεθέωσε σωματικά αλλά όχι ψυχικά..Μου λέει ότι τη ξεμούνιασα... μάλιστα της λέω... τον έχω μεγάλο μου λέει.. μάλιστα... ότι και να έλεγε.. η απάντηση ήταν Sorry, but i am not sorry. Τέλος πάντων.

Πάει πρώτη για μπάνιο, έτοιμη... πάω και εγώ.. Social του 2λεπτου όπου είναι θετική και έχει χιούμορ. Της έδωσα και μία συμβουλή... μετά βαθύ γλωσσόφιλο και στο καλό από τη πόρτα. Καπέλο

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ για τις υπηρεσίες της... σε ακολουθεί και θέλει να περάσεις τέλεια... θα πάρει και πρωτοβουλίες για να απογειωθεί ο αγώνας και γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ πως να το πετύχει. Το πρόσωπο ίσως ενοχλήσει κάποιους. Τζελ ελάχιστο στη πρώτη στάση όπου και αυτή μου είπε και αναρωτήθηκε στο τέλος γιατί έβαλε Κεφάλι σε τοίχο! . Γνωρίζει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να σε ξεζουμίσει και να σε τελειώσει στο δευτερόλεπτο. Κάποιοι θα νομίζετε ότι έχει υπερβάλον ζήλο και ότι είναι υπερβολές... πιθανόν να συμβαίνει αυτό... νομίζω όμως ότι η κοπέλα θέλει να σε κάνει να νιώσεις ο πρωταγωνιστής της ιστορίας σου και συγκεκριμένα τσόντας. Χιαστί φιλί κατά την είσοδο, παθιασμένο γλωσσόφιλο κατά την έξοδο... δεν επιδίωξα τίποτα περαιτέρω αλλά ούτε και αυτή... (παράξενο για μένα Χμμμ;). Αγαπούληδες με άγριες διαθέσεις θα περάσετε καλά... αλλά και οι υπόλοιποι γιατί είναι γυναίκα που προσαρμόζεται σε σένα. Τα 160 ευρό μου φαίνονται υπερβολικά(150 ίσως) λόγω άλλων κορασίδων με ίδιες υπηρεσίες και καλύτερη εμφάνιση(βέβαια...όχι ότι οι υπόλοιπες αξίζουν τα 140....Κεφάλι σε τοίχο!). Πέρασα ένα τέλειο βράδυ.. βγήκα από το χοτέλι και έσερνα τα πόδια μου. Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 15, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
redb
Γλομπεο-Μύστης
143
Πόντοι:
24.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, company of heroes tho, kwstasxat και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Νοεμβρίου, 2021
"Την πήγαινα γαμιώντας από τη μία άκρη του κρεβατιού στην άλλη''
ωραίος ο παίχτης
Τι συμβουλή της έδωσες ?
P
paparovicz
review reaction 1 review reaction 3 redb, hornyasfuck
16 Νοεμβρίου, 2021
Την επόμενη φορά να γραπώνεται από τα σεντόνια, κρεβάτι, κλπ και όχι από τα μπούτια μου Χαχαχα!
review reaction 3 paparovicz
17 Νοεμβρίου, 2021
"Αν και είμαι άνθρωπος του κώλου" Έρωτας .....που εισαι διδυμακι?
review reaction 2 redb
17 Νοεμβρίου, 2021
Να καθίσεις και να γλύφεις ένα όμορφο κωλαράκι για κανά μισάωρο... να το χτυπάς και να βλέπεις τους κυματισμούς να δημιουργούντε ανάλογα με την ένταση του χεριού σου και τελικά να χώνεις τα μούτρα σου ενδιάμεσα και να προσπαθείς να γαμήσεις με τη μύτη σου ... μιας και είμαι άσχημος και με μυτόνγκα οι περισσότερες αυτό το γουστάρουν. Χαχαχα!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4