Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εισαγωγή:
H Nadi ειναι υπολοχαγός της αστυνομίας του Βλαδιβοστοκ. Μιλάμε για μια πόλη στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Ρωσίας, στα σύνολα με Βόρειο Κορέα, και κοντά στην Ιαπωνία. Θα καθίσει στην Αθήνα μέχρι αρχές Δεκεμβρίου και θέλει να έρθει πάλι την Άνοιξη προς καλοκαίρι του 2022 να κάτσει κανένα τρίμηνο σερί να κάνει και κανένα μπάνιο, όπως μου είπε. Της αρέσει η Ελλάδα για δουλειά αρκετά μια και δεν περίμενε ότι θα έβρισκε εδώ ευκολίες (π.χ. ξενοδοχείο, μετακινήσεις, αποστάσεις, κλπ) που δεν έχει βρεί σε άλλες χώρες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια amateur κοπέλα γύρω στα 26-27 και με ύψος περίπου 1.70, που έχει το εσκορτινγ σαν πάρεργο και μπορεί να το εξασκεί στο εξωτερικό γιατί παίρνει μεγάλες άδειες απο την δουλειά της. Τα video και οι πιό πρόσφατες φωτογραφίες στο site του πρακτορείου (στην κορυφή της σελίδας) είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές. Την συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι μου άρεσε:
1. Το σώμα της, και κυρίως ότι έχει να κάνει απο την μέση και κάτω, είναι λες και είναι σχεδιασμένο στο photoshop. Τα πόδια και ο κώλος είναι τόσο καλοσχηματισμένα που χαζεύεις και πάνε τα χέρια σου εκεί για χαϊδεμά χωρίς κάν να το σκέφτεσαι. Το βυζί ειναι μεν μικρό, είναι όμως φυσικό και πολύ σφριγιλό και δένει αρμονικότατα με το υπόλοιπο σώμα. Οι ρόγες είναι μέτριες σε μέγεθος και προδιαθέτουν την γλώσσα για έντονο γλύψιμο. Θα έλεγα ότι το στήθος της γενικά μου έβγαλε μια έντονη νεανικότητα.
2. Η πίπα της μου άρεσε. Δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το αξέχαστο, αλλά πάντως ικανοποιητική σίγουρα. Είναι βαθεία και υγρή. Το προσπαθεί αρκετά και αν την αφήσεις δεν σταματάει.
3. Παντακάθαρη και με άφησε να της κάνω anal rimming αδιαμαρτύρητα και αυτό για μένα είναι μεγάλο συν.
4. Τα αγγλικά της είναι καλά. Αυτό βοηθάει στα διαλείμματα της συνεδρίας και επίσης στο ότι καταλαβαίνει αμέσως τι της ζητάς. Θέλει λίγο όμως προσοχή γιατί αν την αφήσεις πλατειάζει και (χωρίς να το θέλει) τρώει χρόνο.

Τι δεν μου άρεσε:
1. Έχει πειράξει τα χείλη της σε τέτοιο βαθμό που, για μένα τουλάχιστον, θα μπορούσαν να χαραστηριστούν σαν αντιαισθητικά μιας και χαλάνε την συνολική εντύπωση που διαμορφώνει κάποιος για το πρόσωπό της. Ουσιαστικά τα χείλη είναι τόσο ευμεγέθη που τραβάνε την προσοχή αμέσως και αδικειται το πρόσωπο που είναι αρκετά όμορφο. Μπορώ να πώ ότι με το που άνοιξε την πόρτα του δωματίου και είδα αυτο το θέαμα λίγο απογοητεύθηκα και επειδή είναι έξυπνη και κόβει το μάτι της το κατάλαβε. Επειδή ήταν η πρώτη εντύπωση, μάλλον πίστεψε ότι δεν της αρέσω αρκετά και ότι δεν θα έχουμε χημεία. Το καταλάβαινα στα αγγίγματα της ότι υπήρχε μια επιφυλακτικότητα και γενικότερα δεν ήταν τόσο δοτική όσο έχει αναφερθεί σε προηγούμενες κριτικές.
2. Δεν φυλάει με γλώσσα. Προσπαθούσα να την φιλήσω και έκανε ότι μπορούσε να το αποφύγει γέρνοντας το κεφάλι προς τα πίσω. Άφηνε μόνο φιλί στα χείλη. Ξενέρωσα πολύ εκεί και μπορώ να πώ ότι επισκίασε αρνητικά ολόκληρο το κλίμα της συνεδρίας. Η κοπέλα μου εξήγησε στο δίαλειμμα ότι γενικότερα δεν φιλάει με γλώσσα γιατί δεν της αρέσει. Μου κάνει εντύπωση που σε κάποιες προηγούμενες κριτικές αναφέρεται βαθύ φιλί. Αυτό, τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν ισχύει.

Συμπερασματικά:
Δεν πέρασα όσο καλά θα περίμενα. Ήδη λόγω της έλλειψης δοτικότητας και φιλιού άρχισε να χαλάει η γενικότερη δίαθεση μου για σεξ απο τα μέσα της συνεδρίας. Το κατάλαβε και με ρώτησε τη συμβαίνει. Προσπάθησα να την αποφύγω λέγοντας ότι δεν συμβαίνει κάτι και αντέδρασε λίγο θυμωμένα λέγοντας ότι λέω ψέματα. Γενικότερα αποφεύγω τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς κατά την διάρκεια της πράξης γιατί απλά είναι ανούσια για μένα σε τέτοιου είδους συνευρέσεις. Με τελείωσε με πίπα σε 69 και κατόπιν μιλήσαμε ήρεμα και ανοιχτά. Με την συζήτηση πιστεύω ότι τελικά με συμπάθησε και στο τέλος είχε ένα απολογητικό ύφος του στιλ: «Τελικά σου άξιζε να περάσεις καλύτερα ρε φίλε, αλλά δεν σε γνώριζα και δεν μας βγήκε σε αυτό το ραντεβού». Το πιστεύω ότι σε μια δεύτερη συνάντηση μαζί της τα πράγματα θα είναι σίγουρα βελτιωμένα. Παρόλα αυτα η έλλειψη φιλιού είναι καθοριστική για εμένα.

Προσωπική βαθμολογία (το σύστημα δεν με αφήνει να βάλω πάνω απο 7)
Εμφάνιση (πρόσωπο): 6
Εμφάνιση (σώμα): 9
Γενική συμπεριφορά: 7
Επικοινωνία: 9
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 6
Σχεση αξίας/κόστους: 6

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Αβλακιώτης
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
342
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ntinosspa14, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2021
Φίλε η κοπέλα είναι απλά κακή επαγγελματίας fake σε όλα. Έχει μάθει το κόλπο να σε εντυπωσιάζει για να σου ξαναπάρει τα λεφτά. Έκανα το λάθος να την ξαναπηδήξω και είναι φοβερό τι βλακείες μου είπε για να ξαναπάω μαζί της. Ο Lucifer69 τα έχει γράψει καλύτερα από όλους μας. Απλά αν σε καβλώνει, ξαναπήδα την και δεν χρειάζεται να έχεις προσδοκίες. Καλό ΣΚ σε όλους μας.
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
14 Νοεμβρίου, 2021
Καλά ρε φίλε, πίστεψες τόσο εύκολα ότι σου είπε ότι είναι αστυνομικός Χαχαχα! κλπ κλπ. Σιγά μην είναι και πράκτορας της KGB Χαχαχα! και βρήκε εσένα από το πουθενά να σου εκμυστηρευτεί την ιδιότητα της! Οι γυναίκες αυτές μας θέλουν μόνο για τα λεφτά μας και είναι ικανές να πουν ότι τους κατέβει προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη μας για να μας μαδήσουν το πορτοφόλι μας.
review reaction 1 review reaction 3 Stavros(2), srek7, piko και 2 άλλα μέλη
14 Νοεμβρίου, 2021
καλησπέρα και από εμένα. Καινούργιος χρήστης και εγώ στο φόρουμ. Διάβασα κριτικές για την κοπέλα και είπα και εγώ να δοκιμάσω. Μπορώ να πω πως όντως είναι μια κούκλα αν και η αρχή της συνάντησης ήταν λίγο αμήχανη. Σε εμένα πάντως μου είπε πως είναι από την Ουκρανία και ότι εργάζεται ως δασκάλα. Μάλλον διαλέγει ότι επάγγελμα θέλει αν πάσα ώρα. Ίσως γιατί θέλει να λέει διαφορετικά παραμύθια στον καθένα. Νομίζω για λόγους ευνόητους. Νομίζω πως το παραμύθι το έχουν σαν καραμέλα.
review reaction 1 review reaction 3 srek7, piko, Phlmrg και 2 άλλα μέλη
15 Νοεμβρίου, 2021
@trelamenos1985: δεν πείθεις σε αντίθεση με τους παραπάνω σχολιαστές. Ο τρόπος γραψίματος φανερώνει ότι είσαι θηλυκού γένους και πας να την δικαιολογήσεις χα χα χα! Είσαι πολύ καλή φιλενάδα Χα χα χα
review reaction 3 TOMCRUISE
16 Νοεμβρίου, 2021
21plus πάντα υπάρχει και η δυνατότητα να δοκιμάσεις και από κοντά.Μπορεί η φιλενάδα να σου βγει και φιλεναδος.Ίσως και να σου αρέσει.Που ξέρεις!?
review reaction 3 piko
16 Νοεμβρίου, 2021
@trelamenos1985 >> Καλά ωσότου γίνεις φιλενάδος, ασχολήσου με το τηλεφωνικό κέντρο του γραφείου σου στο glamour Χα χα! Ξεφύτρωσες ξαφνικά από το πουθενά χωρίς καμία κριτική κλπ για να θολώσεις την εικόνα της κυρίας σε εμάς. Από εμάς ζεις αγαπητή μου δεσποινίς Χα χα χα!
review reaction 1 Stavros(2)
16 Νοεμβρίου, 2021
Μόνος σου τα γράφεις,μονος σου γελάς.δεν ήξερα ότι πρέπει να έχω την ίδια άποψη με εσένα για να μην είμαι από το γραφείο.επισης την άλλη φορά που θα σου πει καμία άλλη ότι θέλει να σε παντρευτεί,να την πιστέψεις!!όσο για την προσφορά που σου έκανα, είναι ακόμα σε ισχύη. Και αν είσαι και καλό παιδί, μπορεί να πάρεις και το κατοστάρικα πίσω και να σου βγει τσάμπα το κρεβάτι με την nadi. ?
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7