Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 10 10
Call-Girls 25679
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χθες τράκαρα! Μέσα στα νεύρα ήμουν όλη μέρα. Το απογευματάκι έπρεπε να πάω στην Τροχαία πίσω από το σταθμό. Πηγαίνοντας εκεί λέω δεν παίρνω ένα τηλέφωνο τη Μόνικα να δω τι παίζει στο αγαπημένο χοτέλι; Μονικάρα Εκπληκτική και άψογη όπως πάντα με κανόνισε στο πιτς φυτίλι!

Μέσα σε 30 λεπτά ήμουν έξω από την πόρτα της Μπιάνκα. Μου ανοίγει με μια μπλε σκούρη μεταξωτή ρόμπα, τίποτε από κατω, και με ένα χαμόγελο στα χείλη. Το κορίτσι είναι πανέμορφο. Απορώ με το φωτογραφο. Όχι ότι είναι άλλη στις φωτογραφίες αλλά απο κοντά είναι πολύ πιο εντυπωσιακή.

Γύρω στο 1,70 με υπέροχο σώμα, πλάκα κοιλιά και σφιχτό κώλο. Επιδερμίδα σαν μικρού παιδιού και πρέπει να είναι όσο λέει. Κακώς κατ'εμε - δεν της το είπα- πείραξε το στήθος της. Δεν έκανε άσχημη δουλειά ο πλαστικός αλλά η χάρη του φυσικού είναι άλλη και ας είναι μικρό. Και τα χείλη της είναι πειραγμένα αλλά φιλάει υπέροχα και δεν με πείραξε. Πεντακάθαρη, μύριζε υπέροχα το μουνί της.
Στον αγώνα τώρα. Η Μπιάνκα είναι σχετικά καινούργια στο επάγγελμα και κάθε πρωτοβουλία που θα πάρει πρέπει πρώτα να ρωτήσει. Αν ήταν άλλο παιδί θα με πείραζε. Η συγκεκριμμένη όμως πραγματικά μοιάζει να είναι τρομερά ευγενική φύση. Ενδείκνυται για καταστάσεις GFE και όχι PSE καθώς δεν βγάζει κάτι το πρόστυχο που χρειάζεται. Δαχτυλο με ρέγουλα μόνο μπροστά, πίσω δεν αγγίζουμε και - κακώς καθώς είναι το φετιχ μου- δεν γλύφουμε! Πίπα ακάπωτη καλή και περιποίηση γενικά στην γύρω περιοχή. Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλή αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό που θα σε στείλει αδιάβαστο αλλά σε καμιά περίπτωση φόλα.

Αυτό που μου άρεσε όμως και ευχαριστήθηκα μαζί της πέρα από τις τρυφερες στιγμές - που τις είχα ανάγκη με τα νεύρα που είχα- ήταν το σόσιαλ μαζί της. Κάθησα δέκα λεπτά παραπάνω μετά και τα λέγαμε. Το κορίτσι έχει ενδιαφέρον γιατί φαίνεται να είναι πραγματικό στις σχέσεις της με εμάς τους πελάτες. Και πολύ χαμογελαστο και έξω καρδιά. Όποιος θέλει να περάσει όμορφα με ένα πανέμορφο κορίτσι να την προτιμήσει. Όποιος ψάχνει πορνσταρ, γυναίκες δηλητήριο να συνεχίσει να ψάχνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
803
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Troublemaker_, elpotero, JACK SPARTALOW και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού