Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
2.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
καλησπερα σε ολους.. ειναι η πρωτη φορα που εχω πεσει τοσο πολυ εξω σε μια κοπελα , ενω εχω δει τουλαχιστον 3 καλες κριτικες και αυτο ειναι κατι που πραγματικα με προβληματισε,με νευριασε και με χαλασε τοσο.
λοιπον παμε στην εμφανιση.η κοπελα εχει ενα προσωπο που απο τις πολλες πλαστικες(ιδιαιτερα η σιλικονη στα χειλη που ειναι σαν του ροκυ μπαλμποα οταν τον εδερνε ο μιστερ Τ ) δεν μπορεις να διακρινεις τιποτα καλο.παμε παρακατω.το βυζι ειναι μικρο αλλα φυσικο περιεργως βεβαια γιατι απορω που δεν εβαλε κ εκει κανα κιλο σιλικονη .μετριο σωμα με ελαχιστες καμπυλες,αλλα εδω ρε μαγκες συγγνωμη δηλαδη αλλα δεν νομιζω να ειμαι εγω ο παραλογος κ ο περιεργος,αλλα καθηστε λιγο ρε ρε παλικαρια με τις 3 κριτικες....δεν εγραψε και δεν προσεξε ουτε ενας οτι η τυπισα εχει μια τομη στην κοιλια οσο ειναι το παγοβουνο που πετυχε ο τιτανικος?ειναι τεραστια κ εντελως αντιαισθητικη.τι να πω πραγματικα δεν ξερω.....

παμε στο προγραμμα.εδω τα πραγματα φιλοι μου ειναι ακομα χειροτερα κ δυστυχως ο χειροτερος παπαρας της υποθεσης δεν ειναι αλλος φυσικα εκτος απο μενα, που απο την πρωτη στιγμη καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα με το τυπακι αυτο κ επρεπε να παρω τα πραματακια μου κ να φυγω ομορφα κ ωραια..δεν το κανα...κ φυσικα εχασα.εχασα 100 ευρω και 20 λεπτα απο την ζωη μου χωρις λογο.
παω κανω μπανιο βγαινω κρυα σαν παγωτο.μου λεει come baby παω να την χαιδεψω να την φιλησω κ μου με κοιταζε λες κ εβλεπε εξωγηινο κ μαλιστα της το ειπα κιολας αυτο.μου λεει ρρρρηιιιλιαξξξ.τι ριλαξ μωρη μαγδαλω που παω να σε φιλησω κ με κοιτας λες κ ηρθε ο μπαμπουλας να σε φαει..ειναι η 2η φορα που ειχα την ευκαρια να σηκωθω να ξεκουμπιστω αλλα δυστυχως την πεταξα κ αυτη στα σκουπιδια.ξεκιναει μια πιπα κατω του μετριου(ουτε καν κουβεντα για ντιπθροατ κ δεν ειμαι κ ο γκουγκουνης με 25 εκ παπαρι να πεις δεν χωραει ρε μεγαλε ας πουμε)της λεω να μου γλειψει ταρχιδια μου λεει δε γλυφω αρχιδια.το μουνι της μανας σου ηθελα να της πω που δεν γλυφεις αρχιδια πατσαβουρα τυχοδιωκτρια.παω να γαμησω με οση δυναμη κ ενεργεια μου ειχε μεινει , κ βαζει κανα λιτρο λιπαντικο εμπαινα κ νομιζα μπαινω σε φρουι ζελε.με τα πολλα τελειωσε το μαρτυριο αφου την γυρισα στα 4 για να χυσω διοτι στο ιεραποστολικο αγκομαχουσε λες κ την εδερνα κ μου επεφτε φυσικα οπως ειναι λογικο .

τελος...οπως καταλαβατε οσοι τουλαχιστον εχετε διαβασει καποιες απο τις κριτικες μου ηταν ισως η χειροτερη κ αν οχι η χειροτερη σιγουρα μια απο τις 2 3 χειροτερες εμπειριες με εσκορτ κ πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως οι υπολοιποι 3 περασαν τοοοοοσο μα τοσο καλα. απο την εμπειρια μου στις εσκορτ αλλα κ εδω στο σαιτ εχω παρατηρησει οτι οταν υπαρχουν πανω απο 2 κριτικες κ μαλιστα θετικες για μια κοπελα ,κατα 80 90 % δεν τρως φολα.
αυτα απο μενα κ πραγματικα περιμενω σχολια (καλοπροαιρετα παντα )απο ολους κ ιδιαιτερα απο τους προηγουμενους που γραψαν κριτικη για αυτο το παλτο.. καλη συνεχεια σε ολους...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 11, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
H
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 paparovicz, TheTester, gnnakos και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2021
στην κριτικη μου ειπα για την τομη στην κοιλια
review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck
12 Νοεμβρίου, 2021
έχει ο Γκουσγκούνης 25 εκ. παπάρι?????? Ναι!
review reaction 1 TOMCRUISE
12 Νοεμβρίου, 2021
να πω και κάτι ακόμα?!
εχεις 26 κριτικές, οι περισσότερες με κορίτσια του Y.A.
Όλες σχεδόν διθυραμβικές, ενώ οποιαδηποτε άλλη από άλλο γραφείο την θάβεις (εκτός από 1-2 του GDE που πέρασες μέτρια)!

Στα μάτια μου...δεν φαίνεσαι οκ (το λέω πολύ ευγενικά) και δεν έχω κανέναν λόγο να υποστηρίξω το G.E. γιατί όπως μπορείς να δεις...δεν έχω ψωνίσει ποτέ από το συγκεκριμένο γραφείο!
review reaction 1 TOMCRUISE
13 Νοεμβρίου, 2021
απολαυστικη κριτικη, δεν θα το κρυψω οτι γελασα λιγακι, με την καλη εννοια φυσικα +1 απο εμενα
review reaction 1 TOMCRUISE
15 Νοεμβρίου, 2021
james034 φιλε μου θα μου επιτρεψεις να σου πω οτι αν και αποψη σου βεβαια και ειναι σεβαστη,παρα αυτα κανεις λαθος.1ον και κυριοτερον.οι κριτικες του Υ.Α δεν ειναι μονο δικες μου διθυραμβικες κτλ ειναι κ αλλων κ μαλιστα πολλων φιλων και αυτο γιατι πολυ απλα το Υ.Α προσεχει πολυ(τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες)τι κοριτσια βγαζει στο επαγγελμα κ τι υπηρεσιες προσφερουν.2ον.δεν προσεξες μαλλον καλα οτι η καλυτερη μου κριτικη κ ισως η καλυτερη κοπελα με διαφορα που εχω παει ,ειναι κοπελα απο το gde κ ειναι η αιλιν.η οποια αν ξαναερθει σε οποιο γραφειο κ να παει θαμαι ο πρωτος πελατης που θα την παρει.διοτι πολυ απλα η κοπελα μας ενδιαφερει οχι το γραφειο.3ον κ πραγματικα το λεω κ γω ευγενικα χωρις ειρωνια η υπεροπτισμο,δεν με ενδιαφερει στο φιναλε κιολας ρε φιλε μου τι πιστευεις εσυ.εγω γραφω παντα την πραγματικοτητα κ την εμπειρια(την δικη μου βεβαια) για να μπορεσω να βοηθησω εδω οπως αλλωστε κ εχω βοηθηθει αρκετα με κριτικες αλλων φιλων.
H
hell13
15 Νοεμβρίου, 2021
roughfucker φιλε μου σορυ αλλα δεν το προσεξα οτι το επισημανες .γραψε λαθος.
H
hell13
review reaction 1 TOMCRUISE
16 Νοεμβρίου, 2021
Aγαπητέ Κόλαση13 (το 13 επειδη είσαι βάζελος ή απ'το Τρίτη κ 13, κόλαση, 666 κτλ??)...έλα αστειεύομαι! Χαμόγελο με γλώσσα
Καταρχάς δεν θέλω να μπούμε σε αντιπαράθεση, σκοπός του μνμ μου ήταν να μου απαντήσεις κ μέσω του διαλόγου μας να βγούνε συμπεράσματα! Και νομίζω ο καθένας έβγαλε ότι του επιτρέπει η κρίση κ ο εγκέφαλός του!

Ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο να μου απαντήσεις, μόνο 2 παρατηρήσεις! Πρώτον, συνάντηση σου με την κοπέλα του GDE, σε λίγους μήνες θα κλεισει 4 χρόνια! Και 2ον, καλά κάνεις κ ψωνίζεις απ'το ΥΑ, κι εγώ το ίδιο θα έπρατα, μόνο κ μόνο για να με προσέχουν κ ίσως να επιτύχω καλύτερο σέρβις & ενδεχομένως τιμές! Παρόλα αυτά ελισαι λίγο υπερβολικός στις βαθμολογίες σου, έτσι εκτιμώ...

Αυτά κ χαιρετώ! Καπέλο
16 Νοεμβρίου, 2021
Τελικά ο Γκουσγκούνης την είχε τόσο μεγάλη????? Χμμμ;
16 Νοεμβρίου, 2021
james034 φιλε μου james034 (απο τον 007 κ το 34 απο τον αντετοκουμπο)αστειευομαι κ γω,δεκτο το σχολιο κ η κριτικη απλα κ γω απτην δικη μου πλευρα λεω αυτο που ειναι η αληθεια κ οποιος θελει οπως σωστα ειπες βγαζει τα συμπερασματα του.επισης το οτι η κριτικη του gde που ηταν η καλυτερη μου εμπειρια νομιζω με εσκορτ,ειναι 4 χρονια πισω δε σημαινει οτι δεν ισχυει!!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
οσο αναφορα για τον γκουσγκουνη που τοσο επιμμενεις Χαχαχα! πραγματικα δεν ξερω αν ηταν τοσο προικισμενος απλα ετσι το πα!
H
hell13
review reaction 1 james034
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9