Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 11 10
Call-Girls 18093
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καταρχήν η Εύα στ κέντρο αφιέρωσε πολύ χρόνο Ν βρούμε τι θελω οπότε ένα credit εκεί. Δεύτερον αναγκάστηκα να ακυρώσω το δεύτερο ραντεβού με την Αναστασία τελευταία στιγμή κι έχασα κι εγώ ένα καλό γαμησι αποσα διαβάζω αλλά και το γραφείο παρόλο την ακύρωση ευγενέστατη.
Στη Joy τωρα. Επέλεξε μάλλον αυτό το καλλιτεχνικό γιατί όντως είναι χαρούμενη. Ήρθε στο μπιλ με φόρεμα μαύρο μπότα ψηλή σκουλαρίκια πολύ ωραία και χαμόγελο λιγο αμήχανο.την κερασα κρασί προσπάθησα να κουβεντιασω λιγο αλλά αγγλικά ελάχιστα.
Φρεσκάρισμα και γυρνάει γυμνή με ζαρτιέρες και αφού της είπα έβαλε τις μπότες και είχα μπροστά μου ένα πολύ ωραίο θέαμα.ματαρες χείλη πειραγμένα αλλά φιλανε πολύ ωραία.στηθος πειραγμένο σκληρό αλλά ωραια ρογα.κωλος πολύ ωραίος για χαστούκια στο ύψος του.κοιλια ίσως να θέλει λίγη δουλίτσα.
Στον αγώνα πολύ πιπα σε πολλές στάσεις και στυλ δεν δυσανασχετεί πουθενά.ακομα κοιτάνε σε ανάποδο πνιγοταν αρκετά.με ψεκάστε πριν ψεκασαμε δάχτυλα μούμια κτλ εμενα μαρεσουν αυτά.λιστερινε κτλ γιατί καπνίζει.δαχτυλα φουλ μπροστά πίσω επιφανειακά. Όταν στήθηκε για να μπω κατάλαβε ότι έχει καυλωσει και δεν θέλει να κλέψει.οπως και να τον πήρε τον στραγγιζε και τον ήθελε.καναμε διάλειμμα χωρίς να χάσω γιατί για κάποιο λόγο κι οι δυο ίδρωσε πολύ με ανοιχτά παράθυρα. Ήπιαμε κρασί και μετά ξεκίνησε πιο αργή πιπα κοιτάζοντας με.επελεξα να χάσω με σπάνια για μένα στάση με εσκορτ δλδ με αυτήν από πάνω.ηξερα ότι θα πάει καλά.στο δωμάτιο εν τω μεταξύ είχε καθρέπτες περιμετρικά και στο ταβάνι και ήταν απολαυστικό για μας τους οπτικούς τύπους.ανεβηκε λοιπόν από πάνω και τον στραγγιξε τον σκούπισε και με ευχαρίστησε πολύ γλυκά.

Συμπέρασμα.εμφανισιακα μια μελαχρινή παναγιωταρου για τα δικά μου μάτια πιο ώριμη αποσο γράφει καλό παιδί που ήρθε για να με ικανοποιήσει.αν θα την ξαναεπαιρνα;σιγουρα γιατί ξέρω ότι χωρίς και την αμηχανία της πρώτης φοράς θα ίδρωνε ακόμα πιο πολύ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
protaris2018
Σπουδαίος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
2.576
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, roughfucker, GALLAS και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2021
Ποιο είναι αυτό το δωμάτιο στο Bill, που είναι γεμάτο καθρέφτες;
review reaction 1 hornyasfuck
08 Νοεμβρίου, 2021
to 31
review reaction 1 hornyasfuck
08 Νοεμβρίου, 2021
test μου βαζεις εχεις παει σε ολα?
review reaction 3 hornyasfuck
09 Νοεμβρίου, 2021
Όχι ρε συ, τι τεστ; Εγώ συνήθως παίρνω στον 4ο ή το πολύ στον 5ο, γιατί μ΄ενδιαφέρει πολύ το μπάνιο. Στους άλλους ορόφους ξέρω ότι τα μπάνια είναι ψιλο-χάλια.
review reaction 1 protaris2018, hornyasfuck
09 Νοεμβρίου, 2021
Σορυ νομιζα με ειρωνευοσουνα!μπάνιο καινούριο μικρό αλλά οι καθρέπτες γαμησαν.ειδικα να είσαι ανάσκελα και να κοιτάς στο ταβάνι το μωρο να γλύφει παντού και μετα να καβαλαει
review reaction 1 Makedonas1971, hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5