Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Στέλλα λοιπον.
Εμφάνιση: Προσωπο ασιάτικο αβαφο φυσικα ομορφο με το χαμογελο να το ανεβαζει επιπεδο,ομορφα ματια διευρευνητικά καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού. Στηθος μικρο φυσικο λιγο χαλαρο αν ειναι 24 οσο λεει αλλα οκ δεν ειμαι και ιδιαιτερος φαν του στηθους.Κοιλιτσα θελει γυμναστικη αν θελει να συνεχισει στο στιβο. Κοντη αλλα πανω στις γοβες με το διχτυ που με υποδεχτηκε η κωλαρα της ασφυκτιουσε και φωναζε χτυπα με δαγκωσε με και ολα τα συναφη. Α να το ξαναπω.Κωλαρα δυνατη.Δερμα οκ το σβησμενο τατου εμενα δεν μαρεσε νομιζω παιρνει διορθωση.

Ραντεβού συμπεριφορα:Με υποδεχτηκε με χαμογελο αγκαλιες και πολλα φιλια στο λαιμο.Ζητησε 3 φορες τα λεφτα με τσαχπινια...Εκεινη την ωρα θυμηθηκα φεραγκαμο που μιλησε για διαβασμα.το ειχα διαβασει και πηγα ετοιμος.Εξυπνη ?Πονηρη?οτι και να ειναι το σημαντικο ειναι ενα.Το κυριο της μέλημα ηταν να με ικανοποιησει. Εφοσον δεν επιασε το λαου λαου εγινε διαβολος.Κυριολεκτικα. Μετα τα φιλακια λοιπον και το χρημα, με εκανε μπανιο.Μιλησαμε λιγο και της επιτεθηκα.Αφου εκθειασε το πεος μου(οκ νορμαλ πραγματα δεν τσιμπαμε)το καταπιε το εφτυσε,ζητησε δαχτυλα χαστουκια.Με βρηκε βεβαια σε πολυ καυλερη μερα οχι ως συνηθως οποτε πηρε χαμπαρι οτι πρεπει να ιδρωσει!Την πηρα κανονικα ,μπρουμυτα στο πλαι,ψαλιδι(εκει της το εδωσα στο χερι) ορθιοι να την εχω εγω στον αερα,στην πολυθρονα της αυτη απο πανω και αλλα που ισως δεν θυμαμαι.Αυτα στο συνολο της ωρας.δεν εγλυψα, κατι δεν με ενεπνεε αλλα δεν ευθυνεται αυτη. δεν εχυνα με τιποτα οποτε σταματησαμε στη μεση καθως το ρολοι ξεπερασε τους 160 και σε 5 ξανα παλι πιπες κτλ, οργιο. Καποια στιγμη τα πραγματα αγριεψανε με αποτελεσμα να εχουμε δαγκωματα χαστουκια στο προσωπο,φτυσιματα στο στομα κτλ οποτε προσοχη στα σημαδια.Ελεγε διαφορα ακαταλαβιστικα μπορει να με εβριζε αλλα δεν ιδρωνω. Τέλος επειδη δεν εχυνα το μωρο με εβαλε να κατσω να ηρεμησω πηρε πιπα ερωτικη χαιδεψε λιγο πιο κατω δουλεψε με πολλους τροπους και τα πηρε στο στομα με πολυ παθος.Ποσο το χαρηκε που εχυσα.

Εκανα μπανιο μου ειπε ποσο μανιακος ειμαι, ποσο ομορφος ειμαι εγω κι ο πουτσος μου και με αποχαιρετησε ξεμαλλιασμενη και αποκαμωμενη.Πραγματικα τι αλλο να ζητησω απο μιας ωρας ραντεβου.Ειχε ωραιο ψεμα, χαβαλε , ερωτα ,σκισιμο , ωραιο χυσιμο.Αυτο που μαρεσει,πελατοκεντρικη! Αυτο με κανει να προσπερασω οποια μικρο ψεγαδια.

Να σημειωσω οτι την καταπωση δεν τη ζητησε.

Αυτα συναδελφοι αν ειχαν ολες αυτη τη συμπεριφορα πιστευω θα ξεπερνουσαμε οποιο αλλο ελλατωμα. keep fucking

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 26, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
protaris2018
Σπουδαίος
Εγγραφή:
21 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
2.576
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, GALLAS, THV και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2021
submissive κοντοπουτανο δλδ
review reaction 1 hornyasfuck
30 Οκτωβρίου, 2021
......με εβαλες σε σκεψεις(καλές εννοω), ωραια κριτικη
review reaction 1 hornyasfuck, protaris2018
30 Οκτωβρίου, 2021
@roughfoucker αυτό έβγαλε τωρα δεν ξέρω αν παντα είναι έτσι αλλά είχε πολύ ενέργεια και διάθεση.δεν υποτάχθηκε και πολύ όμως αντεπιτεθηκε αρκετα
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3