Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 10 10
Call-Girls
24382
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μου αρέσουν τα ασιατικά προσωπάκια και δεν τα συναντω πολύ εύκολα ούτε στο πορνό χόμπι ούτε στον εργασιακό μου χώρο
Οποτε με το που βλέπω το κορίτσι online στέλνω μνμ να την κλείσω… μου απαντούν ότι δεν ξέρουν ποτέ ερθετε και ποτέ θα είναι έτοιμη για δουλειά
Μα είναι στο σάιτ λέω…
Οποτε όλα οκ κλείστηκε το ραντεβού
Το κορίτσι είναι ακριβως όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες ΑΚΡΙΒΩΣ
Όμορφα ντυμενη με μια παντελόνα και πουκάμισο μαύρο με δεμένο κόμπο στη μέση. Ψηλοτάκουνα παπούτσια και αεράτες κινήσεις.
Προσωπάκι με πολύ γλυκούς μορφασμούς και σωματάκι καθαρότατο και μυρωδάτο
Της έδωσα 5 λεπτάκια διορία να γνωριστούμε και μετά την άρπαξα στα φιλια… γδύσιμο και επιβεβαιωση ότι το κορμί της είναι σουπερ για αεροπλανικα. Δυο πολύ ωραίες βυζαρες για τον μικρο σωματοτυπο της και ένα δερματακι μούρλια!
Την εγλυψα σχεδόν παντού!!!!
Αυτό το κορμάκι είναι σαν ένα μικρό παιχνιδάκι για μας τους παππουληδες.
Μουνακι κλειστου τύπου που βάζοντας την γλώσσα σου για να εξερευνήσεις την περιοχή αναρωτιέσαι πως θα μπουκαρει το τσουτσουνακι σου σε ένα τόσο δα μουνακι
Όταν η γλώσσα βρίσκει και στριμώχνει την κλειτορίδα της βγάζει πολύ ωραίους αναστεναγμούς
Γρήγορη πιπουλα με ανεβοκατεβάσματα της γλωσσας της και περνάμε στο κυριως πιάτο.
Ανεβαίνει επι του καναπεως και με αργές κινήσεις αφού κεντράρει το κεφαλάκι τον βάζει μέσα. Μπαίνει ο μισος και όλα οκ… όταν όμως βάζω και τους υπόλοιπους 4 ποντους εκεί γουρλωσε λίγο τα μάτια
Αρχισε ένα γρήγορο amateur χοροπηδηχτο και αφού γρασαρε το νινακι της την σηκώνω όρθια και κρατώντας την στην αγκαλιά μου κάνουμε ένα ερωτικο δέσιμο λες και γνωριζόμασταν χρόνια
Next stop το τραπέζι…
Εκεί συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο με τη διαφορά ότι ο μπανανοειδης jimmy’s όπως παντα βρίσκει ένα σημείο στον κόλπο των γυναικών που τους αρέσει
Δεν ξέρω από ανατομία κόλπου όμως κάτι καλό γίνεται
Έπαιρνε βαθιές ανάσες και έκλεινε τα μάτια… όλα αυθόρμητα… χωρίς φαντασμαγορικά κόλπα και θεατρινισμούς τύπου σκισε με να αλλάξω ράφτη
Το κορίτσι συμπεριφέρεται φυσιολογικά και αυτό ειναι που ΓΟΥΣΤΑΡΩ στις συναντησεις μου.
Τελείωμα στο κρεββάτι όπου εκεί είμασταν σαν δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια.
Μετά από διάφορες κινήσεις να της εχω σηκώσει το ένα πόδι και αφού ήρθα ενώ η θέση του κορμιού της ήταν κάπως «στριμωγμενη» μείναμε έτσι και φιλιομασταν για 2-3 λεπτά ακόμα πιο στριμωγμένοι
Μπανάκι της δεσποινίδος και ένα γλυκο αντίο
Επανάληψη οπωσδήποτε οταν λασκάρω από την επίσκεψη Ευρωπαίας κορασίδας που θα έρθει για να της δείξω την Ακρόπολη
Αυτά τα κορίτσια θέλω να συναντω
Οποτε με το που βλέπω το κορίτσι online στέλνω μνμ να την κλείσω… μου απαντούν ότι δεν ξέρουν ποτέ ερθετε και ποτέ θα είναι έτοιμη για δουλειά
Μα είναι στο σάιτ λέω…
Οποτε όλα οκ κλείστηκε το ραντεβού
Το κορίτσι είναι ακριβως όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες ΑΚΡΙΒΩΣ
Όμορφα ντυμενη με μια παντελόνα και πουκάμισο μαύρο με δεμένο κόμπο στη μέση. Ψηλοτάκουνα παπούτσια και αεράτες κινήσεις.
Προσωπάκι με πολύ γλυκούς μορφασμούς και σωματάκι καθαρότατο και μυρωδάτο
Της έδωσα 5 λεπτάκια διορία να γνωριστούμε και μετά την άρπαξα στα φιλια… γδύσιμο και επιβεβαιωση ότι το κορμί της είναι σουπερ για αεροπλανικα. Δυο πολύ ωραίες βυζαρες για τον μικρο σωματοτυπο της και ένα δερματακι μούρλια!
Την εγλυψα σχεδόν παντού!!!!
Αυτό το κορμάκι είναι σαν ένα μικρό παιχνιδάκι για μας τους παππουληδες.
Μουνακι κλειστου τύπου που βάζοντας την γλώσσα σου για να εξερευνήσεις την περιοχή αναρωτιέσαι πως θα μπουκαρει το τσουτσουνακι σου σε ένα τόσο δα μουνακι
Όταν η γλώσσα βρίσκει και στριμώχνει την κλειτορίδα της βγάζει πολύ ωραίους αναστεναγμούς
Γρήγορη πιπουλα με ανεβοκατεβάσματα της γλωσσας της και περνάμε στο κυριως πιάτο.
Ανεβαίνει επι του καναπεως και με αργές κινήσεις αφού κεντράρει το κεφαλάκι τον βάζει μέσα. Μπαίνει ο μισος και όλα οκ… όταν όμως βάζω και τους υπόλοιπους 4 ποντους εκεί γουρλωσε λίγο τα μάτια
Αρχισε ένα γρήγορο amateur χοροπηδηχτο και αφού γρασαρε το νινακι της την σηκώνω όρθια και κρατώντας την στην αγκαλιά μου κάνουμε ένα ερωτικο δέσιμο λες και γνωριζόμασταν χρόνια
Next stop το τραπέζι…
Εκεί συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο με τη διαφορά ότι ο μπανανοειδης jimmy’s όπως παντα βρίσκει ένα σημείο στον κόλπο των γυναικών που τους αρέσει
Δεν ξέρω από ανατομία κόλπου όμως κάτι καλό γίνεται
Έπαιρνε βαθιές ανάσες και έκλεινε τα μάτια… όλα αυθόρμητα… χωρίς φαντασμαγορικά κόλπα και θεατρινισμούς τύπου σκισε με να αλλάξω ράφτη
Το κορίτσι συμπεριφέρεται φυσιολογικά και αυτό ειναι που ΓΟΥΣΤΑΡΩ στις συναντησεις μου.
Τελείωμα στο κρεββάτι όπου εκεί είμασταν σαν δυο ερωτευμένα πιτσουνάκια.
Μετά από διάφορες κινήσεις να της εχω σηκώσει το ένα πόδι και αφού ήρθα ενώ η θέση του κορμιού της ήταν κάπως «στριμωγμενη» μείναμε έτσι και φιλιομασταν για 2-3 λεπτά ακόμα πιο στριμωγμένοι
Μπανάκι της δεσποινίδος και ένα γλυκο αντίο
Επανάληψη οπωσδήποτε οταν λασκάρω από την επίσκεψη Ευρωπαίας κορασίδας που θα έρθει για να της δείξω την Ακρόπολη
Αυτά τα κορίτσια θέλω να συναντω
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Παρεμπιπτόντως , Το κορίτσι είναι μπουκιά & συχώριο...
Καλή Εβδομάδα Jim ,
Καλή Εβδομάδα Guys
@adronikos3 φίλε Ανδρονίκε δεν έγραφα κριτικές γιατί απλά δεν είχα έρθει Αθήνα όλο αυτό το καιρο, σ’ευχαριστω για το καλωσόρισμα
Όμως νομίζω ότι αν της έγλυφες τα πόδια δεν θα είχε κανενα απολύτως πρόβλημα