Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Το συγκεκριμένο εσκόρτι έχει ετερόκλητες κριτικές και δικαιολογημένα. Έχει όμορφο πρόσωπο και σώμα αφού βέβαια έχει αρκετή σιλικόνη, υαλουρανικό και μπότοξ σχεδόν παντού! Τα βυζιά της παρότι γράφεται ότι είναι φυσικά, δεν ισχύει. Συμπεριφορά ψυχρής επαγγελματίας και ψυχωσική με την καθαριότητα που σε ξενερώνει με τον τρόπο που το ζητά. Για την καθαριότητα δεν είναι κακό, ίσα ίσα που είναι και βασικό ζητούμενο και για εμένα αλλά με την προϋπόθεση ότι και η ίδια είναι αληθινά καθαρή και όχι απλά ότι μόσχοβολά με τα αρώματα. Όταν απαιτούσε και με ψεκάζει με διάφορα ματζούνια, της ζήτησα και εγώ να δω το πιστοποιητικό υγείας που θα όφειλε να είχε αφού το παίζει "επαγγελματίας". Εκεί μούγγα η κυρία!!! Όπως έγραψαν και άλλοι δεν αφήνει γλύψιμο στο μουνί της η στα βυζιά της κλπ κλπ. Τέλος πάντων η πίπα της αρκετά καλή με περιποίηση και των πέριξ, στο πήδημα μέτρια σαν ζόμπι ανεξάρτητα στάσης. Την 1η φορά τελείωσα στο σώμα της. Στην επανάληψη την πήρα από την κωλοτρυπίδα της όπου και τελείωσα. Με λίγα λόγια θα την σύστημα μόνο για μισάωρο είτε να σου κάνει μια ωραία πίπα είτε να την γαμήσεις από πίσω και άντε γειά. Κατά τ άλλα είναι όντως ξύπνια κοπέλα, μπορείς να συζητήσεις ευχάριστα μαζί της για διάφορα θέματα αλλά δεν πληρώνουμε μόνο για μπλα μπλα. Έτσι λοιπόν όχι επανάληψη μαζί της.
ΥΓ: Η κοπέλα είδα ότι έφυγε αλλά όπως κάνουν σχεδόν όλες θα ξανάρθει και θα ξαναέρθει και ας δηλώνει ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη πληρώνεται καλύτερα... Τα έχουμε ξανακούσει αυτά, αν είναι έτσι όπως τα λέει γιατί κάθε 2 με 3 μήνες ξαναγυρνά;

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 16, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
260€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιουλ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
641
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koukos19, ntinosam, vltepdr και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Οκτωβρίου, 2021
Φίλε την κυρία την έχω πάρει και εγώ 1 φορά. Δεν λέει, είναι κομπλεξικό άτομο. Νομίζει ότι είναι callgirl πολυτελείας Χαχαχα! Τι άλλο θα συναντήσουμε θεέ μου!!!
21 Οκτωβρίου, 2021
Τελειως αδιάφορη βιζιτα . Πολυτελείας οπως η φρατζόλα το ψωμί …
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2