Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 86 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάντηση χθεσινή με την Αρτέμιδα στο bill..
Επικοινωνία σχετικά εύκολη. Της είχα στείλει μήνυμα εδώ για να μου δώσει το τηλ της.. Έστειλα Viber, μετά από 2 μέρες έλαβα απάντηση.. Μόλις ανοίξαμε συνομιλία, εύκολα κλείστηκε το ραντεβού.
Το κορίτσι έφτασε με μια 10 λεπτή καθυστέρηση αλλά χαλάλι της γιατί το αποτέλεσμα ήταν θετικό.
Ανοίγω πόρτα και τι βλέπω.. Ενα μαύρο άλογο, καθαρόαιμο αραβικό έτοιμο να το δαμασεις.. ? Εδώ είμαστε λέω από μέσα μου. Μ αρέσουν οι γυναίκες οι νταρντανες και η Άρτεμις είναι ο ορισμός.. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα, μαύρα ψιλοτακουνα, μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια..ένα στρατό κάνει κομμάτια (που τραγουδάει και ο άρχοντας ?).
Αφού χαιρετιθηκαμε (ούτε φιλί ούτε τπτ ?) και φαινόταν λίγο τρακαρισμένη είναι η αλήθεια.. Μάλλον επειδή μ έβλεπε πρώτη φορά. Με ρώτησε τι θέλω να φορέσει και τι με φτιάχνει, χαμπάρι εγώ. Το μυαλό ήταν ήδη αλλού ? Είχε μαζί ένα κόκκινο ολόσωμο διχτυωτό που χρησίμευσε εν τέλει σαν γκέμι ?.
Μπήκε για φρεσκάρισμα το κορίτσι, επέστρεψε με το διχτυωτό πάνω της και η εικόνα ήταν άκρως σεξουαλικη.. Αφού είπαμε 2 κουβέντες, τι της αρέσει πιο πολύ και τι όχι με ρώτησε εμένα τι μαρεσει.. Της λέω ότι είμαι φαν της σχολής Rocco.. Πουτσα και ξύλο δηλαδή ? "- Ποιος είναι αυτός" με ρωτάει, " - Πορνοσταρ?" Ναι της λέω.. "- Α δεν τον ξέρω μου κάνει" ??? ενα σοκ το παθα αλλα οκ ξεπεράστηκε γρήγορα..
Βουρ για πιπα γιατί αρκετός χρόνος είχε χαθεί. Πιπα καλή, με αρκετό χέρι και σάλιο. Το γυρίσαμε και λίγο στο 69 με μενα από πάνω αλλά δε πρέπει το ευχαριστήθηκε (δεν είναι στα φόρτε μου) Deep throat προσπάθησε αλλα δεν το χε, τουλάχιστον σε μένα. ? Με καυλωσε άσχημα όμως με την πιπα και το βλέμμα της και ήμουν κοντά στο τελείωμα. Αλλά την σταμάτησα...
Πέρασμα σκούφου και στα 4 κατ ευθείαν που είναι και το αγαπημένο της.
Ήθελα να την πάρω από κωλο κατ ευθείαν (Rocco school ?‍♂️) αλλά ζήτησε να την πάρω από μπροστά πρώτα για να πάρει τα κατάλληλα υγρά και το εργαλείο ?Γαμησι δυνατό από το 1' με το κορίτσι να δείχνει να το απολαμβάνει και να βγάζει όμορφες κραυγουλες. Έριχνε κάνα λάγνο βλέμμα που και που και με καυλωνε ακόμη περισσότερο η ρουφιάνα (ξέρει ότι έχει πέραση το καυλιαρικο βλέμμα της και το δουλεύει καλά ?).
Την σηκώνω από το κρεββάτι και την βάζω στα 4 στην πολυθρόνα παράλληλα με τον καθρέφτη. Εκεί άρχισε ένα κωλογαμησι δίχως τέλος (κυριολεκτικά).. Με παρακάλεσε να μπω σιγά σιγά στην αρχή γτ πονούσε αλλά μόλις πήρε μπρος το ευχαριστήθηκε πολύ... Χαστούκια στα κωλομερια, τράβηγμα μαλλιά, γλύψιμο αυτιά και κωλογαμησι ατελείωτο. Τι άλλο να ζητήσεις.
Με σταμάτησε 2 φορές για ξεκούραση και πιπα γιατί είχα πάθει εμπλοκή.
Πρέπει να γαμιομασταν κάνα 45 λεπτό και δε τελείωνα με τπτ. Ένα σοκ το είχε πάθει η κοπέλα και με το δίκιο της ?
Στην τελευταία απόπειρα την έβαλα στα 4 στο κρεββάτι και να κοιτιεται στο καθρέφτη. Ανέβηκα πάνω της όρθιος και άρχισα να την καρφώνω δυνατά στην κωλαρα.. Την κάρφωσα 2 φορές πολύ δυνατά. Την πρώτη δεν είπε κάτι αλλά την δεύτερη πρέπει να πόνεσε ( μπήκε όλη η πουτσα μεσα ?).. Εκεί με σταμάτησε γτ πόνεσε η αλήθεια είναι. Με κατέβασε λίγο απότομα γτ ήμουν πάνω στην καβλα αλλά οκ.. Την σεβάστηκα.!! Με συνέχισε με πιπα μπας και με τελειώσει αλλά και πάλι δεν μπορούσε... Ήμουν σε άλλο level η αλήθεια είναι χθες ?
Άρχισα να την παίζω τελικά και να την δαχτυλιαζω στο κωλο με αυτή να γλύφει μπάλες και να με κοιτάζει με τις ματαρες της.. Ζήτησε να την τελειώσω στα κωλομερια για να τα βγάλουμε και φώτο όπως και έγινε.. Την έλουσα κανονικά σε μαλλιά, πρόσωπο, κωλομερια γτ βγήκε πολύ πράμα με τόσο που μαζεύτηκε?
Φωτο, μπανακι και πήραμε δρόμο για άλλες πολιτείες...
Overall, δυνατή εμπειρία με ένα καλό κορίτσι που δεν περιμένεις ότι κάνει αυτή τη δουλειά. Αλλά οκ, το γουστάρει αν της φερθεί καλά στο ανταποδίδει..
Τα φιλιά μου Κριαρινα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 16, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
FireHead_69
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Αυγ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
771
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anthotypos, olddog, vaggelis 80 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Οκτωβρίου, 2021
εισαι λεβεντης...
Ακου να μη ξερει το Rocco που εχει ξεκωλιασει τη μιση ευρωπη..
Εκει επρεπε να βαλεις τσοντα σε tv και να της πεις "αυτα θα κανουμε"..
review reaction 1 FireHead_69
18 Οκτωβρίου, 2021
Ωραίος ο τύπος. Βέβαια εσύ ρε άρχοντα με αυτό που περιγράφεις την κοπέλα την έστειλες κατευθείαν για καλιμπρα να της μαζέψουν το σασί...
review reaction 1 FireHead_69
18 Οκτωβρίου, 2021
αυστηρος στη βαθμολογια σου φιλε αλλα αμα ετσι το βλεπεις εγω μαζι σου . Ωραια κριτικη παντως
review reaction 1 FireHead_69
18 Οκτωβρίου, 2021
@roughfucker
Χαχα.. Είχα βάλει στην αρχή αλλά δεν είχε Rocco.. Ενα σοκ το παθα πάντως.. Τον legend δεν ξέρει? Έχει ανοίξει κωλους και κωλους ο δάσκαλος..
18 Οκτωβρίου, 2021
@gymaster
Μέχρι 7 με άφηνε να βάζω.. Δεν θεωρώ είναι αυστηρή η κριτική.. Συμμετοχή /διάθεση έβαλα 7 που πιστεύω είναι και το πιο σημαντικό. Τα υπόλοιπα 5 και 6.
18 Οκτωβρίου, 2021
@Peterthegreat1st
Με άναψε άσχημα το κορίτσι, τι να κάνω..Γλώσσα
Ας με διαψεύσει όμως αν έχω γράψει κάτι λάθος.. Αλλά δε νομίζω Ματάκι
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6