Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Call-Girls 8150
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εισαγωγή:
Πρώτη κριτική για μένα στο site μιας και είμαι νέος στο άθλημα. Αποφάσισα να αρχίσω να γράφω κριτικές γιατί, σε γενικές γραμμές, έχω βοηθηθεί από αυτές και επειδή η κοπέλα δεν έχει αρκετές κριτικές και σκοπεύει να επιστρέψει Ελλάδα τον Νοέμβριο όπως μου είπε.
Σοφία, πεντικουρίστρια και μασέζ με δικό της Σαλόν στην Μόσχα. Πρώτο τούρ της στην Ελλάδα και ασχολήθηκε με το αντικείμενο λόγω οικονομικών προβλημάτων. Συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι μου άρεσε:
1. Το σώμα της. Ο κώλος και τα μπούτια γυμνασμένα και ωραία αίσθηση στην αφή. Κώλος normal όπως πρέπει (δεν την λες άκωλη, αλλά όχι και ότι έχει κωλάρα). Βυζί φτιαγμένο, όμως καλή δουλειά που έχει καταφέρει να δώσει όγκο αλλά ταυτόχρονα έχει αφήσει απείρακτες τις ρώγες. Λεπτή σιλουέτα και το κορμί γυμνασμένο.
2. Το πρόσωπό της. Ωραίο και φωτεινό να το ομορφαίνει περισσότερο το ανοικτό ξανθό της μαλλί. Προσεγμένη και σοβαρή μου φάνηκε. Έχανε όμως λίγο στο χαμόγελο γιατί έχει πειράξει ελαφρώς τα χείλη της και όταν χαμογελούσε το πρόσωπο της έδειχνε σαν να παίρνει όγκο και να χαλάνε οι λεπτές γωνίες που το ομορφαίνουν.
3. Αφήνει δάχτυλα (μέχρι 2 μπροστά, για τον κώλο δεν το προσπάθησα) να παίξεις όσο θέλεις.
4. Η πίπα της καλή (χωρίς προσπάθεια για deep αλλά με πολλή φροντίδα στο γλείψιμο). Ξέρει πως να διεγείρει την γύρω περιοχή και ένιωσα πρώτη φορά τόσο ιδιαίτερες αισθήσεις σε πίπα από εκδιδόμενη.

Τι δεν μου άρεσε:
1. Δεν αφήνει βαθιά φιλιά. Δίνει γλώσσα, όμως δεν αφήνει την γλώσσα σου να φτάσει βαθιά στο στόμα της. Για μένα μεγάλο μείον. Ήμουνα καλομαθημένος από την Rose του Glamour το Σεπτέμβρη, που ενώ τα μάτια της ήταν μισοκλεισμένα από την κούραση, πίεζε με την γλώσσα της να φτάσει στον ουρανίσκο. Να με σφίγγει στην αγκαλιά της στο κρεβάτι και να δίνει φιλιά με δύναμη δίχως αύριο. Αυτά είναι... Σκοπεύω να ρωτάω το γραφείο πρώτα για το θέμα αυτό και αν δεν παίρνω την απάντηση που θέλω να μην κλείνω.
2. Δεν έχει καλό social με αποτέλεσμα να τρώει χρόνο (χωρίς να το επιδιώκει). Για να μου πει βασικά πράγματα για αυτήν και το πως ζει ο κόσμος στην Μόσχα, της πήρε 25’. Στο μέλλον δεν ξαναπαίρνω κοπέλα για μια μισή ώρα αν τα Αγγλικά της δεν είναι σε ένα αποδεκτό επίπεδο συζήτησης.
3. Δεν ευχαριστήθηκα γαμήσι. Πέρα από την στάση cowgirl, που του έδωσε και κατάλαβε και από τους μορφασμούς του προσώπου της πιστεύω ότι έχυσε (όχι ότι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα), αναλωθήκαμε σε γλειψίματα και 69 (που είναι καλή και φαίνεται να το απολαμβάνει) και δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα. Δεν είναι ότι πέρασα άσχημα στο βαθμό που να θεωρώ τα λεφτά πεταμένα. Απλά μου άφησε μια αίσθηση ότι παίζει σε safe mode και ότι προτιμά τις ήρεμες καταστάσεις και τα γλειψίματα. Γενικά έφυγα από το δωμάτιο με την εντύπωση ότι δεν πήρα αυτό που ήθελα στο βαθμό που το ήθελα από το ραντεβού.
4. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι επιζητά και απολαμβάνει το σεξ σαν άτομο ανεξαρτήτως της δουλειάς αυτής. Το κριτήριο αυτό για μένα είναι κεφαλαιώδες. Αν και νέος στο sport όπως είπα, έχω κάνει ραντεβού που η κοπέλα με αντιμετώπισε εξ αρχής με ύφος του στιλ ‘θα με πληρώσεις και θέλω να με πηδήξεις καλά και σκληρά να το ευχαριστηθώ..’. Τελειώναμε εξουθενωμένοι και έβλεπες ότι ήθελε και άλλο. Αυτές είναι οι γυναίκες που αξίζουν τα λεφτά τους για μένα. Τέτοιες γυναίκες θέλω. Ειδικά αν είναι και μουνάρες, τότε άστο… Σκέφτομαι να ανοίξω ένα thread στο site για να έχω μαζεμένες τις ενεργές κοπέλες που έχουν αυτή την αντιμετώπιση στους πελάτες.

Συμπερασματικά:
Μια συνάντηση που πήγε με κόφτη και safe mode. Αρνήθηκα ευγενικά την προτροπή της να κάτσω περισσότερο (δεν είχε άλλο ραντεβού μετά από εμένα) και προφανώς δεν θα την ξαναέβλεπα για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. Ελπίζω να βοήθησα.

Προσωπική βαθμολογία:
Εμφάνιση (πρόσωπο): 8
Εμφάνιση (σώμα): 8
Γενική συμπεριφορά: 8
Επικοινωνία: 5
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή: 7
Σχέση αξίας/κόστους: 6

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Αβλακιώτης
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
342
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Bartender 74, james034 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού