Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 13 10
Call-Girls 26691
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Και όμως στα είκοσι πέντε της με προϋπηρεσία από Ντουμπάι και Λίβανο.Με τρακοσαρες την ώρα εκεί για ρομαντικά δείπνα και συνοδεία με λίγο σεξ.Οχι δεν της ταιριάζει καλύτερα εδώ...Δερμάτινο σύνολο με κοντή φούστα που όταν κάθισε στραβοποδι φαινόταν τα πάντα.Μονιμα φορεμένο χαμόγελο η μικρή και βλέμμα ολο ναζι.Μιλαει χαμηλόφωνα καλά αγγλικά και είναι παιχνιδιαρα.Πλησιασε και με βαθύ γλωσσοφιλο έδωσε την έναρξη.Καταλαβα αμέσως ότι το προχωράει καλά και την άφησα να πάρει επάνω της τον αγώνα.Στη πίπα ρώτησε αν θέλω γρήγορα η αργά.Κανει και βαθύ στοματικό για όσους έχουν απορία.Παιχτηκε ένας καλό γυρος με τη μικρή να ιππεύει επάνω σε cow girl.Να πω ότι της αρέσει η χώρα αν και δεν έχει δει πολλά...Θα ήθελε να γυρίσει την Αθήνα να δει πέντε πράγματα αλλά το έχει καταλάβει ότι είμαστε λίγο fuckers εδώ και δεν παίζει ότι γίνεται στο Ντουμπάι...
Πάντως αξίζει η μικρή και είναι και όμορφη πιο πολύ από τις φωτός.Εχει μακριά μαλλιά ξανθά extensions.Ειναι αδύνατη και κρύβει την ευχάριστη έκπληξη το ότι ενώ είναι μικρή ξέρει πολλά.
Στη φωτογραφία με αριθμό 9 ότι θα συναντήσετε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
22
Πόντοι:
2.596
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 George_1969, Locky, Θέμης88 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Οκτωβρίου, 2021
Πρέπει να σε μέθυσε με τα φιλιά της Πλατύ χαμόγελο λευκά είναι τα extenesions, deep με τίποτα, πνίγεται μόλις έστω ακουμπήσει λίγο πίσω ...

Εξαιρετικό παιδί όμως, γλυκύτατο πρόσωπο, καστανό καθαρό βλέμμα να σε κοιτάζει όλη την ώρα, σώμα 22χρονης λαμπάδα, φιλιά και αγκαλιές συνέχεια, μουνάκι υγραίνεται, την γάμησα ιεραποστολικό όπως την πρώτη μου κοπέλα (της μοιάζει στο πρόσωπο και λίγο)

Την ερωτεύτηκα και θα την θυμάμαι για καιρό ειδικά όταν έφερε τον μικροδονητή για να τελειώσει και μετά την αποτελείωσα εγώ Γλώσσα
review reaction 1 hornyasfuck
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1