Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 74 10
Call-Girls
252586
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Διαβάζοντας τις κριτικές αποφάσισα να συναντηθώ με την Έλενα.Πριν λίγο καιρό λοιπόν ραντεβού .
Ανοίγω τη πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου και αντικρίζω μια ώριμη κυρία (κοντά στα 50 θεωρώ), με ένα αδιάφορο πρόσωπο και εμφάνιση λίγο επαρχιωτικη θαλεγα .
Όταν δε αφαιρεσε τα ρούχα,είδα στο σώμα της τα σημάδια του χρόνου.Ειδα και κάποια κοιλιά με αρκετή χαλάρωση λόγω γεννων.Στις φωτό αυτά επιμελως αποκρύπτονται.
Στα συν τώρα . Εμμονή με την καθαριότητα.Μαζι της τα δικά της καθαριστικά και απολυμαντικά.Ομιλιτικη και ευγενικη σε βαθμο κακουργήματος.
Στον αγώνα προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να σε ικανοποιήσει.Δεν βλέπει χρόνο,δεν κλέβει και ακολουθεί τις παραινέσεις σου .Γλωσσοφιλα, πίπα χωρίς χέρια,αρχιδογλυψιμο και δακτυλοσκοπησεις.
Όμως εμένα επειδή δεν μου έκανε κλικ εμφανισιακά δεν μπόρεσα να τα απολαύσω .
Σίγουρα δεν είδα ούτε την σεξυ θεία Λόλα,ούτε την γειτόνισσα που επιθυμώ διακαώς να πηδηξω.
Αλλοι ίσως τα βλέπουν ( αυτοι θα περάσουν καλά)
Άλλωστε όλα είναι υποκειμενικα και ζητημα προσωπικού γούστου.
Ανοίγω τη πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου και αντικρίζω μια ώριμη κυρία (κοντά στα 50 θεωρώ), με ένα αδιάφορο πρόσωπο και εμφάνιση λίγο επαρχιωτικη θαλεγα .
Όταν δε αφαιρεσε τα ρούχα,είδα στο σώμα της τα σημάδια του χρόνου.Ειδα και κάποια κοιλιά με αρκετή χαλάρωση λόγω γεννων.Στις φωτό αυτά επιμελως αποκρύπτονται.
Στα συν τώρα . Εμμονή με την καθαριότητα.Μαζι της τα δικά της καθαριστικά και απολυμαντικά.Ομιλιτικη και ευγενικη σε βαθμο κακουργήματος.
Στον αγώνα προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να σε ικανοποιήσει.Δεν βλέπει χρόνο,δεν κλέβει και ακολουθεί τις παραινέσεις σου .Γλωσσοφιλα, πίπα χωρίς χέρια,αρχιδογλυψιμο και δακτυλοσκοπησεις.
Όμως εμένα επειδή δεν μου έκανε κλικ εμφανισιακά δεν μπόρεσα να τα απολαύσω .
Σίγουρα δεν είδα ούτε την σεξυ θεία Λόλα,ούτε την γειτόνισσα που επιθυμώ διακαώς να πηδηξω.
Αλλοι ίσως τα βλέπουν ( αυτοι θα περάσουν καλά)
Άλλωστε όλα είναι υποκειμενικα και ζητημα προσωπικού γούστου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Το ντυσιμο πχ της συγκεκριμενης μου εβγαζε οτι εχει ελθει απο επαρχια.
Οταν αγοράζουμε κάτι, αγοράζουμε όλο το πακέτο, όχι το μισό, η τα 3/4.
Η τιμή της κατ΄ εμέ έπρεπε να ήταν στα 50 ευρώ, όχι τίποτ΄άλλο, αλλά γιά να μη μας πιάνουν και κορόιδα μερικές μερικές, γιατί δυστυχώς συμβαίνει αυτό.......
Και εγώ πέρασα καλά μαζί της όχι όμως κάτι σούπερ για να το θυμάμαι. Για μια φορά καλή είναι.
Εμφάνιση ντ