Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Οι γραμμές που θα διαβάσετε είναι καθαρά προσωπική εμπειρία την οποία ελπίζω να ζήσετε κι εσείς. Σκρολάροντας την σελίδα του γραφείου μου κέντρισε το ενδιαφέρον όχι τόσο λόγω εμφάνισης αλλά μια διαίσθηση μου έλεγε ότι θα περάσω καλά. Κλείσιμο ραντεβού και επίσκεψη στον χώρο της. Μόλις άνοιξε η πόρτα με υποδέχθηκε με μαύρα εσώρουχα και ψιλοτάκουνες γόβες όπως είχα ζητήσει. Φρεσκάρισμα και ξεκίνημα με πίπα που περιποιήθηκε όλη την περιοχή με την γλώσσα της. Εκεί έχυσα πολύ γρήγορα δυστυχώς. Ανασυγκρότηση και ξεκίνημα για το βασικό πιάτο της βραδιάς. Αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενα. Με δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε σχεδόν αμέσως χωρίς να χάσει χρόνο γλύφοντας με από την κορφή μέχρι πόδια ώσπου ξαναγύρισε για πίπα. Γύρισμα σε ιεραποστολικό. Επειδή είναι γυμνασμένη έκανε ένα σπαγγάτο στον αέρα και κρατώντας τις ποδάρες της με τα δυο χέρια υποδέχθηκε μέσα της την πούτσα μου. Έτσι ήρθε και το τέλος. Γεμάτος από το ραντεβού έκανα ένα τελευταίο ντους και έφυγα αποχαιρετώντας της με ένα φιλί. Μου φαίνεται ότι από εδώ και πέρα θα ακολουθώ συχνότερα την διαίσθηση μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
CS
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, Join.f, koukos19 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2021
Δεν ηθελα να γραψω κριτικη αλλα νομιζω ο φιλος ειδε αλλη κοπελα . Λοιπον οι φωτο ειναι 10 ετιας τουλαχιστον , τα βυζια ψιλοπεσμενα , οι υπηρεσιες μετριες και τα Αγγλικα σχεδον ανυπαρκτα , επειδη κατα τα αλλα ειναι γλυκια κοπελα ειπα να παει στο διαολο αλλα οι φωτο ειναι απατη.
08 Οκτωβρίου, 2021
παιχτη δεν εκανες ουτε μια αναφορα στο σωμα και στο προσωπο της κοπελας...
συμπληρωσε ενα σχολιο εδω να μαθουμε κι εμεις τι ειδες?
σωμα, προσωπο, ηλικια???
review reaction 1 redb
08 Οκτωβρίου, 2021
πες μας λιγο για τις τορπιλες κι αν κανει deepthroat
review reaction 3 redb
08 Οκτωβρίου, 2021
Η εμπειρία σου προφανώς είναι πολυ καλη αλλα η κριτική σου δεν αναφέρει κάποια πληροφορία για εμάς. Πχ το σώμα της είναι καλό; Στήθος όπως το βλέπουμε η στο πάτωμα; Φυσικό η silicone? Οπίσθια;ηλικία; πρόσωπο; pse or gfe?? Συγνώμη που είμαι περίεργος ή υπερβολικός...
review reaction 1 redb, olddog
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4