Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 7 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Παλι οι καυλες στο κοκκινο, σε λιγο θα βγω με χρονιο πριαπισμο...
Παιρνω Καιτη κ κλεινω angel...
Ειχε διαβασει τις ωραιες κριτικες κι ειπα να παω να μεθυσω με το νεκταρ της νεαρας κορασιδας....

Ανοιγει η πορτα, παλι μου ανοιξε ο ΚΑΝΕΝΑΣ, αλλα αυτη τη φορα οχι γιατι κρυφτηκε πισω απο την πορτα αλλα γιατι κοιτουσα μπροστα κι οχι τερμα κατω.....

Ενα ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ κοντοπουτανο ανοιγει την πορτα κι επιβεβαιωνει το ονομα της....ΑΓΓΕΛΟΣ..

Δερματικο μαυρο παντελονι, γοβες ωραιες εκλεπτισμενες σε χρωμα nude κ ασπρο τοπ με τις ρωγες απο μεσα να διαγραφονται....

ΠΡΟΣΩΠΑΡΑ, γλυκυτατη κ καυλιαρα....Μεσα στο ναζι και στην πονηρια...Το προσωπο της μου θυμισε Carmel Moore..

Με μια γρηγορη ενδοσυνεννοηση με την πουτσα μου αποφασισα να κατσω...

Μπαινω για μπανιο κ βγαινω, με περιμενε με ροζ κοφτη ενω το κορμι της ηταν ΦΟΒΕΡΟ...

Δυστυχως πλαστικο βυζι αλλα καλη δουλεια..
Ποδια ωραια κ γυμνασμενα
ΚΩΛΑΡΑ ορθια κι αγερωχη
Μεση ωραια
Ακρα τελεια περιποιημενα κοκκινα..

Την αρχιζω στα γλωσσοφιλα αλλα η γλωσσα δεν επαιζε...
Κ ξαναλεω, με τελεια στοματικη υγιεινη..
Που κ που την πεταγε σαν το φιδι,ενω μεσα ακουγοταν το σκουλαρικι στη γλωσσα της..

Σκυβει κ ξεκιναει μια ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΑ απιστευτη...
Οσο υψος δεν εχει, τοση πουτανια εχει κ βαθυ λαρυγγι..
Μου ειχε πιασει τς κωλομερια με τα χερια της κ δουλευε το στομα κ τη γλωσσα...
Εγινα καποια στιγμη καγκελο, ξαπλωσα στο κρεβατι, δυστυχως 2 ενωμενα, ηρθε απο πανω κι εκει παιχτηκε τρελο τσιμπουκι με πιεσεις του κεφαλιου απο μερος μου αλλα κ δικες της προσπαθειες μεχρι πνιγμου....
Το καταευχαριστηθηκα..
Φτυσιματα στην πουτσα ΔΕΝ εριχνε, αλλα εγλειφε κ μπαλες...
Το τσιμπουκι ΦΟΒΕΡΟ.

Δυστυχως το μουνι της ειναι στενο, ανεβηκε απο πανω, πονουσε, τη γυρισα doggy πονουσε, ιεραποστολικο πονουσε..

Τη βαζω κατω κ της κανω γλειφομουνι μεχρι που εφτασε στο οριο να χυσει, μου παραμερισε το κεφαλι κι εκει αρχισε ενα επικα γρηγορο αυνανισμο στο μουνι της (το οποιο ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ ) με τα ποδια στον αερα ανοιχτα, σχεδον σε σταση σπαγγατο, κι εγω διπλα να την παιζω....
Τελειωσε μετα κραυγων.

Μετα τη ξαναφερνω για τσιμπουκι, με κανει παλι καγκελο κ μπαινω ιεραποστολικο, καπως πιο ευκολα αφου ειχε υγρανθει αλλα μεχρι 50% εμπαινε, μετα πονουσε..

Την πηγα λαου λαου στην αρχη, προσπαθησα μετα για σφυροκοπημα αλλα εβλεπα τις εκφρασεις του προσωπου της κ δεν το πηγα σε παραπανω στροφες γιατι δε θα αντεχε με τιποτα..

Εν τελει με γρηγορες επιφανειακες διεισδυσεις τελειωσα κι εκει εφαγα το απολυτο ξενερωμα αφου κατευθειαν εφυγε κ με αφησε με την πουτσα να σπαρταραει στον αερα...

Τελικα εκατσα μιση ωρα αντι για 1 ωρα αφου δε θα επεφτε 2η πουτσα λογω στενοτητας μουνιου..

Γενικα πολυ ομορφο κοριτσακι, παιδια ειναι 1.50 υψος, προσωπο νεανικοτατο, στα ορια της παιδεραστιας ειναι η φαση, παροτι ειμαι 35 κι αυτη 21, λεω θα με πανε μεσα....

Αν τον εχετε μεγαλο, δε θα περασετε καλα, αλλιως θα περασετε τελεια αφου σταζει απο καυλα, ειναι flexible, βαθυ λαρυγγι κ πανεμορφη..
ΝΑΙ απο μενα, αξιζει με τα χιλια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
144
Πόντοι:
25.186
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 TOMCRUISE, GALLAS, delipas και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Οκτωβρίου, 2021
Πιστεύεις ότι μπήκες ο μισος λόγω διαστάσεων ή μηπως το κάνει με ολους για να κρατήσει το μουνι της στενό για το γαμπρό;;
Είσαι είδωλο πάντως
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, MarkosIoan, roughfucker
02 Οκτωβρίου, 2021
Κρατάει και τον κώλο για προίκα!
review reaction 1 hornyasfuck, Spartan2
02 Οκτωβρίου, 2021
18 πόντους τους χωράει bro? επειδή σκέφτομαι να την κλείσω αλλά μην μου βγει και ξινό χαχαχα
review reaction 3 hornyasfuck
02 Οκτωβρίου, 2021
@Greekfreakk αν εισαι λεπτος ναι, θα σου κανει και total deepthroat..αν εισαι χοντρος ουτε να το σκεφτεσαι
review reaction 1 hornyasfuck, Greekfreakk
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4