Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 2 10
Call-Girls
13470
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πέρασε το κατώφλι του σπιτιού μου στην ώρα της. Μαυροφορεμένη μα μίνι φούστα, γόβα , τοπάκι με κάτι στρας και μπουφανάκι ανά χείρας.
Μουτράκι καλό η πιτσιρίκα, μακρύ μαλλί κοτσίδα , άβαφη , δεν με πειράζει, ψηλή με όμορφα ποδαράκια. Της είπα για κρασί αλλά είπε πως είναι αθλήτρια, τί αθλήτρια ρωτώ και απαντά πως κάνει ιππασία ! Αγγλικά λίγα πράγματα αλλά το παλεύει.
Αρχίσαμε τα επιφανειακά φιλιά αλλά με έκοψε και πέρασε για ντουζ. Ξεντύθηκε η πιτσιρίκα και να σου τα στηθάκια , μικρά και τρυφερά , κωλαράκος τρυφερός για φάγωμα.
Επέστρεψε με πετσετούλα και περάσαμε στο δωμάτιο. Κορμάκι πεντακάθαρο από μπογιές και πλαστικούρες.
Την ξάπλωσα για περιποίηση , ψιλομαγκωμένη διστακτική ήταν, αρχίσαμε με φιλιά , πέρασα από τα βυζάκια της, κοιλίτσα και μουνάκι. Υγραίνεται , κάτι μα και μου και αχ- βαχ , δακτυλάκια Νο.
πιπούλα καλή δείχνει να της αρέσει , χεράκι λιγουλάκι στην αρχή , μπαλάκια και ντιπ δεν είχε,
Λαστιχάκι και είσοδος στο τρυφερό μουνάκι της, Ζορίζεται η νεαρά , θέλει αγάπη και προδέρμ, ιεραποστολικά για να στρώσει και μετά στα 4.
Τί τρυφερό κωλαράκι ρε παιδιά!!!!
περάσαμε για φρεσκάρισμα , χαλαρή κουβέντα και δεύτερο ημίχρονο, Πιπούλα επί του καναπέος εγώ και κείνη στα γόνατα , εάν την αφήσεις μπορεί να ξεχαστεί για καμιά ώρα. Μπαλονάκι και πήδημα χαλαρό ερωτικό αγαπησιάρικο.
Μουτράκι καλό η πιτσιρίκα, μακρύ μαλλί κοτσίδα , άβαφη , δεν με πειράζει, ψηλή με όμορφα ποδαράκια. Της είπα για κρασί αλλά είπε πως είναι αθλήτρια, τί αθλήτρια ρωτώ και απαντά πως κάνει ιππασία ! Αγγλικά λίγα πράγματα αλλά το παλεύει.
Αρχίσαμε τα επιφανειακά φιλιά αλλά με έκοψε και πέρασε για ντουζ. Ξεντύθηκε η πιτσιρίκα και να σου τα στηθάκια , μικρά και τρυφερά , κωλαράκος τρυφερός για φάγωμα.
Επέστρεψε με πετσετούλα και περάσαμε στο δωμάτιο. Κορμάκι πεντακάθαρο από μπογιές και πλαστικούρες.
Την ξάπλωσα για περιποίηση , ψιλομαγκωμένη διστακτική ήταν, αρχίσαμε με φιλιά , πέρασα από τα βυζάκια της, κοιλίτσα και μουνάκι. Υγραίνεται , κάτι μα και μου και αχ- βαχ , δακτυλάκια Νο.
πιπούλα καλή δείχνει να της αρέσει , χεράκι λιγουλάκι στην αρχή , μπαλάκια και ντιπ δεν είχε,
Λαστιχάκι και είσοδος στο τρυφερό μουνάκι της, Ζορίζεται η νεαρά , θέλει αγάπη και προδέρμ, ιεραποστολικά για να στρώσει και μετά στα 4.
Τί τρυφερό κωλαράκι ρε παιδιά!!!!
περάσαμε για φρεσκάρισμα , χαλαρή κουβέντα και δεύτερο ημίχρονο, Πιπούλα επί του καναπέος εγώ και κείνη στα γόνατα , εάν την αφήσεις μπορεί να ξεχαστεί για καμιά ώρα. Μπαλονάκι και πήδημα χαλαρό ερωτικό αγαπησιάρικο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 29, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Σεπτεμβρίου, 2021
Δειχνει πολυ ομορφη στις φωτο...
Aragorn135
30 Σεπτεμβρίου, 2021
όμορφη είναι αλλά όπως ξέρεις οι φωτό είναι φωτό επαγγεματικές
gpd
01 Οκτωβρίου, 2021
Ευτυχώς που έγραψες να μην περάσω ουτε απέξω....
andronikos3
07 Οκτωβρίου, 2021
κώλο δεν βλεπουμε στις φωτο, υποπτο αυτο, μηπως υπάρχει θέμα ??
AKAI AM2800
08 Οκτωβρίου, 2021
μιά χαρά είναι ο κώλος και η περιφέρεια της
gpd
09 Οκτωβρίου, 2021
πολυ ομορφη...
MB
Mr bond
09 Οκτωβρίου, 2021
Θέλω και εγώ να ιππεύσω ...
Annapurna
10 Οκτωβρίου, 2021