Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 2 10
Call-Girls 6658
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Να ξεκινήσω τη κριτική μου επισημαίνοντας πως αυτή είναι η τρίτη μου κατά σειρά κριτική και έχω ακόμα το όριο των 7 αστεριών.

First things first Όπως πάντα η επικοινωνία με το γραφείο εξαίρετη. Ποτέ κανένα παράπονο από το γραφείο των αγγέλων.

Όσοι έχετε ζητήσει κοπέλα από τους αγγέλους θα ξέρετε προφανώς ότι οι κοπέλες συνήθως έρχονται νωρίτερα αλλά ποτέ αργότερα. Δεν ξέρω, ίσως είμαι εγώ τυχερός. Οπότε ένα + ακόμα για το γραφείο.

Η κοπέλα φτάνει και αυτό που αντικρίζω δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικο των φωτογραφιών. Είναι ελαφρώς πιο τσουπωτη από αυτό που φαίνεται. Οπότε αυτό παίζει ανάλογα τα γούστα του καθένα.

Αν μη τι άλλο όμως ειναι πολύ γλυκιά και ευδιάθετη.
Μπαίνει λοιπόν στην οικία μου ντροπαλά και διστακτικά την αρχή (εντάξει είναι και μικρή ακόμα) χαμογελαστή και με μια νότα χιούμορ. Προσπάθησε να σπάσει τον πάγο και τα κατάφερε (γενική συμπεριφορά 8 αστέρια ίσως και 9 λοιπόν)
Ζήτησε το καθιερωμένο ντουζάκι της και αφού φρεσκαριστηκε ήρθε στο σαλόνι μόνο με την πετσέτα όπου την περίμενα. Στη πρώτη επαφή για γνωριμία διαπίστωσα πως τα αγγλικά ήταν τα απολύτως Απαραίτητα για τη βραδιά μας. Καθόλου κακό όμως.

Επιτόπου εφαρμόζω τον πρώτο μου κανόνα που είναι πάντα να ρωτάω τι δεν της αρέσει ώστε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις. Προ εκπλήξεως δεν αρνήθηκε τίποτα Ουάου! Ουάου!.

Ήταν δεκτική σε όλα όλα. Και βαθιά πιπα (όσο πάει) και χαστούκια πρόσωπο και κωλο. Το καλύτερο όταν της έβαλα το χέρι μου στο λαιμό, χωρίς να έχω πρόθεση για κάτι, μου το πίεζε να την σφίξω περισσότερο. Η γλυκύτητα που έβγαλε στη πρώτη εντύπωση χάθηκε για πάντα και μεταμορφωθηκε σε μια γυναίκα που γουστάρει τα πάντα όσο άγριος και να είσαι. (διάθεση στο σεξ 10 και άλλα 10 λοιπόν).

Συμπεράσματα:
Ηταν ότι περίμενα;
Όχι τόσο αλλά είναι προσωπικά γούστα

Πέρασα ωραία;
Πέρασα σχεδόν τέλεια

Θα την ξαναπαιρνα;
Οχι αλλά αυτό έχει να κάνει με το ότι δεν θα έπαιρνα σχεδόν καμία 2η φορά ακόμα και για τις περιπτώσεις που έχω περάσει εξαιρετικά 10/10

Θα την πρότεινα;
Φυσικά, στους κυρίους που τις θέλουν λίγο γεμάτες και στους κυρίους που στο κρεβάτι θέλουν αγριαδες.

Καλή διασκέδαση λοιπόν παιδιά και πάντα με σεβασμό

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 23, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
11
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., doc_lin, piko και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2021
συμπαικτη ευχαριστουμε για την κριτικη,αλλα στις φωτο που εχει ισιο το μαλλι βλεπουμε μια σχετικα κανονικη κοπελα,στις φωτο με το μαλλι ραστα βλεπουμε μια οχι απλως τσουπωτη κοπελα,αλλα στα ορια να την πουμε χοντρη,ειδικα το προσωπο της ειναι πρησμενο λες κ της το εχουνε τρομπαρει.
οποτε οταν λες πιο τσουπωτη συγκριτικα με ποιες απο τις φωτογραφιες της το λες;
επισης ηρθε με μαλλια ραστα ή ισια;
τα νυχια ηταν τα μακρια τα χαλια τα ψευτικα ;
ξερεις απο αυτα που βαζουνε ολες οι χαζογκομενες κ μετα εμεις αναρωτιομαστε πως σκουπιζουν τον κωλο τους;
review reaction 3 Leviathan
23 Σεπτεμβρίου, 2021
Κοίταξε έχω την εντύπωση πως αν δεν σε πονηρέψει κάποιος δεν γίνεται να διακρίνεις με την πρώτη ματιά ότι είναι ελαφρώς πιο γεμάτη στις φώτο με τα ραστα. Ειδικά αν συμπεριλάβεις όλες τις άλλες φωτογραφίες που φαίνεται πολύ κομπλέ. Αφρατη ναι. χοντρή όχι προς θεού (υποκειμενικά πάντα). όσον αφορά τα μαλλιά, δεν ήρθε με τα ραστα και είχε πολλές τρέσες αν παίζει κάποιον ρόλο αυτό
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2