Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το γραφειο εχει αναρτήσει στα προσέχως Σεπτεμβρίου τις περιοδείες παραστάσεων από ιέρειες του αγοραίου έρωτα. Μια εκ των τριών που ενδιαφέρουν τον υποφαινόμενο ερχεται πρωτη. Διαβάζω τις υπάρχουσες κριτικες και οι συντάκτες αυτών, γνωστοί και άγνωστοι σε εμένα, μου λενε πήγαινε. Το εχω παρει ηδη αποφαση και περιμένω να ερθει η ημέρα άφιξης. Την ημέρα αυτη, ο Γκλάμουρας δεν την εχει ξεκρεμάσει ακόμα απο εκει που ειναι και να της αλλάξει θεση στις διαθέσιμες. Αρχίζω συνομιλία με την τηλεφωνήτρια, μια ωρα μετα αφού το χέρι της είχε πατήσει το ΟΝ του τηλεφωνικού κέντρου, για να δω αν η αεροπορική εταιρία που ταξίδεψε η Kristina με προορισμό την Ελληνική πρωτεύουσα εχει καθυστέρηση, αλλά τελικά βρίσκω διαθεσιμότητα. Καθυστέρηση άφιξης της κοπέλας, ειχαμε στο δωμάτιο, μετα απο γρήγορη ενημερωση του γραφειου όταν τους έστειλα αριθμό δωματίου. Δεκα λεπτα μου ειπαν με δεκαπεντε μου την στείλανε.

Στο σαητ, σε πολλές φωτο φαίνεται γυναίκα αλλα στην πραγματικότητα ειναι ενα γλυκό και φρέσκο κοριτσι, πανω κατω στην ηλικία που αναγράφεται στο σαητ. Ειρωνικά συγχαρητήρια στον φωτογράφο για την επίτευξη αλλαγής Level της κοπέλας. Εμφανίστηκε με πλατύ χαμόγελο, κοντό τζιν σορτς, λευκό πουκάμισο που έδενε μπροστά, και μαύρες, οχι πολυ ψηλοτάκουνες γόβες. Τι να τις κανει άλλωστε πιο ψηλές μιας και δεν της λείπει το μπόι στα περίπου 173 εκατοστά που βλέπει τον κόσμο. Μαλλί καστανό, μακρύ, σχεδον μεχρι την μέση όλο δικό της. Ενα στέμμα δερματοστιξίας κοσμεί την μέση της και ενα πίρσιν τον αφαλό της. Για το τριάρι στήθος σιλικόνης, μας τα χάλασε ο καλλιτέχνης-ο θεός να τον κανει. Το ξέρει και η ιδια που απο ο,τι μου ειπε το εβαλε γιατι πριν ειχε μονο θηλες και ρόγες. Χρήζει αλλαγής. Τελείως πέτρα. Γι αυτο και το πετσόκομα στην βαθμολογία σώματος. Ήθελα να της βάλω 8.

Βγήκε από το μπάνιο τυλιγμένη με την πετσέτα και ξάπλωσε δίπλα μου. Βαθιά φιλιά με γλώσσα, στον λαιμό και από αυτήν και από εμένα. Το δάχτυλο μετά από λίγο χάιδεμα, μέσα στον κόλπο της. Πόσο μου αρέσει αυτή η κίνηση όταν την κάνω και η γυναίκα την δέχεται αδιαμαρτύρητα. Γι αυτό και εγώ μόλις υγράνθηκε της έβαλα και δεύτερο και με χαρά της, δεχόταν να της το βάζω και στο στόμα της απολαμβάνοντας η ίδια την γεύση της. Το χέρι της ερχότανε βόλτα παντού στη σάρκα μου. Μόλις κατάλαβε ότι ήμουνα έτοιμος, παίρνει ενεργητικό ρόλο άλλα δεν πάει κατευθείαν στο επίμαχο σημείο. Την άφησα να το κάνει όπως θέλει. Δικιά της η παράσταση, δικό της και το σενάριο. Φιλούσε και έγλειφε λαιμό, στήθος, και κατέβηκε αργά προς τα εκεί. Τον έβαλε στο στόμα της αφού πρώτα έκανε τα δικά της παιχνίδια επάνω του με την γλώσσα της. Το στοματικό της είναι το γνωστό της Ρωσικής σχολής και απλά της κρατούσα, με προσοχή, τα πανέμορφα μαλλιά της να μην την ενοχλούν.

Της δίνω το προφυλακτικό, το περνάει όμορφα με τα χέρια της και ανεβαίνει επάνω λιπαίνοντας το αιδοίο της μόνο με το σάλιο της και συνεχίζει να δίνει την παράστασή της όπως η ίδια ήξερε αλλα και οπως της ζητούσα και εγω, επεμβαίνοντας στα του σεναρίου. Την γύρισα σε ιεραποστολικό και στο πλάι, με έσφιγγε με τα πόδια της και τα χέρια της, αναστέναζε δυνατά χωρίς να το τερματίζει, ώστε να προκαλέσει το στόμα σου να βγάλει από μέσα του την λέξη «σκάσε».

Η παράστασή της Kristina στο πεδίο της μάχης είχε ολοκληρωθεί και ξεκινούσε αυτή που την έχεις δίπλα σου και μιλάς μαζί της. Πως επικοινωνείς μαζί της και αυτή μαζί σου; Με τα πολύ λίγα Αγγλικά που γνωρίζει, τα λίγα Ρωσικά, που γνωρίζεις εσύ, με μεταφραστή και το συνεχές χαμόγελο της. Οι άνθρωποι που χαμογελούν είναι συνήθως οι καλύτεροι άνθρωποι, της είπα. Οι άνθρωποι που χαμογελούν κάνουν τους άλλους ευτυχισμένους, ήταν η απάντησή της.

Το μόνο που ευχόμουν εκείνη την στιγμή, γιατί δεν είχα τον χρόνο, και φαντάζομαι ούτε και η ίδια, να ζητήσω επέκταση της συνάντησης, μην κάνει καμιά λαδιά ο οδηγός, γιατι την εφερε και με δεκαπεντε λεπτα καθυστέρηση και ρίξει την αναπάντητη μαζί και την αυλαία την ωρα που δεν πρεπει. Σωστός και κύριος! Και τέταρτο μου την εφερε και τέταρτο μου την πήρε πίσω. Όλα πήγαν καλά, κανένα παράπονο, ευχαριστούμε το γραφείο για την ποικιλία των ωραίων κοριτσιών τις τελευταίες μέρες. Η παράστασή έλαβε τέλος, αλλά θέλω και θα προσπαθήσω να την ξανά δω σε δίωρη διάρκεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
29.343
Πόντοι:
28.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 NICK TRIVE, rodriguez96, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 34 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Στο τέλος θα γαμήσεις και εμάς!
Αστειεύομαι...
review reaction 3 NICK TRIVE, Zebu, petergsp και 1 ακόμα μέλος
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Μπράβο ρε φίλε ωραίος! Να διαβάζουμε και καμιά ευχαριστη κριτική!
review reaction 1 Zebu
22 Σεπτεμβρίου, 2021
Κι εχει και piercing στο λαιμο.....
review reaction 1 Zebu
22 Σεπτεμβρίου, 2021
το κοριτσι στην κριτικη μου,το ειχα χαρακτηρισει σαν φλεβα χρυσου πριν δυο χρονια που την ειχα δει.
χαιρομαι που ακομα και μετα απο δυο χρονια παραμενει το ιδιο κορυφαια στο σερβις και στην εμφανιση της.
η μια ωρα δεν φτανει μαζι της.
review reaction 1 gauguin, Aragorn135, Zebu
22 Σεπτεμβρίου, 2021
@roughfucker
Εμένα μου φάνηκε σαν κόσμημα με λεπτή στενή αλυσίδα. Πίρσιν ήτανε;
23 Σεπτεμβρίου, 2021
Το βρεχει συνεχεια το 8αρι ο μπαρμπας Εμμμμ Γιούπιιι!Γερο-μύστηςΑγγελούδι
review reaction 3 NICK TRIVE, Zebu
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6