Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 21 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
καλησπερα και παλι στους φιλους συναγωνιστες του φορουμ.λοιπον..εδω μιλαμε για ενα κοριτσι γυρω στα 24- 27 το οποιο εχει αναλογιες μοντελου.
ξεκιναω αναποδα αυτη την φορα αποτι συνηθως δηλαδη απο την εμφανιση.κανονικη προς το ψηλη ,ξανθια με τατουαζακια αρκετα αλλα οχι ενοχλητικα ,φοβερο προσωπο φοβερο σωμα ,επιδερμιδα 18χρονου και ενα μουνι που ειναι για να το γλειφεις με τις ωρες(ωρες δεν ειχαΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! αλλα το 10λεπτο απο το μισαωρο το περασα εκει κατω και μαλιστα φανηκε να το απολαμβανει).

παμε στα του σεξ. κανει καλη πιπα παρολο που δεν επιχειρησε deepthroat ,το κανει πολυ καλα σε γενικες γραμμες.το σεξ το απολαμβανει παρα πολυ κκαι της αρεσει ,αλλα αποτι καταλαβα δεν ειναι για πολλες αγριαδες.δηλαδη ενω ξεκινησε με φιλια χωρις,μολις το πηγα χαλαρα και πιο αγαπουλικα απο μονη της φιλησε με γλωσσα παθιαρικα.στο μονο που με κρατησε και δεν με αφησε ηταν το δαχτυλο στο μουνι το οποιο μπροστα στα υπολοιπα μου περασε σχετικα απαρατητο αν και ειναι κατι που μου αρεσει.

συμπερασμα
οι κλασικοι αγαπουληδες και μοντελακηδες δεν νοειται να μην πανε να την συναντησουν γιατι θα χασουν σιγουρα.γενικα πρεπει να πας μαζι της διοτι ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις αυτη τη στιγμη εσκορτ στην ελλαδα με τοσο καλα χαρακτηριστικα.τωρα για τους τυπους που θελουν αγριαδες κωλοσκαμπιλα και sexmachine girls δεν ξερω ποσο θα τους αρεσει ,αλλα κ παλι νομιζω οτι η κοπελα αξιζει .

αυτα και για σημερα καλη συνεχεια σε ολους ελπιζω να βοηθησα με την κριτικη μου..!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 20, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
H
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 redb, GALLAS, alpula και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού