Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 17 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η κοπέλα έφυγε πριν λίγο από το σπίτι μου.....Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα με το γραφείο με δύο τρία μηνύματα στο viber.
Βέβαια δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά γιατί το κορίτσι κατά λάθος ανέβηκε σε άλλο όροφο και ήρθε τετ-α-τετ με γείτονά μου. Εκεί ο ένας μιλούσε ελληνικά η άλλη μιλούσε ρωσικά και άκρη δεν βγήκε οπότε το κορίτσι έφυγε, έκανε μία βόλτα μετά από υπόδειξη του πρακτορείου και ξαναήρθε αφού εν τω μεταξύ είχα μιλήσει κι εγώ μαίι τους. Προφανώς έγινε κάποια κακή συνεννόηση αλλά όταν έρχονται οι κοπέλες σε πολυκατοικία θέλει μία παραπάνω διακριτικότητα και οργάνωση γιατί μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα. Ελπίζω μόνο αύριο ο γείτονάς μου να μην περνάει πόρτα-πόρτα και να ρωτάει ποιος περίμενε μία Ρωσίδα?.
Τέλος πάντων, αφού λύθηκε το ζήτημα και η κοπέλα έφτασε στην πόρτα μου, τελικά αντίκρισα ένα δροσερό κορίτσι γύρω στα 25 με 27 γύρω στο 1,67 χωρίς παπούτσια. Σώμα καταπληκτικό, ενδεχομένως λίγο πιο λεπτό από αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες αλλά καταπληκτικό φυσικό βυζί και ωραίο κώλο. Το δε πρόσωπο κλασσικό ρωσικό και πανέμορφο . Το κορίτσι μιλάει τέλεια Αγγλικά και μπορείς να κάθεσαι μαζί της και να συζητάς
για ώρες. Ξεκίνησε να χορεύει με τη μουσική που είχα βάλει και αφού μου ζήτησε τα χρηματα καθίσαμε στον καναπέ. Την περιποιήθηκα αρχικά χαμηλά, αφού με έβαλε να απολυμάνω τα χέρια μου και πολλές φορές όταν γουσταρε με εσφιγγε με τα πόδια της (όπως και κατά τη διάρκεια του σεξ). Πολύ σύντομα βρέθηκε αυτή να μου παίρνει πίπα. Πολύ καλη μπορω να πω, με αρκετό deepthroat και πολύ καλό γλύψιμο των αρχιδιών και το βλέμμα της κολλημένο πάνω μου. Ειδικά εκεί έδειχνε να γουστάρει και ευχαριστήθηκε που ήμουνα καλά ξυρισμένος όπως μου είπε. Παίχτηκαν δυο-τρεις καλές στάσεις στον καναπέ και η πρώτη κατάθεση ήρθε στις βυζάρες της με κάποια σκάγια να την παίρνουν και στο πρόσωπο το οποίο δε φάνηκε να της αρέσει ιδιαίτερα.
Ακολούθησε μπανάκι, αρκετό παιχνίδι με το λαμπραντορ μου ευχάριστο social και αφού ήπιαμε και το κρασάκι μας μεταφερθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα.
Εκεί ξεκίνησε πάλι μία πολύ καλή πίπα με φοβερό γλύψιμο αρχιδιών και handjob αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την απαραίτητη ανταπόκριση από μέρους μου. Μόλις φτιάχτηκα μετά από κάνα δεκάλεπτο και ετοιμάστηκα να περάσω προφυλακτικό για να τη γαμησω, τη ρώτησα πόση ώρα έχουμε και μου λέει "only four minutes baby"......πρώτη φορά έκλεισα κοπέλα για μια μόνο ώρα και την πάτησα.....
Συμπερασματικά, παρόλο.που εχω που μικρή εμπειρία από τον χώρο, η κοπέλα είναι αυστηρά νομίζω για αγαπουληδες (σαν και του λόγου μου) και girlfriend εμπειρίες. Προσωπικά θα την έπαιρνα για παραπάνω χρόνο γιατί γενικά δεν είμαι γρήγορο πιστόλι και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά να το κάνω στο επόμενο τουρ της.
Βαθμολογία βάζω την ανώτερη που μου δίνει το σύστημα αλλά σίγουρα θα έβαζα αρκετά παραπάνω για εμφάνιση επικοινωνία και συμπεριφορά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 19, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Νοε 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
511
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mysterious, kamikaze73, xagnostos2006 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2021
Μάλλον ο γείτονας σου θα ρωτάει πως μπορεί να την βρει και όχι ποιος την περίμενε...
review reaction 1 mysterious, despy
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1