Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 7 10
Call-Girls 16823
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εξηγώ τον τίτλο. Φίλος μου, μεγάλος πουτανιάρης, old school τύπος με μεγάλη καριέρα στις σοβιετίες και καμία συμμετοχή στα διάφορα pornfora (είναι τόσο Oldschool, δεν έχει καν email), επέμενε να δω την Lina. Επέμενε και μου έλεγε, ότι είναι η ρωσίδα όπως πρέπει να είναι οι ρωσίδες. Όμορφη, δοτική, απλή, καλλιεργημένη και αχόρταγη στο σεξ. Εγώ τον κοίταγα και γέλαγα. Ισχυριζόμουν ότι δεν μπορεί μία γυναίκα όμορφη να έχει τόσο άσχημες φωτογραφίες, ειδικά στο πρόσωπο. Επίσης, ισχυριζόμουν, μα πως είναι δυνατόν, μία τόσο δυναμίτη γυναίκα να μην μου την έχει προτείνει ποτέ το πρακτορείο. Για να μην ζαλίζω, αποφασίζω τελικά και την βλέπω. Πρώτη εντύπωση, ΣΟΚ! Υποκειμενική η ομορφιά και η καύλα γενικότερα, αλλά αυτό που είδα σαν πρώτη εικόνα, εμένα με έστειλε αδιάβαστο. Βέβαια, αυτό που είδα, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ότι θεωρούμε σήμερα όμορφη ρωσίδα, με λίγα λόγια, η γκόμενα, δεν θα μπορούσε με τίποτα να σταθεί στο σύγχρονο internet, tik tok, instagram κλπ. Κοινώς, δεν έχει παπιόχειλα, δεν έχει τατουάζ, δεν έχει πολλά και διάφορα που έχουν πλέον όλες όσες θεωρούνται σήμερα όμορφες κατά τα πρότυπα του Internet., κάτι το οποίο προσωπικά με χαροποίησε ιδιαίτερα. Να σημειώσω βέβαια εδώ, ότι περπατάω στα πρώτα ήντα πλέον, οπότε προφανώς τα πρότυπα ομορφιάς στο μυαλό μου, διαφέρουν από την σημερινή αντίληψη για το πως είναι μία μουνάρα.
Πρόσωπο -8- ανοιχτά χρώματα, ελαφρύ make-up και πανέμορφα μάτια. Απολύτως καμία σχέση με το πρόσωπο που βλεπετε στις φωτογραφίες, το πρόσωπό της είναι πολύ πιο όμορφο. Ρωσικό πρόσωπο από ταινία James Bond, τότε που έπαιζε ο ένας και μοναδικός original 007, δηλαδή ο Sir Sean Connery. Θα επιμείνω στην σύγκριση με τις φωτογραφίες. Το πρόσωπό της, δεν έχει τόσο υπερβολικά μήλα, τα μάτια της είναι μεγαλύτερα, η μύτη της μικρότερη. Τα χρώματα στις φωτογραφίες είναι 100% σωστά. Ρωσικό πρόσωπο, αλλά όχι αυτό το χάλι που δείχνουν οι φωτογραφίες.
Σώμα -7- είναι ψηλή, με τα τακούνια μου έριχνε. Αρχοντική κορμοστασιά, ωραίο περπάτημα. Δεν είναι όμως 10 και αυτό, γιατί εκτός του ότι είναι αγύμναστη (και αυτό φαίνεται....μιλάει βέβαια ο κροσφίτερ....χαχαχα), δεν είναι και καλλίγραμμη. Αναλύω περισσότερο, ναι, τα πόδια είναι χιλιόμετρα, αλλά γάμπες, μηροί κλπ...δεν είναι ιδανική εικόνα. Προσωπικά, σκασίλα μου, όπως επίσης το ότι ο πισινός της, δεν είναι βραζιλιάνικος πέτρα και να κοιτάει στο θεό και σκασίλα μου, γιατί καταρχήν ντυμένη χαζεύεις και γυμνή, παρόλο που στις τεχνικές λεπτομέρειες, υπάρχουν ενστάσεις, η Lina είναι από τις γυναίκες που τέτοιες λεπτομέρειες, δεν παίζουν ρόλο. Παρόλα αυτά, απόλαυσα το φυσικό στήθος, ένα σχεδόν τέλειο στήθος, όπως ήταν το τέλειο όταν ήμουν εγώ πιτσιρικάς, δηλαδή είχε μέγεθος όσο η παλάμη μου και το σχήμα αυτό του λεμονιού. Λέγαμε τότε, για δροσερό στήθος, ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνει όμως!
Γενική συμπεριφορά -10- Εντάξει, είχα καιρό να νιώσω με επαγγελματία τόσο άνετα. Μιλάει, κινείται, συμπεριφέρεται, κρατάει το ποτήρι της κλπ κλπ με ένα σπάνιο τρόπο, σχεδόν αρχοντικό, ο οποίος σπανίζει όχι μόνο στις επαγγελματίες, αλλά γενικότερα στην εποχή μας. Δεν μιλήσαμε πολύ, αλλά έιναι εντυπωσιακό πόσο άνετα νιώθεις μαζί της και πως μπορεί να αλλάζει το κλίμα της συνάντησης από φιλαράκι, σε γκόμενα που φλερτάρεις και σε γκόμενα με την οποία θα ιδρώσεις στο κρεβάτι.
Επικοινωνία -10- άψογα αγγλικά, just that.
Σεξ -10- και εδώ θα φάω ξύλο, γιατί δεν ξέρω τι παίζει με κώλο. Αλλά δεν με απασχόλησε καν. Η γκόμενα γοσυτάρει να γαμιέται, μουσκεύει, ιδρώνει και δεν θα σε αφήσει σε ηρεμία εάν δεν της πεις ότι δεν αντέχεις άλλο. Τεχνικές λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο, πόσο καλό είναι το τσιμπούκι ή όχι, γιατί αυτό που σε στέλνει είναι το πόσο έντονα αυτή η γυναίκα σου δείχνει ότι θέλει να την γαμήσεις. Για αυτό και το 10άρι. Ξέρω θα φάω κράξιμο...αλλά εγώ τουλάχιστον δεν το έχω συναντήσει συχνά αυτό. Να αναφέρω εδώ, ότι δεν σε παίζει και καλά τι όμορφος που είσαι κλπ, είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη η φάση. Δηλώνει και το κάνει, ότι θέλει σεξ, δυνατό σεξ, να σε νιώσει και να σε κάνει να την θυμάσαι. Και το κατάφερε με εμένα τουλάχιστον.
Η επανάληψη, είναι δεδομένη και θα προσπαθήσω για πάνω από μία ώρα, γιατί πιστεύω ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει. Δυστυχώς είναι γενικά κλεισμένη. Ήθελα να επεκτείνω το ραντεβού και δεν είχε διαθεσιμότητα....είχε προλάβει άλλος.
Σχέση απόδοσης -8- και δεν είναι 10...δεν ξέρω γιατί. Πολλά μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν είναι 10, αλλά δεν έχει σημασία, σαν εμπειρία συνάντησης, ήταν από τις καλύτερες που έχω βιώσει και δεν περίμενα με τίποτα νε εξελιχθεί έτσι η συνάντηση μαζί της, κρίνοντας κυρίως από τις εκτός τόπου και χρόνου φωτόγραφίες της.
ΥΓ και παράπονο: Είναι δυνατόν να έχετε αυτή την γυναίκα στην Αθήνα και να μας προτείνετε διάφορα άλλα παλτά? Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά ειλικρινά μου κάνει εντύπωση. Καλά, για τον φωτογράφο, δεν το συζητάμε, δεν κάνει ούτε για φωτογράφος της Σήμανσης, να φωτογραφίζει crime scenes.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.348
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, Leviathan, monogamous και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2021
Τι στο πουτσο ! Αυτό πρέπει να το δω !!!!
review reaction 1 hornyasfuck
19 Σεπτεμβρίου, 2021
Έχεις παρά πολύ δίκιο για τον φωτογράφο ! Το έχω ξαναπεί, κάνει τα ωραία άσκημα και τα άσκημα ωραία ! Πλήρης αποπροσανατολισμός
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2