Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 6 10
Call-Girls
7009
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η Vanessa, είναι μια πολύ όμορφη 30'αρα απο τις στέπες στς Σιβηρίας (κοντά στη Κίνα), αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου της είναι σαφεστατα ΔυτικοΕυρωπαικά και όχι Σλαβικά. Φέρνει αρκετά την συνάδελφο της Νικόλ ([που για μενα ειναι τοπ), αλλά σε λιγο μεγαλύτερη ηλικία. Η φίλη μου η Νικόλ μου την είχε προτείνει λεγοντας (θα σε λιώσει). Δεν έπεσε εξω. Μολις μπήκα στο δωμάτιο με περιμενε με μια δερματινη φούστα και αρχίζει αμέσως τα γλωσόφυλλα, ήταν ναμην αρχίσω. Μετά από μερικά λεπτά εξερευνησης στην στοματική της κοιλότητα μου λεει γδύσου. Ετσι και έκανα. Βγαζει και αυτη τα ρούχα της και μενει με ενα μαυρο σετ εσωρούχων. Γυρνώ απο το μπάνιο και μου λεει ότι είναι ήδη πλημένη (όντως τα μαλιά της ήταν νωπά). Τελος παντων, στο κρεβατι ήταν μια γλύκα. Αισθησιασμός, πολύ καλή πίπα, δεκτική στο γλύψιμο, που καυλώνει και γίνεται μουσκεμα. Σώμα κανονικό προς το αδύνατο με πολύ όμορφο αιδείο, ιδιαιτερα όταν είναι ερεθισμένο. Προσπάθησε να με τελειώσει με μια πίπα, αλλά την σταμάτησα. Ηθελα να την πηδήξω. Βαζουε προφυλακτικό και ανεβαινει πάνω μου τεντωνοντας και τα δυο πόδια ετσι ωστε να εχει μια μεγιστη διύσδηση. Της αρεσε αν και ζωρίστικε λιγάκι και φωναζε μερος απο πονο μερος απο ηδωνη. Μετα απο λίγο την γυρν
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2021
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν